The Great Raid

Igår (och idag) såg jag på en helt klart sevärd film för dem som gillar andra världskriget. The Great Raid handlar om att amerikanarna ska rädda krigsfångar från japanerna, fångarna har varit i lägret i tre år. Så amerikanarna planerar en ganska riskabel plan. 
Väldigt bra film! 




Hihi

Nu blir nog mamma glad på mig, för jag har städat hela lägenheten. Hah, känn på den ni!
Hade sista delen av np i matte idag, gick väl sådär tror jag.. Efter provet så skulle vi ha haft värsta håltimmen typ, så några från klassen flörtade lite med våran geografilärare som gjorde så att vi fick sluta tidigare! Så när jag kom hem fikade jag, sen satte jag igång med att städa, och nu är det snyggt här hemma igen. Har en trött hund här brevid mig, och katten vet jag inte riktigt vart hon är, hon drog snabbare än vad man kan säga katt när jag tog fram dammsugaren. Hah, fjant..!
Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli fem, för då ska jag gå till Tindra och Nike, föratt sen fara på bio med dem och mamma. Vi ska se Yogi the bear, i 3D ;)



Varmt te och en hund i knät

Så fort jag satt mig i sängen igen så flög Lex upp här oxå, fast i mitt knä dock. Gohund.. Och appropå Lex, så gjorde jag ett tappert försök till att få Lex's ynka två hjärnceller att sammarbeta idag, jag skulle försöka få han att fatta var "rulla runt" betyder. Men mina armar och händer fick ta smällar.. Näe, han var bara intresserad av godiset..
Och idag på idrotten så åkte vi längdskidor, och jag kan ju säga att jag är inte gjord för det. Gosh vad stel jag är nu! Men iaf, imorron är det fredag och det innebär andra delen på np i matte, hjälp..

Men nu måste jag dra, ska packa upp varorna som mamma kom hem med nu och tända lite ljus, för vi ska mysfika lite!

Over and out, peace! //Idaa


Haha, han ser ut som en demon eller nåt, djävulen kanske?

Över

Då var första delen av nationella provet över, bara andra delen kvar som är på fredag. Det gick väl sådär typ..
Ikväll när mamma kommer hem så blir det nog en långpromenad med henne och Lex, det kan behövas. Så jag får tänka på annat och inte på skolan.
Igår fick jag träffa älsklingen och en efterlängtad Emma, det behövdes oxå!


Emma, min lilla "bt-fjortis" ;) me heart you!

Trollet

Lyssnar på Trollet med den gula kepsen föratt lugna nerverna lite, jag skulle nog kunna göra vad som helst föratt slippa..

Stökobök♥


Samhälle

Har just nu samhälle, men ingen lärare och jag har skrivit klart det jag skulle, så då blir det tid för bloggen och facebook ;) haha. Fast denna lektion slutar om tjugo minuter, sen ska jag ha matte. Jag vill inte, jag orkar inte, jag vill hem..!
När jag väl kommer hem så ska jag till Nike igen, eftersom mamma inte var hemma när hon fyllde år. Och sen blir det till att städa på mitt rum hos pappa föratt sen åka till mamma och stöka ner mitt rum där..
Nä, som sagt, Jag vill hem!
Men nu ska vi sluta!

Over and out, peace! //Idaa

Ännu en helg

Då var det söndag igen, och jag kom hem för en liten stund sen. Jag och pappa skjutsade älskling till tågstationen :( inte kul alls..
Menmen, han kom hit i fredags iaf, och då gjorde vi inte mycket alls. Men igår var vi med Tindra och Nike, vi åkte pulka ;) sen så åkte vi hem till dem en liten stund, fikade och så. Sen igår kväll blev det film med Sile, Eragon, som jag inte tyckte var så bra faktiskt.. Sen idagråå, så har vi bara tittat på film ;) som vanligt? Vi började titta på ganska många, men ingen av dem var nå bra. Så vi tittade på Saw II och sen Saw III, hihi :) men nu ska jag gå och duscha, sen fortsätta titta på I, Robot, och vänta på att älskling ska höra av sig!

Over and out, peace! //Idaa


Världens bästa Alexander!


