Honey

Imorron får jag lov, och imorron kommer älskling hit. Och på lördag ska vi på bio med finaste Emilia. Vi ska se sista Saw-filmen, i 3D ;) Man kommer ju ha men för livet sen typ..
Men iaf, imorron har jag dessutom prov, i matte.. Vi får väl se hur det går..
Men nu måste jag torka mitt hår, sen lägga mig i sängen och titta på nån film och vänta på att honey hör av sig.

Over and out, peace! // Idaa


Kan köra med en egopic idag!

Juste!

Sandra, är det inte dags att komma hem och ta hand om din katt nu?
Hon låg seriöst på min mage, under täcket och sov.. Öhm, ja..


Oxå tagna med mobilen, eftersom jag har fortfarande inte varit iväg med min kamera..!

Härligt värre

Nu på kvällskvisten så tog jag ett vaaaarmt bad med babyolja och massor av skum i, myys! Det var ett välförtjänat bad enligt, för som jag frös innan. Ojoj..
Alldeles nyss kom jag in från att ha rastat hunden, så nu blev jag ju kall igen? :o Så nu får jag linda in mig i en filt och dricka te! Och vänta på att mamma kommer hem så jag får bättre sällskap..


Inte världens bästa bild, men den är tagen med mobilen. Så ni får ha lite överseende..


Alltså, va?

Varför skulle jag upp så tidigt för? Jag blev klar nyss, och min buss går vid nio.. Åååh, irriterande..


Skooolan

Fast jag slutar om 15 minuter!
Iaf, vi är några som har en datasal för oss själva. Ni kan ju gissa resten kanske? Hehe (a) men vi har faktiskt jobbat, iaf jag och Linda. Vi har skrivit lite om Stonehenge som vi ska göra ett tv-program om typ.. Lite senare i eftermiddag kommer världens finaste till mig, och sen ikväll ska jag vara med en till världens finaste. Myysigt!
Men nu borde jag faktiskt sluta, så att inte min lärare kommer hit. Haha, oops (a)

Jippieee

Snart äre ju fredaaaag! Yes, och om en vecka är det lov. Så sjukt otroligt härligt!
Imorron får jag träffa en efterlängtad Alexander, och helgen kommer mest troligtvis spenderar med honom och en älskad b-rud, Miliz i all ära. Just nu sitter jag och väntar på att mami ska komma hem, så jag får mer sällskap. Visst, hunden är hemma, men han sover ju bara..(?)

Här får ni en låt som jag har fastnat för. Alison Krauss - Down In The River To Pray


Ey shuno!

Då var veckans längsta dag avklarad! Yees. Jag höll på att somna när jag kom hem.. Jag satt mig vid matbordet för Sile satt där, och ja, då höll jag på att somna..
Jag har nyss städat mitt rum, för jag ska dra till mamma om en liten stund, ska se om någon här hemma vill skjutsa mig (a) och juste, jag sitter och lyssnar på Trollet med den gula kepsen. Man kan ju inte göra nåt annat än att älska det! Åååh!♥
Och hör och häpna, jag lånade en bok idag på skolan. Shoo Len heter den och det är Douglas Foley som har skrivit den. Jag tycker om den väldigt mycket fastän jag inte har läst så himla mycket.

Trollet och råttan!
"Idag har jag bestämt att någon ska vara sur. Och om inte jag kan vara sur, då får strumporna vara det, råttan."

Lägg av!

Allvarligt, jag tror jag blir tokig! Vad i hela.. Nånting.. Tjänar ni på att starta en massa rykten?! Lämna de två ifred, och speciellt henne! Jag kommer få nåt fnatt snart och säga saker som jag inte borde säga.. Jag vet att jag egentligen inte borde lägga mig i, men när det gäller någon som jag älskar något sjukt stört mycket så kommer jag definitivt lägga mig i..! Ni får ju henne att inte må bra, lägg bara ner skiten nu! Jag blir så fruktansvärt jädrans ledsen av att få höra allt, det gör ont i mig. Så låt de två bara va för guds skull!
Men du bruden, jag är bara ett telefonsamtal bort, ring mig!

