Sälen

I tordags förmiddag åkte jag, mamma, Tindra & Nike hit till Sälen. Lite senare kom Anders, Hanna & sötnöt-Joel hit :) Så igår åkte mamma, Tindra & Nike skidor, medan jag, Anders, Hanna & Joel kollade lite när dom åkte, sen så gick vi & fikade inne på Experium. När vi kom tillbaka hit till stugan så gjorde vi inte så mycket. Tittade på tv typ. & senare på kvällen kom Tomas & Elin hit.. Juste, jag kom på en till sak jag gjorde igår, jag vaggade Joel! (i mån om att försöka få honom att sova, vilket han tyckte var en dålig idé. Så då vare bara att plocka upp honom igen & gå omkring med honom.)
Haha, igår kväll fick jag & Nike nåt fnatt. Eller ja, Nike var väldigt underhållande ;)
Idag ska vi bada på, första gången för Joel. Vi får se vad han tycker om det, & ikväll blire väl nån afterski. & imorron far vi hem.
Själv är man ju "ledig" på måndag oxå, eller vi har hemstudiedag. Fast dom uppgifterna går fort att göra.

& nu är gymnasiumvalet gjort, första valet blev Samhälle-Internationell, andra blev Samhälle-Media/Text, & tredje blev Media. Får väl hoppas att det blir bra!


Gymnasium

På måndag ska vårat val vara klart, får mig står det mellan Samhälle internationell & Samhälle media/text. Fast det lutar mer mot internationell.
Jag var på studiebesök idag, på wargen. Fick sällskap av en helt ointresserad Emilia :)

På torsdag far jag till Sälen med familjen, blir borta tills söndag, & på måndag är vi ledig. Har hemstudiedag ;) häärligt.
Helgen har oxå spenderats med Emilia. I fredags var vi hos mig & tittade på film & var allmänt störda. & i lördags var vi hos henne & tittade på film :) myys. Tack för helgen, me love you. <3

Förkyld

Jaha, då håller man på att bli förkyld igen.. Jippie. Usch&fy. Fast sen jag tappade rösten så har inte min hals varit bra.. ;o
Aja. I söndags fyllde mamma år, 23 om hon själv får välja. Mys med familj, & en liten plutt som inte heter Lilleman längre, utan Joel :D & idag fyller lilla Nike år, hela 6 år. Så hon är väl inte så liten längre.. Så det blir middag & fika hos dom :)
Äldsta syster är hemma oxå, fast hon åker imorron igen :( Förhoppningsvis så åker vi ner till henne & Dan snart. Jag ska iaf dit i April om det inte blir tidigare :)

ny vecka, nya möjligheter

Sådär ja, då var vi inne på 2010. Kommer bli ett bra år.. Tror jag, eller det känns som så. (y)
Nyår spenderades i stugan med pappa, Sile, Lars & Helen, mys med god mat.
& nu är det sista terminen i nian, oh herregud. Om mindre än en månad ska vi göra vårat första val. I första hand blire Samhäll text/bild för mig, i andra hand blire nog media & i tredje vet jag inte. Hantverk kanske?
Det är helt galet vad jag kommer sakna 9D, världens bästa klass! Många minnen med den klassen.
Äldsta syster har flyttat till Sthlm, till sin Dan. Men om vi har tur så kommer hon hem till helgen. & nu får ju vi dessutom en stark anledning till att åka dig (a) hehe. Så lätt kommer du inte slippa mig Sandra ;) näe, nu ska jag vara snäll. Jag tror (eller vi tror) att katten har fått Sandra-abstinens. Hon är helt craaazy totalt. Mer än vanligt alltså..
Näe nu hörrni alla nior, nu blire till att visa alla vad vi kan (y)

RSS 2.0