Packning

Håller på att packa just nu, åker tillbaka till stugan imorron. Härligt!
Idag har dagen egentligen inte bjudit på så mycket. Har myst med familjen vid bryggan. Älskling har även åkt hem, blä :( men får träffa honom på tordag igen. Har oxå sagt hejdå till Sandra :(
Åker ju som sagt till stugan imorron, så då blir det ingen blogg förrens söndag kanske? Åker till Duved på fredag föratt på lördag ska jag och Alexander på hans systers bröllop :)
Men nu ska jag gå upp till pappa och Sile.
Over and out, peace! //Idaa

Bjuder på en bild från förra helgen, då det regnade som bara den här hemma och då jag var bara tvungen att stå och plaska med fötterna i vattenpölen..

Ångest..

Jag och Alexander klev upp tio över ett idag.. Ångest..
Iaf, torsdags = yran. Bra väder, inte så mycket folk, inte så mycket att se heller egentligen. Men bra kväll ändå.
Fredag = yran. Inte lika bra väder, blåste kallt. Mer folk och Big Boi, bra kväll alltså.
Lördag = sista dagen av yran. Hoppas på mycket bättre väder ikväll, och ser fram emot Presidenttalet!
Igår var jag och Alexander in till stan. Fick med oss lite saker hem. När vi kom hem blev det middag med familjen S och sen var vi med min andra familj, alltså mamma, morbröderna osv. Sen drog vi in till stan igen.
Just nu sitter vi och tittar på tv, vi ska nog städa bil och städa mitt rum, det behövs!
Over and out, peace! //Idaa


Nuså

Nu kör vi!

Yes, I'm alive!

Jarå, jag lever. Jag har varit i stugan och där har jag inte tillgång till internet, kanske lika bra det.
Men som sagt, jag har varit i stugan. I tisdags så lekte jag pyroman, mohaha, sen staplade jag lite ved. Igår gjorde vi inte så mycket, åkte lite båt. Och idag åt vi frukost ute på bryggan, MYS. Sen så packade vi ihop det som skulle med hem, sen drog vi. IKVÄLL BÖRJAR JU YRAN, WIHOO! Så jag och Emilia åker in till Malin ikväll såatt älskling ska slippa åka till Dvärsätt på engång.
Jag och Sile har precis ätit klart, vi tog några mackor för vi blev så hungriga. Vi har varit på banken och fixat med mina pengar, alltså sommarjobbspengarna. Perfekt att få dom till yran.
På måndag åker jag tillbaka till stugan, och då följer förhoppningsvis Malin med, sen på torsdag kommer Alexander dit, och sen på fredagen så åker han och jag till Duved.
Men nu ska jag gå och packa upp mina saker tror jag.
Over and out, peace! //Idaa

Regn och åska

Blev inget skrivet igår föratt jag hade ingen ork till det, har väl inte det nu heller.
Men iaf, igår var jag och Alexander på bio, sista Harry Potter, den var bra! Och idag har vi badat lite i Önsjön med Emilia, Dennis och Viktor, det var faktiskt skönt i vattnet.
Nu har vi nyss ätit klart, Alexander hoppade precis in i duschen, vi ska titta på film med Emilia sen, The Last Exorcism ;)
Här regnar och åskar det, blää för det. Tycker varken om åskan eller blixten..
Menmen, tänkte väl bara berätta att jag lever, haha!
Over and out, peace! //Idaa

Jordgubbar och Joel

Jag och mamma gick till dagiset föratt hämta Joel, så när vi kom hem så satt vi oss nere vid vattnet och hade det allmänt gott med jordgubbar och hjortron. Jag och Joel kastade även lite sten i vattnet.
Snart så ska vi väl bege oss till mormor och morfar, för vi ska tydligen grilla korv!
Ikväll kommer ju även världens finaste hit, äntligen.
Men nu ska vi nog kila.
Over and out, peace! //Idaa