Over and out // En VÄLDIGT förbannad Ida!

Back at home!

Helgen har ju dårå spenderats i stugan, mysigt. Egentligen har vi inte gjort något, men det var väääldigt härligt. Eller ja, jag har haft krig med pappa..
Så idag dåråå, eller ikväll, så drog jag och Malin upp till Tomas och Elin, föratt Elin fyller år. Så grattis igen till dig! Där fick ju goomiddag och så var mys-Joel där. Menmen, nu ska jag nog gå och duscha, sen fundera på vad jag ska ha på mig imorron..

Dagen bild får bli på mig och världens bästa.

Alexander, jag älskar dig!♥


Wihoo

Sådärja, då var det fredag och helg igen!

Om en liten stund så åker jag till stugan med pappa, Sile och Svedestedt's :) och blir där hela helgen. Och imorrn fyller världens finaste Sandra år, 22 faktiskt. Och eftersom jag inte kommer kunna skriva ett "grattis-inlägg" då så gör jag det nu, i förskott lixom.
Jamen grattis då, Snadran. Och när kommer du och Dan hem dåå?


Bilden har mami gjort!


Kurs

Idag så var jag iväg på kursen igen, alltså, elevskyddsombudskursen. Det handlade om att "stressa lagomt". Något för mig.. Och så fick jag ett litet läskigt wake-up call.. Dags att lugna ner sig lite..? Menmen, när jag kom hem var jag faktiskt duktig och gjorde lite matte. Men jag har ingen lust, fast jag borde..
Jag sitter och tänker på att jag har världens finaste älskling, världens finaste systrar, världens finaste familj, världens finaste vänner. Ja, allt. Tack föratt jag får ha just er!♥

Ni får dessutom en jädrigt bra låt, som är gjord av Johan Alander, även känd som Sober. Gosh vad han är bra!

Over and out, peace! // Idaa


Hämnden

Igår tittade vi på Hämnden. En ganska dryg och händelselös film faktiskt..

Men iaf, idag så gick jag sådär lääänge, från kvart över åtta till tjugo över fem. Ni kan ju gissa hur mycket min mage skrek innan jag var hemma.. Och så har jag lekt lite psykolog till en person. Mitt framtida jobb kanske..? Näe, tror faktiskt inte det.. Men jag gillar ju låta folk prata ut och sen försöka lösa det.. Hmm.. Nog prat om det. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så han kan hämta mig. Så jag får typ lägga mig i soffan och sova eller nåt. Är så trött! Och imorron ska jag upp till PC igen, på kursen. Och den här gången heter det "stressa lagomt". Det låter väl som nåt för mig? Jag måste lära mig att lugna ner mig lite..
Till helgen blir det stugan igen, med Svedestedt's, myysigt.
Men nu ringde pappa och sa att han är påväg. Dags att börja göra sig iordning då, och nu åker min parkas fram!

Over and out, peace! // Idaa



Trött

Ja, jag är sådär galet trött igen.. Menmen, min första lektion idag var svenska, där vi först kollade på nån konstig film. Sen blev vi tilldelade nånting ur antiken (det är vad vi håller på att jobba med) som vi ska göra nåt med imorron, vi ska typ göra våran egna uppfattning om det typ.. Och min grupp fick den svåraste..! Tack för den, närå. Men iaf, när vi hade läst klart texten som vi inte fattade nånting av så stod det några visdomsord från antiken, och en som fastande i mitt huvud var: Dagens barn är tyranner. De säger emot sina föräldrar, glufsar i sig magen och tyranniserar sina lärare. Det kanske stämmer..? Sen så hade vi geografi, där vi fick tillbaka vårat prov, jag fick 22 poäng. Om jag hade fått 23 poäng så hade jag fått VG.. Morr! Så jag funderar på om jag ska få ta det muntligt så jag kan få det där VGt.. När jag kom hem så blev det till att bada men mesig och jääädrigt skitig hund, inte mysigt. Jag kan ju berätta att badrummet inte såg så roligt ut.. Så just nu sitter jag här och hostar (tror att jag kommer få rethosta igen :s) och så väntar jag på att mamma ska komma hem. Sen så åker vi mest troligtvis på bio med Malin, mysigt :)


Såhär såg jag ut idag! Sorry för det kassa kvalitéen, men den är tagen med min mobil..


