I lost my voice ..

Seriöst , jag har tappat min röst :o Låter som en kråka i nöd ! Jag har hostat förmycket ..

Väldigt härlig dag idag , slutade ett ;) Två timmar tidigare , lyx ;)
Började med matte , där jag och Sofie bara råååkade störa Linnéa när hon mediterade :p haha .
Sen var det ao , jag började renskriva . Sen var det teknik , där blev det inte så mycket gjort , bara föratt jag och Sofie vetinte vad vi ska göra xD Och så får vi typ inte göra något själv heller :o

När jag kom hem så gick jag ut med hunden lite . Haha , det är så roligt att se han springa och kasta sej i snön och bara vara allmänt lycklig :)
Och Pixel har varit ovanligt snäll med mej :o haha . Förutom igår natt . Hon sov uppe i min säng nere vid mina fötter , och eftersom jag bara hostar och är täppt i näsan så vaknar jag ett antal gånger . När jag vaknade en gång så ville jag sträcka på mej , och oops , där låg katten .
Som hämd så sätter hon klorna i min fot och börjar riva mej . Tack Pixel , tack .

Men nu ska jag nog gå och lägga mej .
Goodnight <3

Hostar och är täppt i näsan

Jag verkar aldrig vilja bli helt frisk . Det kliar galet mycket i min hals och min näsa är täppt . Treeeevligt ? Svaret är nej , inte direkt .

Tack för helgen emma , den var efterlängtad :D <3
I fredags så gjorde vi inte mycket alls , för båda var så trötta . Igår så hade det saker , haha . Sådär mycket har jag inte garvat på länge . Haha :)
Idag så har jag och la familia kollat på när tindra och nike dansade . Så söt :D

Imorron kommer nästan hela dagen att spenderas på nyheden . Slipper dom vanliga lektionerna ;) haha .

Majsemma & Majsida

Är med en efterlängtad emma :)
Och som vanligt så har vi suttit och skrattat åt allt , t.ex. majs :p haha .

Skolan har bestått av slöjd först , där jag hade glömt mitt broderi hemma så jag gjorde ett armband . Sen slöjd , där vi pratade om Buddha och vi avslutade den lektionen med meditering . Sen svenska , där vi enbart kollade på nyheter . Höll på att somna :p
Sen när jag och emilia gick hem så hade vi en väldigt .. Hmm .. Konstig humor . Man kan säga att det märks att emilia har varit förmycket med en viss ida .. :p haha .
När jag kom hem så hade jag och malin "party" enligt sile :p . Spelade faktiskt väldigt bra musik ..
Efter middagen for jag till emma :)

Adíoooos amigos !


Tråkig dag

Kände mej dålig imorse så jag följde inte med till trillevallen . Så jag har sovit , haft Pirates of The Caribbean - maraton . Sen har jag kollat på tv typ :s

Sen på eftermiddagen/kvällen blev det stan med konfan :) Krematoriet och något kapell som jag inte kom ihåg det det heter :$ haha .

Ni kan ju se själva vilken händelserik dag jag har haft .. *Host*

Imorron blire skola :) Hoppas jag , eller det borde bli det . För jag tänker inte vara sjuk !


Typ sjuk

Jag är typ sjuk , jag gick hem från skolan idag . Har galet ont i halsen , fryser och är öm i hela mej .. Jag får inte vara sjuk imorron , för då ska vi till trillevallen , och sen på eftermiddagen blire krematoriet med konfan .

Dagen började med so , fast kollade mest när småttingarna dansade , det var galet sött . Han som håller i våra danslektioner sa till dom : gå närmre varandra . Alla ba: NEEEJ !!
Haha , det var sött ;)
Sen var det engelska , vi skrev en uppsats som JoAnne ska ge till våran lärare som vi ska ha på nyheden . Gick sådär känns det som , jag har så sjukt dålig fantasi :o
Sen efter lunch så gick jag hem , kom hem vid typ halv ett , då gick jag och la mej i soffan och sov till typ halv sex . Galet kall var jag iaf .

Efter middagen så for jag och pappa till grönänge föratt hämta mina saker som jag ska ha imorron . Får hoppas att jag inte har feber , för annars ska det nog gå bra .