Trött

Jag håller typ på att somna, är så galet trött. Men vet inte varför..
Men iaf, för en liten stund sen så startade pappa krig mot mig, han hällde vatten i mitt hår utan att jag hade gjort något! Nä nudu, nu ska du få!
Och jag har insett idag, att spela fotboll utan skor är en dålig idé.. Vi hade fotboll på idrotten idag, och så klantig som jag är så glömde jag skorna hemma.. Så mina fötter var lite mörbultade och blåslagna efteråt..
Om en liten stund så bär det in till stan igen, ska till systeryster och fixa lite saker. Eller ja, pappa ska väl göra det, jag ska väl sitta där och vara allmänt jobbig.. (a) mohaha!
Och imorron kommer min efterlängtade mysis hit, och vi ska vara med Tindra och Nike :)
Men nu ska vi åka!

Over and out, peace! //Idaa

Jippie!

Onsdag = långdag för SP10e, går nämnligen till tjugo i fem. Så, så fort efter vi hade slutat så typ rusade jag till sjukhuset, föratt få pussa på Emilia och även träffa Felicia :) och förhoppningsvis få får älskade Miliz komma hem imorron!!! We like ALOT!
Sen for jag och Malin hem till Nike föratt fira henne, tjejen fyller ju 7år idag. Grattis till dig tjejen! Sen blev det till att gå till Grönänge för mig, en liten sväng, föratt hämta lite saker och hälsa på katten. Haha, myskatten som var övergo.
Men nu kan jag inte typ sitta här nå mer, har så ont i min rygg så det gör ont så fort jag sitter vid skrivbordet. Jag tror det är föratt jag sitter så konstigt när jag är på skolan..

Over and out, peace! //Idaa


Älskade du

Idag säger vi grattis till min älskade mamma som fyller år. Me love you alot!


It feels good!

Vet ni vad jag kom på? Jag har inte fönat eller plattat håret på en vecka :o för när jag har duschat så har jag satt upp håret i flätor som jag sen har sovit i, och sen på morgonen har jag bara använt hårspray. Hah, det trodde ni allt inte? Lite stolt över mig själv är jag, och nu är nog mitt hår glad på mig!


Mohaha, it feels good! Ja, angående mitt kryss, jag vet att dom är väldigt snea, men jag blev knuffad av katten och sen orkade jag inte fixa det (a) så mobba mig inte, tack..


Slööödag

Både idag och igår har varit grymt tråkiga, har bara varit jag hemma. Eller ja, hunden och katten oxå, men oj så mycket sällskap dom är :o hunden ligger i MIN säng och håller på att putta bort mig därifrån och katten jagar mitt lypcyl runt hela lägenheten.. Jag har försökt plugga idag oxå, men det gick sådär..
Igårkväll tog jag ett riktigt varmt bad med babyolja och massa skum! Hääärligt, det behövdes verkligen. Och sen blev det lite mys med mamma.
Men nu ska jag nog gå och duscha, (iaf om en liten stund) sen bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorron. Det kan bli ett problem..

Over and out, peace! //Idaa


Myshunden!

Rädslor

Jag har sånna här "vanliga" rädslor, som för spindlar och höjder. Men något som jag nog är ännu mer rädd för, det är när jag är själv hemma i lägenheten eller i huset, och att jag hittar nån som inte ska vara där, en främling alltså. Och när jag kommer hem, dörren är låst och jag vet att ingen är där så måste jag ropa hallå. Annars får jag typ panik. Och om jag sitter med ryggen mot en dörr kollar jag bak flera gånger..
En annan rädsla som jag alltid har, det är att någon ska ta tag i mina fötter när jag går eller står vid en säng. Jag hatar att så brevid sängar där man kan gömma sig under.. Haha, låter lite roligt, men så är det.. Så när jag ska gå och lägga mig måste jag alltid kolla under sängen.. Inte när typ Alexander är med, föratt då är det inte lika läskigt. Men varenda gång då jag är själv.


Sådär känner jag, fast när jag står brevid sängen.. Usch..

