Glossybox

Har fått min Glossybox nu, den innehöll:
♥Emite Make Up - Lip brush (läppensel)
♥Être Belle - Liplift Peel (peeling för läpparna)
Yu-Be - Moisturizing Skin Cream (återfuktande hudkräm)
SB12 - Toothpaste & Boost Antiplaque Gum (tandkräm och tuggummi)
♥LdB - Bodylotion (hudlotion i doft av citrus, mango och mynta)

Trötta ben

Drog till gymmet imorse med Madde, körde rygg idag. Tog en liten springtur när jag kom hem, är helt slut i benen nu. Har dessutom en värdelös kondition... Fötterna mår inte heller helt bra när jag springer. Hälarna gör inte speciellt ont, men det känns som att mina tår domnar bort. Lite obehagligt. 
Jag hade tänkt att jag skulle ta och städa här i lägenheten, men så kommer Ceasar och lägger sig i mitt knä och Ville ligger och lutar sig mot mig. Så nä, det blev visst ingen städning nu..

Bränd nos

Länge sen nu igen. 
Har fått lägenheten omtapetserad och målad, så nu är den jättefräsch! Har en grå fondvägg vid sängen, och resten av väggarna är vita. Nu saknas det lite hyllor och en ny gardinstång till köksfönstret. Ska även hämta en byrå hos mamma, som jag hoppas på att den får plats där jag vill ha den. Annars får det bli en tv-bänk. 
Har varit i Fisksjön fredag-måndag, så har fått lite färg i ansiktet, och har även bränt mig lite på näsan. Igår när jag kom hem så möttes jag av två gosiga monster. Dem har haft sällskap av Madde i helgen, så det har inte gått någon nöd på dem. Men de var jäääättegosiga. Drog på gymmet imorse med Madde, körde ben och rumpa. Skönt. Just nu sitter jag och slappar i soffan med mina monster, det är också ganska skönt!

Jag kan

Nästa vecka någongång så kommer det att bli omtapetserat här, så jag hoppas att jag får välja tapeter snart. Sen så! 
Trött är jag, sov crap inatt, vaknade upp med världens huvudvärk, har fortfarande kvar den.. Får hoppas att gymmet och sen aerobics botar den. Madde kommer hit vid två, drar till gymmet vid fyra, mage och ben för min del, aerobics börjar 18. Jag kommer vara död när jag kommer hem. Men ska man bli fit så mår man ligga i. 
Ceasar måste ha tyckt att jag var jättetråkig idag; jag satt i soffan och löste korsord. Helt plötsligt så attackerar han min penna och mobil och börjar tugga och klösa på tidningen. Uppmärksamhet, jatack? Just nu ligger båda monstrena på bordet och sover. Igår hade jag ett jättestort craving för cola, så jag kollade när det var jag senast drack en cola, och det var när jag var sjuk. Jag skrev ett inlägg den 13 januari, så gissar att jag drack den sista colan typ den 16e januari. Jag kan! Jag dricker inte läsk överhuvudtaget längre. Vatten, kolsyrat eller kranvatten. Nu ska jag bara lyckas sluta med godiset (har ett otroligt godissug....). Chips och sådant äter jag knappt, ytterst sällan. Men lyckades jag sluta med colan, så SKA jag kunna sluta äta godis. Bara intala mig själv så ska det nog gå.

RSS 2.0