Jag är glad att båda tyckte samma sak .

Förlåt

Förlåt ..


Tjugoandra i tredje tjugohundranio

Dagen har inte besått av något typ , lyssnat på musik , gått till tunadal fram och tillbaka , städat och tittat på tv . Kul dag ? Nej , inte så mycket .

Känner mej lite småtussig , ont i halsen , svinkoppor , frusen och ont i huvudet .. Hm , jag vill inte bli sjuk !

Min hand ser hemsk ut p.g.a Pixel (Dorran enligt Sandra) . Full med rivsår .

Åååååre

Dagen har spenderats i åre med mami . När vi kom dit vid typ åtta så pluggade jag spanska , sen höll jag på med min mobil . Sen så gick jag ner till stan . Kollade lite med hittade inget roligt ..
När jag kom tillbaka till så kollade jag på tv , mtvs "runs house" . Det har jag gjort typ hela dagen i stort sätt .

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra :o ta det lugnt typ , klev upp tjugo över sex imorse :s

Nu har jag typ fått ögoninflamation oxå och så har jag ont i min hals , som om det inte vore nog med svinkopporna ! Ååh , jag blir galen .

Igen ?!

Jaha , jag har fått tillbaka svinkopporna , så nu ska jag äta medicin igen . Fast i tio dagar , isch .

Aja , dagen började med slöjd , blev inte såå mycket gjort föratt jag är så sjukt less på mitt broderi :p haha . Sen var det so . Vi kan ju säga att vi inte gör så mycket där heller , Eklöf och Martin spelade pingis , och jag och Emilia höll på att sömna . Sen svenska , en ännu mer dryg lektion , dom två timmarna känns som 78 år ..

När jag kom hem så kollade jag klart på S.A.T.C filmen , sen var det middag , och lite senare for jag , Sandra och Malin till ica . Så nu kollar mamma , och systrarna på Så Ska Det Låta , medan jag sitter här .. Vad social jag är ..

Imorron , du och jag , Robin <3


Soool

Vi har haft sol hela dagen , galet härligt :)

Dagen började med matte . Jag och linnéa höll på att dö efter vi hade gjort 69 uppgifter , vi började typ se dubbelt  :p
Sen var det musik , "rockens historia" . Efter det lunch , sen idrott . Vi åkte skidor i ungefär 2,5 timmar . Jag trodde att det skulle bli asa tråkigt , men det var faktiskt väldigt roligt . Fint och härligt väder , och perfekt sällskap :) Mer kunde jag inte begära :) Så kul vi hade . Och linnéa kom på ett väldigt bra namn för en brant backe som finns där ; "trosbacken".
Men galet trött blev jag . När jag kom hem så blev det städning , sen kollade jag lite på S.A.T.C the movie , sen duschade jag .

Imorron äre fredag vilket betyder helg , och i helgen blire åre :)

Robin Layton <3

Jag glömde ju bort ..

.. Att berätta om våran svenska lektion igår . Haha , galet rolig lektion , vi ska göra en film så vi satt och diskuterade om karaktärerna . Och sen på slutet så skulle vi provspela våran första lektion . Sådär mycket har jag inte garvat på läänge ! Våran film kommer ju bli bäst ;)

Idag så hade vi ao som första pass , började typ 20 minuter senare bara föratt det var lite stökigt i studiehallen . Efter det så var det engelska , först så lyssnade vi på en text om skottland , och efter det så skulle vi skriva en text om "the day when I meet the big lake monster" , 200 ord .. Alltså , jag har inte en sån fantasi , jag kan inte bara komma på något sådär fort , speciellt inte när vi bara har typ 20 minuter på oss :o Men som tur så fick jag igång min fantasi , och skrev 208 ord .. :p
Sen skulle vi ha idrott , men vi ska åka skidor i tre timmar imorron så vi hade ingen idag . Så istället så fick vi välja vad vi ville göra , dom flesta valde att spela spel , medan jag var duktig och faktiskt skrev på min so . Efter rasten så hade vi ao igen , så jag har jobbat TRE ao-pass ! Var stolt .