Soptipp och familjmys

Jag och mamma följde med Tomas till soptippen föratt göra oss av med lite (eller ja, det var en del..) skräp, så efteråt så kände man sig inte så fräsh längre, tror dessutom att jag fick en väldans massa skräp i mina sår som jag har på mina händer, för ajaj vad det svider nu.. Efter det så for vi till Ove och Maj, och där var redan mormor, morfar, Anders, Hanna och Joel. Haha, låter nästan som en släktträff.
Appropå Joel så ska jag och mamma hämta honom imorron på dagis, sen antagligen ha honom en liten stund på eftermiddagen. Senare på kvällen så kommer älskling hit, äntligen. Och jag skulle ha hunnit klippa gräs oxå, hos pappa, om det inte regnar. Vi får hoppas på strålande sol imorron!
Sitter just nu och typ halvsover, blev helt plötsligt jättetrött. Vet egentligen inte varför, eftersom jag inte har gjort så mycket idag.. Så jag ska nog ta mig lite jordgubbar och sätta mig i soffan.
Over and out, peace! //Idaa


Fattigare och skogen

Igår regnade det heeeela dagen, så det blev en innedag för mig och mamma. Fast lite senare in på eftermiddagen så for vi med Ove och Maj på bilbingo! Fast alla vi blev bara fattigare..
Idag däremot har det varit betydligt finare väder, så jag och mamma for till skogen föratt leta bär! På första stället hittade vi SMULTRON!! Wihooo, så gott! Sen på andra stället hittade vi det vi egentligen letade efter: hjortron. Sen när vi kom hem tog vi tag i lägenheten, (eller vi håller fortfarande på) jag har gjort fin i köket, städat min garderob och nu håller jag på med hallen. Så jag borde gå och fortsätta nu..
Over and out, peace! //Idaa

Finaste katten

You make me happy, min tjocka lilla katt♥


Hundfix

Nu ska jag bada hunden.. Vem tror ni kommer bli blötast, jag eller Lex? Hmm..


Men åhrå

Sitter här i min ensamhet igen, jag vet inte vart mamma har tagit vägen, hon kanske har åkt till skogen?
Iaf, idag har jag städat lastbil, det behövdes. Bläää vad dammigt det var.. Och fastän jag har tvättat händerna noga två gånger så känner jag mig fortfarande inte ren.
Jag sitter dessutom och längtar som en tok efter mina systrar och efter min plupp. Fast Malin kommer hem imorron så jag träffar nog henne i veckan, och pluppen kommer jag få träffa i helgen. Fast jag måste vänta en hel vecka till på att få träffa Sandra, inte kult :(


Joelmys hela dagen

Idag har jag varit med Joel hela dagen, det har varit mys. Vi har gått på promenad, gungat, tittat på film, busat osv. Har nu bytt om och gjort mig klar, för jag ska bege mig bort mot morbror och Hanna, föratt göra sällskap bort till mammas kusin Lotta, vi ska käka där, ännu mer mys. Och imorron kommer dagen bestå av lastbilsstädning, och kanske gräsklippning, om jag kommer ha någon ork kvar.
Men nu måste jag kila.
Over and out, peace! //Idaa

Jag trodde att jag kunde vara utan dig, men så fel jag hade

Jag skulle kunna göra vad som helst föratt få vara med dig just nu, föratt få somna och vakna bredvid dig.
Jag älskar dig♥




At home again

Kom nästan nyss hem, inte från Emma, det gjorde jag vid fyra-halv fem tiden. Jag, mamma, Rolf, Joel, Hanna och Anders tog en tur med båten, vi tog med oss lite käk och for ut en liten bit, det var mys. Perfekt väder för en båttur.
Men iaf, äntligen så har jag fått spendera lite tid med Emma. Vi har bara varit knasiga heeela tiden. Lyssnat på musik, haft en liten show för varandra osv.
Det blir ingen älskling i helgen iaf, varken han eller jag har nå pengar, så förhoppnigsvis så får jag träffa honom nästa helg.. Blää.
Men nu ska jag ta och dammsuga ihop lite här.
Over and out, peace! //Idaa

Gourmetmiddag á la Ida & Emma

Kall kassler, ris och beasås, det är gott.


