Stockholm

Spenderade ju helgen i Stockholm. Jag och Malin landade strax innan två, tog Arlanda Express in till stan, mötte upp Sandra, käkade, gick runt lite på stan. Åkte ut till Väsby, spelade lite TP. En lugn kväll. I lördags så var vi ute i Barkaby, gick ett varv på ikea, det är saker nu i efterhand som jag ångrar att jag inte kollade efter... Sen gick jag in på Nike Outlet, blev ledsen i ögat och gick därifrån. Haha! Kände att pengarna inte riktigt fanns till att gå lös där inne. På kvällen så åkte vi till Hamburger Börs, där åt vi gooood middag, och kollade på Viva la Pop med Orup. Fastän jag inte lyssnar på Orup så var det väldigt bra! Igår så tog vi en långfrukost, och sedan åkte vi ut till Steninge Slott, där fikade vi och kollade lite på utförsäljningen, sedan åkte jag, mamma, Malin och Rolf hem.
Idag? Varit en sväng på gymmet, känner inte att jag kan pusha mig själv särskilt mycket än, halsen är inte okej än..
Nu? Tittar på Paradise Hotel och letar efter ett par nya gymskor. Borde gå och lägga mig, ska upp tidigt imorron och gå på en gästföreläsning. Han som ska föreläsa är länspolismästare här i Östersund, det kommer nog bli intressant!

Snuvig

Har inte kräkts något mer iaf, men febern sitter i. Ni vet den där härliga känslan man får i kroppen också? Varenda centimeter av kroppen gör ont, fryser och svettas om vartannat och huvudet hänger inte med för fem ören. Plus på det så nu när jag ääääntligen lyckades avvänja mig vid nässpray (efter att ha använt det i ca 6 månader..) så behöver jag det mer än någonsin. Men, jag ska hålla mig borta från den, gömma den ska jag göra. Jag får använda saltlösningen istället... 
Men nu ska jag sluta gnälla!
Jag har precis käkat klart, våfflor. Mums! Nu ska jag ta och diska och bädda rent i sängen. Och sen ska jag packa, FÖR IMORRON ÅKER JAG TILL SANDRA OCH DAN! Bara så ni vet. Jag och Malin tar flyget imorron kl: 12:45, drar en runda på stan eller nåt tills att Sandra och Dan slutar ;) Mamma och Rolf kommer också dit imorron, en familjehelg♥
 
HA'DE, FÖR DET SKA JAG!

Helgen som gått

Jaha, en ny vecka och jag är sjuk. Har feber, kräktes även imorse, men inga fler gånger. Har sovit verkligen hela dagen, det var inte förrän för två timmar sen som jag åt något för första gången idag. Grabbarna har varit jättegosiga, de har legat hos mig hela dagen och kurrat. 
Helgen som gått då? Det har varit en riktig mys-med-familjen-helg. I fredags så firade vi Elin som fyllde år, i lördags så bjöd mamma på middag i Ytterån, och igår så tog jag, mamma och Lex en lång och skön morgonpromenad innan frukosten. Lite drygt två timmar och 8,24 km. Lite småkallt, men jätteskönt att ha gjort det och få gå in och ta en kopp te. Åkte till Dvärsätt på eftermiddagen, mådde gott hos momma och moffa, även Anders, Joel och Emma var där. Alltid bra med sånna här familjehelger.
 
 

Kinamat

Idag så var jag på en gästföreläsning på skolan, det var en man som var ifrån räddningstjänsten här i Jämtland. Han har varit brandman i flera år och är nu teamchef. En jätteintressant föreläsning, verkligen!
Efter skolan så kom Emilia, Sofie och Linnéa hit, även Linnéas hund. Beställde hem mat ifrån Eastern Palace och snackade lite skit ;) haha! Var även med Emma en liten stund, alltid lika mysigt att få vara med den glädjespridaren. 
Varken Ceasar eller Ville blev inte särskilt lycklig över att Linnéa hade med sig sin hund; Ceasar var snabb under sängen och Ville gjorde sig stor och spottade och fräste, haha. 
Det har blivit något konstigt med min rygg, har ont i högra sidan, uppe vid skuldran, har haft så hela veckan nu och det gör så att jag har svårt att sova, somnar sent, vaknar tidigt. Burkar kunna somna om, men då kliver jag upp rätt sent. Det har gått rätt bra på gymmet ändå, jag är ju så pass uppvärmd i hela kroppen. Har känt av ryggen, så har inte kunnat puschat mig själv så mycket som jag skulle vilja. Få be någon att ge mig massage så kanske det ordnar sig!
Nä, nu ska jag lägga mig och läsa och se om jag kan somna!

Fisksjön

Förra veckan så hade jag en hemtenta ifrån helvetet... It suckeeeed. Tentan innebar att jag satt i princip hela dagarna och stirrade rätt in i datorn, och det innebar att det inte blev så mycket träning för min del. INTE bra. Så denna vecka blir det dubbelt upp. Har bara föreläsningar denna vecka, så jag borde hinna med rätt mycket träning. Beach 2015 here I come!
Helgen spenderades i Fisksjön. Skönt att åka dit, har inte varit där på hela sommaren. Kom dit i fredagskväll, slöade i soffan, bråkade med Axa. i lördags blev det inte mycket gjort från min sida på dagen, på kvällen badade vi i tunnan, hur skönt är inte det liksom? Söndagen då? Eeehm, sov till och från hela dagen, haha!
Nu borde, nä jag ska, masa mig upp ur soffan och ta och städa och diska. Ska försöka ta tag i garderoben också, gå med lite återvinning och sortera kläder. 
Ha det!

RSS 2.0