Sen har jag inte gjort mycket alls , som vanligt . Men när emilias innebandy slutar så blire jocks för oss . Hoppas jag iaf :)

Antingen så har jag fått ögoninflamation eller så har jag bara fått något i ögat , för det klias , svider och mitt öga bara rinner .. Får hoppas att jag bara har fått något i ögat ..

Till helgen blire åre för min och mammas del iaf . Vetinte om mina systrar ska med . Vetinte heller vad jag ska göra , menmen ..

Jag saknar och älskar robin sjukt mycket <3

17/3-09

Är datumet idag , och jag har allmänt tråkigt .

Skolan bestod först av att vi var på nyheden och checkade alla lokaler . Sen var det spanska , sen engelska , debatt om dödstraff . Jag var med i det "laget" som var för .. Hmm , det går ju att diskutera hur det gick :p haha . Sen lunch , sen matte istället för ao ! Haha , alla blev jätte arga över det :p
När jag kom hem , så la jag mej i soffan med pix' i famnen och lex på golvet nedanför :)
Efter det så har jag inte gjort något alls typ ..

Men nu väntar duschen , så tjingtjing !

Robin , jag ääälskar dej ! <3


Frysen

Sitter här och fryser som en tok :p haha . Som vanligt ..

Idag har jag faktiskt varit utanför dörren , ovanligt nog . Jag gick på en väldigt härlig promenad med min iPod :)
Sen när jag kom hem så tittade jag på tv , och har gjort det i stort sätt hela dagen sen :p haha .

Imorron blire dans :D Jippie . Sen blire städning här hos pappa , för det är mammas vecka :)

Men nu ska jag gå och blåsa mitt hår , kommer se ut som ett troll :p haha !

Tack robin föratt du får mej att må bra <3 jag älskar dej :*

Tack Emilia :)

Tack för kvällen igår , jag hade väldigt roligt :)
Vi sjöng singstar så vi tappade våra röster , vi lyssnade på väldigt "bra" musik , såg Barnhemmet :D och tittade på tv .
Och på barnhemmet så skrek vi oss hesa :p haha .

Idag har vi varit med sofie och linnéa , vi har garvat , tittat på film och garvat äääännu mer . Men nu vet vi hur vi ska göra ;) haha . Vi kommer se väldigt dumma ut , hahah !

När dom for hem så fixade jag lite här hemma , sen kollade jag på Lotta på Bråkmakargatan igen :) Sen så fixade jag och malin middag , och sen inget mer . Ikväll vet jag inte vad jag ska göra , vara hemma och ta det lugnt antagligen .

Robin Alexander Layton , jag älskar dej <3

Barnhemmet

Blev filmen vi hyrde :D En thriller/rysare ;) Ooh , vad ovanligt att jag och emilia hyrde det :p haha . Sååå , var snälla och skräm inte upp oss nu :p

Nu har vi kollat klart på filmen , emilia satt bakom en kudde och flög mot mej när hon tyckte att det blev läskigt . Sen då jag oxå tyckte att det blev läskigt så satt vi ihopklämma . Och i början av filmen sa jag såhär: "fatta vad rädd vi kommer bli om det ringer" , vad tror ni händer ? Jo , pappa ringer .. När det är som läskigast ! Tack för den :p Och då mobbade han oss , och sen så mobbade robin oss oxå . Haha , tack :p
Men nu ska vi kolla på något mer roligt , "legally blonde 2" haha .

Nyklippt

Äntligen har jag klippt mej , men det syns inte så mycket :p

Skolan idag har bestått av först slöjd , hade ingen lärare från börjar så alla gjorde ingenting . Sen var det so , har äntligen börjat skriva , om judendom . Sen var det svenska . På slutet så fick vi spela spel . Jag , sofie , linnéa , emilia och therese spelade "med andra ord" :) och man kan ju diskutera hur det gick ;) haha .
Efter skolan så for jag in till stan föratt klippa mej , sen när jag kom hem så åt jag mat , och sen satt jag mej och kollade på lotta på bråkmakargatan . Sötare unge får man leta efter :D

Just nu är jag med miiiin bästaste emilia , hon ska sova här inatt . Jag vet att ni är avundsjuka , det är bara att erkänna .
Men nu ska vi gå och hyra film , sen blir det nog singstar :D