Trångsviken

Sitter just hos Emma :) vet inte vad dagen kommer erbjuda, det är inte världens bästa väder, blåser och är väldigt grått på himlen.. Bläääää.

Mums

Imorron pudding/snygging/bästaste/allt, you name it. Imorron..

Mina fina

Ska snart dra bort till Tundal föratt hämta lite saker där föratt sen åka till stan föratt leta present och lämna lite saker till Malin och föratt hämta mitt ID som äntligen har kommit!
Ikväll ska jag på födelsedagsfika hos Linnéa, så där kommer jag spendera min kväll. Och imorron mina damer och herrer, imorron åker jag till min bästaste Emma, mums. Sen vet jag inte om jag åker till älskling i helgen kanske, beror på om mamsen har planerat nåt.
Men nu måste jag bege mig till Tunadal.
Over and out, peace! //Idaa

Sol och regn

Här i Dvärsätt är det både sol och regn, lustigt väder.
Sitter här i min ensamhet, pappa jobbar, Sile jobbar, (fast hon slutar typ nu, men är inte hemma förrens om en halvtimme typ) Alexander har åkt hem föratt jobba, Malin drog redan imorse, så då är det bara jag kvar här hemma.. Tråååkigt. Ska snart gå och städa på mitt rum, eftersom jag åker till mamma ikväll. Förhoppningsvis så åker jag till min älskade och saknade brutta Emma på onsdag. Bara inte mamma har planerat nåt annat. Och till helgen ville Emilia att jag skulle följa med på dans, men det får vi väl se om det blir så ;)
Imorron ska jag nog oxå fira Linnéa, tror jag iaf.. Får inte tag i någon, det är ingen som vill svara :o
Jag är dessutom less på att vara i Dvärsätt/Östersund hela dagarna, blää. Vill åka någonstans, vill åka till Sandra och Dan. Jag säger som Dennis; jag vill åka tillbaka till Göteborg! Jag vill göra nåt iaf..
Men nu måste jag nog gå och ta reda på mitt rum..
Over and out, peace! //Idaa



Målning och gräsmatta

Just nu sitter Sile och målar på altanen för fullt, pappa och Alexander håller på med våran gräsmatta (eller det ska bli en gräsmatta så småningom) och jag sitter här på altangolvet med datorn och ett korsord i knät, precis som det ska vara ;) haha. Nämen det finns inte så mycket mer att göra, jag ska ta över målandet sen när Sile ska åka och jobba. Sen ska jag nog hjälpa Alexander att städa hans bil. Sen ska jag nog få vara med Joel! :D
Och idag säger vi grattis till världens finaste Linnéa, som fyller 17 år. Saknar dig bruden!

Bilden är snodd från facebook. Det är hennes vän som har tagit bilden!

Storsjöbadet

Idag har ju jag, Alexander, Tindra och Nike varit på storsjöbadet, det var skoj :) det var faktiskt inte så mycket folk där, helt lagomt. När vi kom hem tog vi en liten powernap, eller ja, Alexander gjorde det, jag spelade The Sims.
Just nu sitter jag och tjockar i mig det sista av mitt godis, (det som är kvar tillhör Alexander) har nyss duschat så jag sitter och väntar på att Alexandet ska bli klar så ska vi nog titta på film.
Men nu ska jag få på mig nå kläder.
Over and out, peace! //Idaa

Sommar och sol

Det är fortfarnade jätte fint väder, så både igår och idag har vi badat och solat hela dagarna i princip. Igårkväll klippte jag lite gräs oxå. Och imorron åker jag och Alexander på badet med Tindra och Nike, ska bli kul :)
Nu sitter vi och tittar på tv, alla är lika trött, väntar dessutom på mat: grillat, MUMS!
Och nu har älskling somnat, hihi.