Morgonrock och flätor

Kom ifrån duschen för en liten stund sen, så nu sitter jag här i mina flätor i min röda morgonrock. Väldigt härligt! Jag flätar håret när jag vill vara snäll med håret och inte fläta det ;)
Idag fick jag och mamma finbesök av Tindra och Nike, dom satt och lekte här medans mamma satt i möte och jag satt och tittade på dem och kom med glada tillrop :) sen så började vi spela Kings Quest, och då somnade sötNike :')

Min überhärliga morgonrock som jag fick av Sandra i julklapp!
:)


Just nu står Pixel och trampar brevid mig, hon tycker väl att vi ska gå och lägga oss. Det enda som saknas nu är Alexander.. Menmen, finns inte så mycket att göra åt det just nu, jag får vänta några dagar till. Bara några hoppas jag..

Over and out, peace! //Idaa

Snart fredag!

Ännu en dag på skolan, en dag närmre till helg! Haha, skolan har nyss börjat och jag tänker redan på helg.. Bra inställning här!
Efter skolan så åkte jag till mormor och morfar föratt äta där, pannkaka! Gott.. Men sen när jag skulle gå dit så kom Joel dit :( ååh, och jag hade inte riktigt tid föratt stanna längre.. Och jag som hade tänkt att ta ett varmt bad nu på kvällen, men det har inte blivit av. Äsch, får ta det imorron istället! Jag har oxå börjat fått sådär ont i ryggen igen, Alexander, kom hit och massera min rygg! (a) hehe..
Jag vet att denna blogg har väääldigt tråkig på sistone, bara gamla bilder eller lånade. Men det är föratt min kamera och mobil är sönder.. :( ledsen i ögat.. Men nu ska jag gå och tabort mitt smink, sen packa idrottsgrejerna sen vänta på att Alexander ska ringa nångång!

Over and out, peace! //Idaa


Kan köra med en egopic' idag!

Me, myself and I

Jag har bestämt mig föratt jag ska ta bättre hand om mig själv! Jag ska försöka sluta stressa så mycket hela tiden, planera saker och ting bättre, ja, må bättre på alla sätt och vis.
Idag så fick vi reda på att geografin kan lämnas in nästa vecka, häärligt värre! Så då kan jag lugna mig lite på det och fokusera lite mer på matten just nu, känns bra.
Det här har jag haft på mig idag, fast det är lite andra färger.
Men nu ska jag nog ge upp datorn, pusss!

Haha, klant!

Jag höll på att vurpa två gånger idag när jag och Emilia skulle lämna igen filmerna som jag och Alexander hyrde, där det är som mest folk dessutom! Inte nog med att jag flaxar med armarna som att jag vore en pingvin, utan jag måste skrika såatt jag tror att Umeå hörde mig. Haha, jag trodde aldrig att jag skulle sluta skratta! Det måste ju ha sätt jätte dumt ut..


Jag är som Bambi på hal is när det blir vinter. Kan inte gå utan att hålla på att ramla!


And off we go

Sitter och väntar på att jag måste gå till bussen, eller jag vetinte vilken buss jag och Emilia måste ta än.. Kanske borde ringa till henne..? Och jag vetinte varför jag alltid ska kliva upp så tidigt? Jag måste ju bara sitta och vänta i sjuhundrafyrtio år. Morr.
Det var väldigt ensamt att sova inatt, skönt med sin egna säng, men den var så stor och tom :( men nu måste jag ta och ringa till Emilia och se vilken buss vi ska ta!

Over and out, peace! //Idaa


Charmiga brudar!

Back home!

Nu ska jag komma igång med bloggandet igen, nu blire ju skola igen ;)
Iaf, lite kort om mitt lov, jag har knappt varit hemma nånting, jag har knapptn träffat min älskade mamma.. :( men jag ska dit imorron :D iaf, jag har varit mest i stugan med pappa, Sile och Alexander, väldans mysigt. Men så kom den här dagen, då jag var tvungen att säga hejdå till min älskade :( det var trååkigt..
Men nu måste jag gå och duscha, tjing tjing!

Haha, lite roligt. Pappa sitter vid en dator, jag sitter vid en annan, Sile pratar i telefon. Och alla sitter i samma rum, socialt ;)


Älskliiing,


Bara föratt jag och Alexander har varit tillsammans i fem månader. Eller ja, egentligen var det i tisdags.


Mitt hjärta,♥

RSS 2.0