Fredag

Jisses vad veckorna går fort, helt plötsligt är det fredag. Jag har jobbat hela veckan, bara på golfen. Skulle jobbat natt idag på donken, men fick ett sms om att jag kunde vara ledig om jag ville, det kommer vara så pass lugnt. Så det tackade jag ja till, jobbar natt imorron. Idag har jag och en tjej som heter Madeleine, hon ska jobba på golfen i sommar, påbörjat den "riktiga städningen" av klubbhuset. Alltså inför besiktningen. Vi hann med rätt mycket faktiskt, fastän det var många som var där och gjorde det sista (el, vatten osv). Vi börjar närma oss. Målet är att kunna öppna både reception och banan den 1 juni och det känns jättebra. Invigning av klubbhuset blir i slutet av juni. 
Jag har bott hemma två dagar denna vecka, hemma hos pappa och Sile, och Axa såklart. Väldigt skönt att kunna cykla till och från jobbet. 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, gosa med katterna och slöa i soffan. Det har jag gjort mig förtjänt av.
Ha en trevlig helg!
 
 

Sådär länge sen

Jaha, det ekar visst här. Igen. Nåja. 
Veckan har bestått utav jobb, både donken och golfen. Golfen måndag, tisdag och torsdag, donken onsdag, fredag och lördag. Jobbade natt i fredags, och trots att det var mycket folk så gick det bra. Jobbade 12-17 igår, gick också bra, dock var det rätt lite folk.. I torsdags blev det kalas med några ifrån donken, hade suuuperkul. 
Idag då? Idag borde jag städa och gå ut med återvinningen, meeeen vi får se. 
Till veckan får vi äntligen sätta igång med att sätta upp hyllor, sätta upp möbler osv i klubbhuset. Jag är verkligen jätteexalterad över detta, jag blir som ett barn på julafton så fort jag tänker på det! Det ska bli intressant och höra vad våra medlemmar tycker, och även de som vi ska försöka locka ifrån E14. 
Nämen alltså nu ska jag faktiskt ta tag i att städa!

Helgen som varit

Sådär så var det måndag igen! Så vad har jag gjort i helgen då? Umgåtts med världens bästa familj. Sandra kom hit i torsdagskväll, vi drack en kopp te och tittade på tv medan vi väntade på Malin. I fredags åkte vi hem till Dvärsätt och första stoppet blev hos Anders där även mormor och morfar var. Sedan åkte vi till farmor och farfar, sedan åkte vi till mormor och morfar, käkade middag där. Sista stoppet blev hos Benny, en snabbsväng. I lördags så hängde jag och Sandra en stund här innan hon och Dan åkte till Dans pappa, sedan for vi till Dvärsätt, käkade middag där då också, grillat. Efter det så for jag, Malin, Tindra och Nike till Maxi för att handla gotta, sedan for vi åkte vi omkring lite, hamnade tillslut vid Frösöberget en liten stund. Min plan var att jag skulle sova en stund vid 22, för jag skulle jobba natt, men då var jag alldeles för speedad. Kom hem vid 23 och då var det ingen mening att försöka sova eftersom jag började jobba kl 01. Det var ett lugnt pass, folk kom stötvis och vi fick bort köerna rätt fort. Skulle egentligen slutat 04, men vi var tvungen att jobba över, så var hemma ungefär 05 och då var det hopp i säng på en gång, somnade runt 05:30. Ställde klockan på 11 eftersom jag inte ville sova bort hela dagen och eftersom Sandra skulle åka hem. Gick en vända på stan igår och sedan for jag hem till Dvärsätt. Så man kan säga att jag har spenderat hela helgen där, mått gott helt enkelt.
 

RSS 2.0