Fina syster

Min uppgift numera (den här veckan iaf) är att vara slav/housemaid och allt annat åt min syster Malin eftersom hon inte får gå på sin ena fot, det hände en liten sak i lördags när byn spelade brännboll.. Så nu har hon en skena på foten och går på kryckor, i 6 veckor ska hon göra det. Stackars liten storasyster.. Så nu ska jag göra allt hon ber om, haha ojoj..
Iaf just nu sitter jag här i min ensamhet, alla har gått och lagt sig. Funderar på att göra detsamma, iaf kanske titta på någon film. Imorron kommer älskling hit, och då ska vi hänga med Malin och jag ska klippa gräs igen. Wihoo, vad tråkigt. Menmen, vad gör man inte för familjen? Fast den här gången är det är farbror.
Jag och Alexander ska oxå hitta på något med Tindra och Nike den här veckan, vi har lovat dom det. Fast jag vet inte om dom kommer ihåg det, haha, jag bad dom komma på något dom ville göra, men det var när dom var med sina polare och badade, så jag vet inte hur mycket som stannade kvar i deras huvud ;)
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig.
GODNATT!

Slö dag

Idag har jag väl inte gjort så mycket egentligen, varit ute med hunden, hälsat på mormor och morfar och klippt gräs.
Satt mig nyss i soffan med ett stort glas med kallt vatten, blev nyss klar med gräsklippningen. Som tur så har vi inte så mycket gräs att klippa just nu, så det tar max 30 minuter att klippa ;)
Och nu blev jag sådär jättetrött.. Undra om man ska göra som pappa, ta en powernap..?

Sweetheart

Har en sovande älskling brevid mig, han ska upp kvart över tre imorron för klockan fyra åker han till jobbet. Så jag sitter här i mörkret och tittar på Simpsons, fast nu är det slut och det ska bli Family Guy, ska nog se om det finns nå bättre..? Börjar dessutom bli hungrig, men vågar inte riktigt kliva upp än för då väcker jag Alexander, så jag väntar lite till..
Idag har inte dagen erbjudit så mycket. For till stan med Sile föratt handla, sen har jag bara myst med älskling.
Men nu ska jag pussa lite på älskling, sen spela The Sims.
Over and out, peace! //Idaa

11 månader, jag älskar dig♥


MAIDEN!

Filmat med mobilen, kass ljud, men det struntade jag i. Det var ju så underbart!♥

Fear Of The Dark


The Number Of The Beast


Och såhär ser min och älsklings tröja ut (vi köpte likadana, så vi såg väl ut som Humle och Dumle, hihi)

OH MY GOD!

Maiden var helt underbart, jag ryser bara jag tänker på det♥
Kom hem för en liten stund sen, efter en 12 timmars bilresa hem från Göteborg. Fredags så var vi ju nere på stan och sen på konserten (!!) och igår var jag, Alexander, Dennis, Leo och Viktor på liseberg. Jag åkte ju inte direkt så mycket, är ju så jäkla höjdrädd så jag tar mig ju inte upp i nå berg-och dalbanor.. Och idag har dagen bara bestått av bilåkning.. Och juste, jag var för lat föratt fota lägenheten, så.. ;) lägger nog upp någon video från Maiden sen, så får ni se hur underbart det var!
Just nu sitter vi i soffan, pappa och jag sitter och halvtittar på The Big 4 som går på SVTPlay, det enda jag vill se därifrån är ju Metallica.

Nu kör vi!

Ett ord: underbart!

Peppa peppa!

Kom nyss tillbaka till lägenheten, vi gick ner till stan föratt möta upp älskling (efter många om och men hittade vi, eller pappa gjorde, honom) och köpa tröjor. Så nu sitter vi här och peppar, äter mackor och tittar halv på tv.
Vi ska snart till att duscha och så, för vi måste ju käka innan ;)

Göteborg

Sådärja, då var vi framme i Göteborg! Vi har nästan precis landat i lägenheten, som är stoooor och ganska mysig, så nu ska vi fika lite, sen ta en powernap och rätta till våra rygga. Lite stel blir man efter 12 timmars bilåkning ;) sen blir det väl till att duscha och utforska stället lite, vi bor förresten på Kungshöjden. Jag ska väl försöka få tag i Alexander, eftersom just nu vägrar han svara.
Men nu ska vi fika, sen kanske jag visar hur lägenheten ser ut ;)
Over and out, peace! //Idaa

RSS 2.0