Home again!

Sådär ja, då var man hemma igen. Har varit i Djupsjön med min familj och Svedestedt's, myys sörru :) hade väl inte världens bästa väder, men världens bästa sällskap! Har inte garvat sådär mycket på länge, tack hörrni!
När jag kom hem idag så blev det stresiiigt, föratt vi skulle iväg på Joel's namngivningskalas, så det blev till att sminka sig i bilen :o menmen, vi hann iaf :) Så sen blev det mys hos mormor&morfar en stund :)
Låten jag aldrig lessnar på, melove!

Musik alá Ida


åh, älska!♥

Tungt..

Mitt huvud känns tungt, kroppen känns tung och är öm, jag hänger inte alls med.. Ååh, att jag ska lyckas! Bli sjuk på första sommarlovsveckan.. Morr.. Som mamma sa, antingen så håller jag på att bli jätteförkyld, eller så har jag fått nån influensa av nåt slag.. Och juste, matlusten är borta, är konstant trött, halsen är tjock och kan knappt svälja.. Mums på det här..

Menmen, igår blev det inte mycket gjort för mig. Åkte in till stan med mamma och Sandra, for till videoteket och hyrde film, två wallander och en Meryl Streep film. Sen cruisade vi omkring lite, :)

I fredags då.. Då vare grillning som gällde hos Felicia med klassen :) mys. Sen så blev det liteförmycket alkohol för vissa. Vi var typ fyra stycken som var nykter. Där är jag inkluderad! Så för mig och de andra grabbsen blev det till att dra hem några personer. Haha, det var kul.. Men iaf, det var jättekul att göra det här med er, och jag hoppas att det blir fler gånger i sommar! :)

Idag då, har jag varit utanför dörren en gång, och det var i max 10 minuter.. Har spenderat min dag i badkaret och i soffan nergrävd under täcke+filt.. Aja, det är söndag och jag är sjuk, då får man göra såhär!


Emma och jag i tordags. Älskar dig bruden!

9D!♥


Jag älskar er! Har haft sjukt bra år med er, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Kallt ju..

Vart tog finvädret vägen? Hallå..?
Iaf, igår fick jag finbesök av Emilia, Jonathan, Daniel, Martin & Simon. Vi tittade på film, men Simon & Martin låg ju mest och sov? Haha. Sen så hade vi krig, med godis och popcorn, så det låg överallt i hela vardagsrummet :)

Idag fick jag besök av Emma, vi gick omkring i Dvärsätt typ ^o) Sen så handlade vi med Malin & Simon. Sen så låg vi och garvade i min säng, åt absolut ingenting.. Som vanligt..? Och sen så gick vi ut.. Det är i princip vad jag har gjort idag.. Jippie.. Näe, imorron blire nog solarium som gäller, måste bli bruuun om jag ska ha den klänningen jag hade tänkt mig ifrån början :)

Menmen, nu tror jag att jag måste äta nåt, håller på att hungra ihjäl :o

YEEEES!

Überglad Ida eller vadå? Är klar med so:n! Hade redovisning nu ikväll, hade gjort en planch så jag slapp stå och berätta en massa och blev nyss helt klar med inlämningsarbetet, utskrivet tillochmed, med en riktig framsida oxå! För engångsskull kan jag lämna in arbetet i tid.
På fredag sätts våra betyg.. Hörrni, vi går ut om en vecka! Jag kan inte fatta det, vi började ju nyss i nian och på nyheden. Och nu ska vi dra igen?
Jag tror att jag ska köra nån glädjedans nu! Det dåliga nu är att pappa och Sile har åkt till sthlm och Malin måste sova borta hos hunden, så det innebär att jag måste sova här hemma själv.. Läskigt ju :o jag lovar att det här huset spökar! Vid samma tid, VARJE kväll knackar det i väggen, och jag får alltid för mig att jag hör fotsteg..


RSS 2.0