Får jag ta med henne hem?

Jag har fastnat för en katt på Wood Green rätt rejält, hon heter Areon och är 1,5 år. Hon är jättegosig och vill kramas hela tiden. Hon har varit på Wood Green sen oktober. Hon som jag är med den här veckan, Clare. hon såg att jag tycker om Areon väldigt mycket, och då sa hon; man kan ju ge en katt ett nytt hem fastän man inte bor i England. Hihi..
 
Bilden blev lite suddig, men det var den bästa jag fick till. SÅ HIMLA GOSIG.
 
Jag berättade ju också om en katt som är extremt lik Pixel, här är den katten. Fast den här katten ser mer elak ut än vad Pixel kan göra..

Wood Green

Hade ju första dagen idag, det gick bra, alla var snälla. Jag är ju på kattavdelningen, så idag har jag fått gosa med de flesta katter. Vissa är jättegosiga och jättesociala, medan några är jätteskygga och vill bara vara för sig själv. 
Imorron lär jag nog få städa hos katterna, vara lite mer social med dem osv. jag vet inte om jag får ta några bilder på dem, så jag har inga.. Men jag såg en vägg med en massa bilder på, och då såg jag en bild på en katt som såg EXAKT ut som Pixel. På riktigt alltså, lite läskigt lika. 

Första natten och första dagen

Kan erkänna att jag inte sov så mycket inatt, hade lite förmycket tankar om allt.
Menmen, ska snart åka till Wood Green, wihoo.
 

Framme

Just nu, i skrivande stund, så sitter jag i soffan hos Martin och Stacey (dem jag bor hos). Kom hit för två timmar sen, ungefär. Har typ världens skönaste säng, och dem är jättesnälla. Resan gick bra, kändes lite lång bara. Men jag gjorde det, jag vågade. TJOHOO!
 

England och praktik

 
Om man går i trean på Samhälle Internationell så ska man ha praktik i två veckor, antingen så stannar man kvar i Sverige (då måste platsen ha en internationell koppling) eller så åker man utomlands (då får man göra vad man vill). Det man gör på praktiken ska dock gärna kunna kopplas till sitt projekt arbete. Nu har jag skapat mig en ny kategori, som ni kanske ser så heter den England och praktik. Jag ska ha med mig datorn så jag kan göra en uppgift som ska vara klar när jag kommer hem och så jag kan skypa med min familj.
Här tänkte jag även berätta lite om min praktik, hur jag trivs osv. 
 
Min praktik börjar måndag den 29e oktober och är tills torsdag den 8e oktober. Jag kan ju kanske börja med att berätta lite mer om min praktikplats.
Stället heter Wood Green, ( http://www.woodgreen.org.uk/ ) där ger dem olika djur ett nytt hem, dem gör olika operationer och lite mer saker för att få djur att må så bra som möjligt. Min uppgift där att vara med katterna, jag ska mata dem, städa hos dem, kolla upp efter operationer osv. Den här praktikplatsen passar mig bra eftersom jag älskar att vara med djur, och speciellt katter som ligger mig varmt om hjärtat, så jag hade väldigt mycket tur som hittade det här och att min handledare svarade på mitt mejl fort.
Jag ska bo hos en som jobbar på Wood Green, Stacey heter hon. Hon kommer att hämta upp och släppa av mig på tågstationen och så kommer jag få skjuts till och från Wood Green, så det var ju jättebra.
Jag är jättenervös, mest för att hitta på Heathrow och sedan att hitta rätt tåg till St. Neots (som ligger i Cambridgeshire) där Stacey bor. Jag är också nervös över att behöva prata engelska hela tiden, jag har svårt att komma på bra vardagsord som jag inte använder så ofta och att jag inte riktigt hänga med i vad dem säger, britter är väldigt duktig på att sluddra när de pratar, så jag får spetsa öronen extra mycket.
Som jag skrev innan så ska praktikplatsen gärna kunna kopplas till sitt PA, och mitt PA kommer då handla om djurrätt och djurförsök. De frågor som jag kommer ha med mig till England och till Wood Green är hur dem ser på djurförsök och vad dem gör för att förhindra det.
 
Hope you enjoy!

Två dagar

Då var det två dagar kvar, eller ja, jag åker ju ner till Stockholm redan imorron. Jag är nervös.
Har nästan precis packat klart, hoppas att jag inte glömmer något... Jag får tvätta hos den jag ska bo hos i England, så egentligen behöver jag ju inte ha med mig sååå mycket kläder, men det känns ändå som att jag har förlite..
Men nu ska jag gå och lägga mig, måste passa på och gosa med katten så mycket som möjligt. Ska även försöka träffa släkten lite innan jag åker.

Kul natt

Stannade hemma idag, har mått äckligt illa i natt så jag sov i princip ingenting. Att titta på klockan en timme innan den ringer är inte så kul, när man inte har sovit något innan. Lyckades somna en liten stund efter att jag sa till mamma att jag stannar hemma iaf. Får hoppas på att det försvinner för jag måste på skolan imorron och resten av veckan, jag åker ju på lördag.. En dag är inte så farligt att missa, men inte flera, då blir det för mycket att ta igen och jag vill inte behöva ta med mig en massa till England. 
När mamma hade lunch så följde jag med henne och Lex på en promenad, det var skönt.
 

Plugga..

Plugg, plugg och bara en massa plugg. Jag är less, det här är tråkigt.
 

Mina bästa och finaste

 

Klart

Nu är allt bokat, tåg och flyg. Jag ska till England om 18 dagar, kommer vara där i 11 dagar. Lite nervös är jag allt.
Åker ner till Stockholm den 27 oktober, sover hos Sandra och Dan. Flyget går den 28e oktober, flyget hem går den 8e november. Sover hos Sandra och Dan igen, ska tydligen följa med Sandra till skolan den 9e, kult. Sen 19.30 lämnar Bandit Boat hamnen, den båten kommer jag befinna mig på tillsammans med Alexander, Sile och pappa. Det blir bra. Det finns lite saker att se framemot nu, först praktiken, sen bandit boat, sen studenten och sedan IRON MAIDEN. Tror att det är det sistnämnda som jag längtar mest till. Och att få träffa Sandra igen♥

Med ett litet lager..

.. halstabletter säger jag godnatt. Har åkt på förkylningen.. Blä.. Imorron ska det införskaffas mer halstabletter, strepsils och nässpray..
 
 

En sista båttur

Vi tog oss en sista båttur idag, ganska kallt, men det gick bra ändå. Det får bli en liten bildbomb från dagen.
 
 
Kan avsluta med en bild som visar att jag har världens mysigaste rum
 

Så bra

Vi har nu biljetter till Maiden. Den 13e Juli 2013, så står jag på Friends Arena i Stockholm och lyssnar på den underbara musiken, nu är Ida glad♥
 

Busunge

Världens bästa busunge!♥
 


RSS 2.0