Just you

Without you, I'm a disaster. I love you♥
Sova

Magen är inte bättre idag, har nästan mer ont. Har varit på en liten promenad med hunden, har druckit lite varm nyponsoppa (en favorit) men magen blir inte bättre. Funderar på om jag ska försöka sova lite och hoppas på att det blir bättre. Blä på det här.

Laddar krafterna

Nu ska jag försöka sova, måste ladda krafterna tills imorron, har ju prov. Och förhoppningsvis så hinner jag med kvart i tio bussen hem, då är jag hemma tiiiidigt.
I helgen ska jag plugga och måla på mitt rum.
Med den här bilden säger jag godnatt. Snälla mage, låt mig sova inatt..

At home

Är hemma från skolan idag, pga min mage, det känns som att den är vänd ut-och-in. Mår illa och har ont i magen, eller den är typ spänd.. Har varit ute på en liten promenad med hunden och då blev det lite bättre faktiskt, det var skönt ute.
Men nu ska jag ta och läsa lite till mitt PL-prov som är imorron, känner faktiskt att jag har koll på det jag ska kunna, en bra känsla!

Finns en anledning..

..till varför jag är stressad. Såhär ser min kalender ut just nu:
vecka 8
tisdag; prov i samhälle och psykologi
fredag; prov i pedagogiskt ledarskap
vecka 9
måndag; prov i rättskunskap
tisdag; prov i naturkunskap
fredag; vara klar med min 10-sider (datorskrivet) historia arbete.
Ja, det är väl bara att försöka hitta krafterna och orken.

Blir inte mycket bättreMycket just nu

Just nu är det väldigt mycket, har något i varje ämne och det är stora och viktiga uppgifter, det börjar märkas på min kropp nu. Jag blir ganska lätt stressad, och just nu är jag jättestressad, vilket blir att jag sover dåligt och äter rätt dåligt. Jag känner hela tiden att magen är typ orolig, mår illa till och från. Idag gick jag omkring med proviva i hopp om att magen skulle bli bättre. Jag orkar ungefär ingenting just nu, vill bara sovasovasova. Känner bara att jag vill bli klar med allt, kunna lägga det åt sidan. Jag klarar inte av det här.

Familjedag

Dagen har bestått av lite städning och familjemys. Har varit hos mormor och morfar föratt passa en busunge vid namn Joel (eller Joe om han själv får välja). 

Gårdagen

Igår åt jag och Alexander på Eastern Palace, sen såg vi på Östersunds Revyn, kult!


Och när vi kom hem var vi tvungen att använda hårtorken för att kunna låsa dörren. Samma sak imorse, fast för att kunna låsa upp dörren. Det är inte alla som behöver göra det, och jag säger som Sile; hårtorken är bra till mycket!

Mys med min dos

Okej, nu börjar det på att bli lite tomt här, men jag har inte suttit vid datorn något känns det som.
Men iaf, var ju i Sälen i helgen, mys. Blev mycket skratt och tokheter.
Har ont i magen/mår illa som en tok, eller det är fram och tillbaka. Vissa stunder känner jag inte av något, medan andra mår jag så illa att jag vill bara lägga mig ner och grina ungefär. Skum mage? Ja.. Har som tur min älskade som får mig att må lite bättre. Vi väntar nu på att Sile ska duscha klart, sen blir det att soooova och hoppas på att magen är bättre imorron för jag klarar inte av att gå på skolan om det ska vara såhär..RSS 2.0