Motivation

 
 

Ny glossybox

Fick min glossybox idag. Denna box innehöll:
♥Fleur de Santé - eye contur cream
♥Stylage - lip balm
♥Panos Emporio - deospray
♥Models Own - nail polish
♥Mitchell and Peach - body cream
♥Egyptian Magic - skin cream
Och en värdecheck på Stylage på 700kr.

Trötter

Haft en sån där natt då sömen har varit helt crazy in the coconut. Tog ett tag innan jag somnade, låg och vred och vände på mig. Vaknade tidigt, eller ja, inte jättetidigt egentligen. Halv åtta slog jag upp ögonen. Åt precis frukost; risentas müsli, med en kopp te. Mhmmm. Sitter nu och pluggar, vill skicka in den här nedrans hemtentan nu.. Vid tolv drar jag till gymmet med Madde, idag blir det rumpa och mage. Tror att det var mage iaf... Well well. Sedan drar jag in till stan för att vara med på besiktningen av nya lägenheten och sedan skriva på för att få nycklarna. Sen ni, sen börjar vi flytta. Wihoo! Har en hel trupp som ska hjälpa oss idag, mamma, Anders och Hanna. Desto snabbare vi är ute ifrån Frösön, desto bättre är det. Och ikväll, blir det vinkväll med Madde♥. Jag borde åka till djursjukhuset imorron för att se om dom har någon tid för kastrering snart. Det börjar närma sig nu, iaf för Ville. Helst så skulle jag vilja kastrera både VIlle och Ceasar samtidigt, men tror inte att det kommer gå.. Ville är ju faktiskt lite äldre än Ceasar, och han börjar visa att det är dags...
Nä, nu borde jag gå tillbaka till tentan.. So long!

Kaos

Det är kaos här. Jag blir lite stressad av det, men försöker vända på det; vi flyttar ju faktiskt snart! På torsdag, direkt efter besiktningen av den nya lägenheten så ska jag börja flytta. Kartonger iaf. Får hjälp av Madde. På fredag ska vi flytta de större möblerna, och förhoppningsvis de mesta kartongerna också. Har det mesta nerapackat iallafall. Vi har inte så mycket stora möbler, men en heeeeel del smågrejor. Endast därför det är så många kartonger... Nåja, jag ska prova skriva lite på min hemtenta och försöka se förbi detta kaos..

Recensioner av Glossybox

Tänkte berätta lite om vad jag tyckte om produkterna jag fick utav Glossybox den här månaden.
 
♥Karmameju - Natural Konjac Sponge. (Rengöringssvamp) jag har väldigt torr hud, speciellt på benen och låren. Så jag var lite skeptisk mot denna produkt, då det mesta inte brukar hjälpa mot min torra hud. Men jag blev faktiskt glatt överraskad. Mina ben känns inte lika torra längre! Den går att använda flera gånger, det är bara att tvätta den. Jag kan rekommendera denna till andra, och det kan vara så att jag kommer köpa den.
 
♥The Body Shop - Baked-To-Last Eyeshadow: (Ögonskugga) jag är inte en person som använder ögonskugga särskilt ofta, så jag har inte riktigt använt denna produkt. Inte helt förtjust i färgen heller. Men det är ju en Body Shop-produkt, så just därför får den en plus i kanten.
 
♥Anatomicals - Puffy the eye bag slayer: ("Plåster" mot  mörka ringar under ögonen) jag brukar inte använda sådana produkter, anser jag att jag har ringar under ögonen, så använder jag lite foundation ;) jag tyckte inte att denna produkt gjorde särskilt stor skillnad. Jag kanske inte hade tillräckligt mörka ringar, who knows. Kanske inte en produkt man kan använda under vardagarna, då den ska sitta i 30 minuter, inte alla som har tid med det. Men, vad vet jag? ;)
 
♥Hot Make-Up - Passion. (Nagellack): nagellack är något jag använder ofta, det ger en liten egoboost tycker jag om man har snygga naglar. Väääldigt snygg färg, men dock rinnig. Blev väldigt mycket färg som rann längst fingrarna, nästan iaf. Lite synd..
 
♥Nougat London - Sparkling Body Shimmer. (Gelé för kroppen): den här gick inte hem hos mig. Jag tyckte att den luktade starkt och gjorde ingen skillnad alls. Min hud blev inte återfuktad av denna. Nä, inte att rekommendera.
 

Helgen som varit

I fredags så firades Madde eftersom hon fyllde 20 år för ungefär en vecka sen. Det var jag och några av Maddes kompisar. Vi hade förfest här hemma, och sedan drog vi på krogen. Städade dagen efter och hängde med Madde. I söndags fick jag låna Emma en stund, gick en liten promenad i finvädret och satt och mös i soffan. Följde med hem till Dvärsätt, och hade årets första grillning. Körde även lite bil sen. Eller ja, lite och lite.. Ganska mycket faktiskt. På torsdag är det sista examinationen i psykologikursen, sen är den avslutad. Eller ja, hemtentan ska in också. Så efter torsdag så blir jag ledig i 12 dagar, för den nya kursen börjar inte förrän den andra april. Perfekt, då hinner jag packa och stöka på här innan vi flyttar. Börjar flytta saker antingen den 27e eller 28e mars, och bor på Köpmangatan från och med den 1 april, eller ja, 31a kan man säga :) so excited! Äntligen kunna trivas och kunna göra det till ett hem. 
Nu ska jag ta och äta lite; thaisoppa med lite kyckling i, mums!
 

Glossybox

Min första glossybox har anlänt!
♥Karmameju: rengöringssvamp som balanserar PH-värdena och milt exfolierar huden.
♥The Body Shop: ögonskugga som ger jämn täckning.
♥Anatomicals: återfuktande "plåster" som används under ögonen. Adjö mörka ringar!
♥Hot Make-Up: Nagellack med färgen "passion".
♥Nougat London: Återfuktande gelé för kroppen.
♥Läkerol: med smak av Rasberry Lemongrass. Jättegod!

RSS 2.0