Trött & sliten

Jag känner mej bara allmänt trött och sliten . Fryser som en galning oxå , säg inte att jag ska bli sjuk nu oxå :/ Jag vetinte varför , men jag har sovit jätte dåligt på sistone :s jag somnar sent och vaknar 78 tusen gånger .. :/

Idag har dagen bestått av matte , fick reda på matteprovet , g+ gick bättre än vad jag trodde . Sen istället för musik så hade vi so , satt och läste om judendom och höll på att somna . Sen var det spanska , där höll jag oxå på att somna , och så fick vi reda på att vi ska ha prov om en vecka , hooooly mama . Jag får paniik ! Jag kommer glömma bort allting och så kommer allt gå dåligt .. Sen var det idrott , skidor vettu ;) haha . Väldigt kallt , men jag hade väldigt trevligt sällskap av sofie och linnéa :)

Jag kom att tänka på när jag och emilia gick hem igår , så började vi prata om hur stressad man är i åttan :o
Med alla arbeten , läxor , betygen .. Och så vill man ju få det så bra som möjligt , och när det inte blir som man hade tänkt blir man besviken ..
Och så har min mage något fel , jag kan inte förklara hur det känns , det trycker och gör allmänt ont .. Buhu ..

Men nu har jag ju enbart klagat .. Nu ska vi se på dom posetiva sakerna ; imorron äre fredag , vilket betyder helg . Och så ska jag klippa mej , och så kommer emilia sova hos moi :* mycket kul :) och på lördag ska vi vara med sofie och linnéa :) thihi , det gillar vi :)

Jag älskar och saknar robin <3


Stor som en fotboll ..

.. Känns min mun som att den är , har varit hos tandläkaren , fick bedövning så nu känns min mun asa stor .. Fast det börjar gå över .

Dagen började med matte , där typ hela lektionen gick åt till att prata om läxan . Sen var det spanska , fast jag hann bara vara med i tjugofem minuter , sen var jag tvungen att gå . Jag missade engelskan :(
När vi kom till tandvården så stod det en lapp på dörren om att det skulle vara stängt till 10.40 . Klockan 10.50 öppnade dom igen . Så vi kom inte igång förns fem över elva . Jippie !
Innan rasten så hade vi svenska , vi ska göra en film ;) kulkul .
Efter rasten så ska vi ha so , världsreligonerna .

Gårdagen bestod av en efterlängtad dans :D våran dansledare är vääldigt stolt över oss , känns bra !
Sen när jag kom hem så städade jag , duschade sen fikade jag . Sen så gick jag och la mej i sängen och kollade på "Thats Amoré" . Haha , lika sjukt som "A Shot At Love With Tila Tequila" . Hahah , jag garvar ihjäl mej .

The end

Jaha , då vare the end på lovet ..
Jag har:
- träffat robin :* <3
- varit på hälsocentralen
- varit i stugan
- bråkat med pix' och lex
- latat mej ovanligt mycket
Och det värsta är att jag har inte träffat emilia en enda gång :o Huuuh ? .. Inte bra , inte bra .. Men jag får ju träffa henne imorron , och alla andra :D

Idag har jag haft en sån där dag där jag har gått i mina pyjamasbyxor hela dagen .. Det betyder att jag inte ens har varit utanför dörren .. Lat.se ..? Nä , skärpning ida !
Jag får ta igen imorron , för då äre nämnligen dans :D åhå vad jag har längtat .. Har inte dansat på tvåååå veckor :o Föratt förra veckan vare ingen dans (p.g.a lov) och veckan innan det så hann jag inte , (p.g.a sj !)

Ett mirakel har inträffat ! Jag är klar med renskrivningen ! Nu ska jag bara göra en framsida .. Kanske jag kan smöra lite för mamma så hon kanske kan hjälpa mej ? (a) Hon är ju så duktig på sånt där klipp och klister , till skillnad från vissa andra här .. Jag har inte tålamod för sånt ..

Men nu ska jag återgå till no:n .

