Med musik i öronen..

.. så sitter jag i min ensamhet här hemma. Ja, jag är hemma.. Igår och idag stannade jag hemma från skolan för att jag är rädd att jag har någon form av magsjuka. Har inte spytt (förhoppningsvis så kommer jag inte göra det heller) men det känns som att det kan bli typ när som helst ibland.. Trött är jag också, sover ingenting på nätterna nästan, hittar ingen ro i kroppen när jag ska sova, utan jag ligger och vrider och vänder på mig. Menmen, nog om det. För att hitta på något så tänkte jag att jag skulle busa med Pixel, så jag tog fram ett snöre som hon fick kasta sig efter. Det hela slutade med att hennes klor satt i min fot, då ville inte jag busa med henne längre.
Sitter och läser om hur alla får sina studentmössor. Jag får min v. 17 förhoppningsvis. Jag tycker att det är lite sent egentligen, för om det är något fel med den eller om den inte kommer då så är det typ för sent för att beställa en ny. Så jag hoppas till gudarna att jag får den i tid och att den är som jag hoppas på.

Galen

Här är ett bevis på att Pixel alltid har varit galen. Här var hon inte gammal.
 
 
Och sovstilen som man ser även idag

Countdown

Att det inte händer något speciellt i mitt liv = inget bloggande, haha. Det enda som sker i mitt liv är skolan, gosa med Pixel och att försöka sova så mycket som möjligt. Och inget av det är speciellt roligt att läsa eller att skriva om..
 
Det här är saker som jag längtar till: 
  
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
  
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Mammas dag

Hurra hurra hurra för mamma som fyller år idag. Love you! Ska fira henne lite ikväll.
Själv är jag ledig idag, hade inga lektioner som jag behövde vara på, och imorron slutar jag vid elva. Skönt, och då åker jag till min finaste, det behövs.
Men nu borde jag gå och städa på mitt rum.
 
Grattis mamma♥

Snart sista terminen

Ja, då har skolan börjat igen. Det känns lite tungt om jag ska vara ärlig.. Men vi går ju mot ljusare tider iaf, dagarna kommer ju bara bli ljusare nu, och vecka 4 börjar jag min sista termin, helt crazy.. Sitter och funderar på det här med att plugga vidare. För tillfället är jag väldigt inne på att gå socionomprogammet eftersom jag vill jobba med människor som har det svårt, alltså som lever i dåliga förhållanden osv. och helst med barn. Jag vet inte om jag vill plugga vidare direkt till hösten eller om jag ska vänta. Jag ska nog iaf ansöka om en plats, mest för att se om jag kommer in på programmet och också ifall att jag känner att jag vill fortsätta på engång. 
Oj så många tankar en person kan ha på samma gång..
 

2013

Gott nytt år!
Nu är jag hemma igen, åkte till Fisksjön över nyår. Just nu sitter jag på Frösön och pluggar, eller ja, jag försöker öppna mitt arbete men datorn och jag sammarbetar inte. Ikväll kommer Nike hit och myser med oss. Sötfian har smsat med mig hela veckan nästan och sagt att vi ska hitta på något, och då tyckte jag att det var en bra idé om hon sover här på Frösön för att få göra något annat. Imorron åker jag till mamsen och myser med henne innan skolan börjar igen. Blä..
Nä, men jag kanske ska ta och överlista datorn

RSS 2.0