Sådärja

Då var helgen över.. Igen?! Veckorna och helgerna går så fort? ^o) Ajaaa. Som sagt så kom Emma hit i fredags, och vi fick sällskap av Alexander en liten stund. Och i lördags spenderades dagen oxå med dem. Sen senare på kävllen for jag och Alexander till Miliz en liten stund. Och sen hela dagen igår var Alexander här, mys. Vi tittade på film, House On Hunted Hill, det ska tydligen vara en thriller, men icke. Den var ju inte läskig alls? :o Menmen, fick ju iaf det bästa sällskapet.
Som sagt, tillbaka till skolan idag. Och jag har två prov, i spanska och i matte.. Så vi får väl se hur det går.. Men nu kanske jag borde gå till Miliz..? Ja, jag tror det.. Kändes lite jobbigt just nu, det är så varmt och skönt inne på mitt rum så jag vill inte gå ut i kylan :o

Over and out, peace! // Idaa


Ett, två, tre!

Min och Emmas låt! Pussss på dig hjärtat!




Helg

Sitter nu här med Emma brevid mig, eller ja, hon ligger i sängen och typ sover.. Menmen, idag har jag haft sällskap av Alexander en liten stund oxå, mys. Sen kom Emma hit. Och vi har spenderat våran kväll med Sanna!
Men nu ska jag typ gå och göra mig iordning föratt dejta sängen, föratt sen se om g-rabben tänker ha tid med mig..


Emmaaaaa!♥

Promenad med hunden

Idag när jag kom hem från skolan så var det så fint väder, så då gick jag ut med hunden på en liten promenix.



Dvärsätt är faktiskt fint


Lex (aka Kakan, som jag får spö av Malin när jag kallar honom för det..)


Moi in the sun..


Plugg!

Näe, nu ska jag & Martin vara duktig och plugga samhälle! Wish us luck!

Dooos'

Kom hem till en tom lägenhet för en liten stund sen. Ingen mamma, ingen Pixel.. Hm.. Var då ut och letade efter katten som senare kom springades och jamade för fulla muggar. Hon trodde väl inte att jag skulle höra henne efter som det blåser ganska mycket. Men iaf, gosig som bara den är hon när man plockar upp henne! Och nästan just i denna stund så klev en efterlängtad mamma innanför dörren, som har varit i Sääälen..
Nu ska jag försöka få tag i Malin som aldrig vill svara i telefon när jag ringer :o elaking..



Jag och missen! Jag vet att det är en jättekass bild, men den är tagen med min webcam..

Elaka mage..

Idag blev det ingen skola för mig, för min mage är elak! Jag mådde så galet illa så jag tog mig inte upp ur sängen. Om jag ska vara ärlig så grinade jag ett tag föratt det var så jobbigt.. Så idag så missade jag första dagen i kursen (jag är med i elevvårdsombudet, och vi ska ha en utbildning/kurs i det). Jag får hoppas att dom som var där idag kan berätta lite om vad dom gjorde och så för mig imorron. Morr, vad less jag blir..
Så idag har jag inte gjort någonting, legat i sängen, sovit och tittat på Luftslottet Som Sprängdes..
Men nu ska jag gå och se om pappa vill ha nån hjälp därute. Han håller typ på att plocka ihop saker eller nåt..

Over and out, peace! // Idaa

Min finaste


Alexander, jag älskar dig.♥

Sådeså

Ja, Lilla My är min förebild♥


RSS 2.0