Ida Hedin älskar och saknar sin Robin Layton <3


Back home again

Igår for jag , mamma , tindra och nike till stugan . När vi kom dit så tände vi upp i stugan , sen så grillade vi korv ute . Efter det så blev vi så kalla så vi gick in , när vi kom in så spelade vi kort och målade . (Eller , det gjorde vi mest hela tiden)
Det blev en tidig kväll för oss alla . Vet inte riktigt vad klockan var när jag gick och la mej .. Elva kanske ..?

Idag så har vi inte gjort så mycket . Plockat ihop typ .. Och åkt bil ..
När vi kom hem så blev jag välkommnad hem av en sjuuukt gosig katt . Observera , hon var gosig med MEJ ! Inte varje dag .. Sen så duschade jag , och sen så har jag inte gjort så mycket .. Eller jo , den där gosigheten katten hade är totalt borta nu .. Nu finns det bara att bråka med ida i hennes hjärna .

Men galet söt är hon :)


Jag saknar Robin oxå :/ <3

<3

Det här är vad jag har att säga idag : jag älskar mina systrar <3


Tre gånger om dagen i sju dagar ..

.. Ska jag ta min medicin , för jag har nämnligen svinkoppor ! Åååh . Och nu har pappa skrämt upp mej oxå , haha . Han ba: oj vad du ska bli magsjuk , haha . Tack för den :p

Så idag har jag blivit väckt av hunden som tyckte att jag skulle komma ner från min säng och vara med honom , jag säger åt honom att vara tyst , men han ger sej inte . Så då gick jag och la mej hos honom istället .. Några timmar senare blir jag väckt igen , av en tass . Lex smäller till mej i mån om att jag ska vakna . Ligger där ett tag och halvsover tills jag får höra en katt som klöser på sänger . Jag blir galen och katten springer ut ur rummet i full fart .. Efter ett tag så vågar hon komma tillbaka , men den här gången ville hon vara gosig , som det vore ett sätt att smöra sej tillbaka . Det fungerade iaf , så jag försökte locka upp henne i sängen , men då fick ju lex panik , han gnäller och hoppar .. Tillslut så ska han hoppa ut ur sängen , och han hoppar rakt på min mage .. Tack för den , han märker att jag får ont och kommer då tillbaka och ska vara gosig som ett förlåt :) Ooh , söta hund :)
Efter det så går jag upp , går ut med hunden som blir ööööverlycklig att få komma ut , kastar sej i snön och springer omkring :) När vi kommer in så lägger jag mej i soffan med pix i famnen och lex nedanför mej och tittar på s.a.t.c .
Helt plötsligt så är klockan tjugo över ett , och jag får lite panik föratt momma och moffa skulle komma och hämta mej tio i två , och jag är inte i närheten av klar . Kastar mej ur soffan , kastar på mej kläderna , borstar tänderna som en galning , springer förbi lex som tittar konstigt på mej , haha . Som tur är så blev jag klar i tid ..
Och när jag kom hem så satt jag mej och kollade lite mer på s.a.t.c , (typ maraton ..?)

Bilden får visa hur bra jag tyckte att ac/dc var :D


IDA HEDIN ÄLSKAR SIN ROBIN LAYTON SJUKT MYCKET <3

Booring

Har nyss varit på hälsocentralen med mina utslag .. Hon visste inte riiktigt säkert vad det är , så jag ska tillbaka imorron så en läkare kan titta på det . Kliar och har sej ..

Idag har jag kollat på S.A.T.C , varit på promenad med lex och malin , fikat hos momma , och så duktiga som jag och malin är så har vi städat .
Och imorron far emilia till sin stuga , och jag hinner inte träffa henne ! Åååååh .

Och vad jag saknar just nu , är dansen och robin ! Jag håller på att bli galen , hjääälp .

Jag är trött och har inget att skriva , roligt va ?


28/2-09 <3

Är en dag jag aldrig kommer att glömma <3 Jag älskar dej Robin <3
Bara föratt jag var med Robin igår och inte ni :* du får mej att må så bra , <3 Hoppas att du kan åka hit igen vecka 12 .

Idag har jag mest kollat på vänner , och nu ska jag skriva klart no:n . Och klockan är redan fem över två .. Vart tar tiden vägen ? :| Jag vill iaf ha gårdagen tillbaka ! <3

Men nu måååste jag fortsätta skriva på no:n ..

Adíos :)


RSS 2.0