Ytterån

Åkte ju hit till mamma igår, åker tillbaka till stan om en tag. Undra hur mycket kaos det är i lägenheten? Har jag några gardiner och sladdar kvar? Ceasar älskar att klättra i gardinerna som hänger i sovrummet, och Ville tycker att det är jätteroligt att gnaga på sladdar.. Jag och mamma skulle egentligen åka till Dvärsätt ikväll och titta på luciafirandet som är på skolan, men den blev inställd pga stormvarning. Har gosat med en katt som kändes helt enorm och tung nu. Jag har inte träffat Pixel på länge, och jag har ju blivit van med Ville och Ceasar. Ceasar är den enda man får bära och gosa med, och han är ju jätteliten. Så det blev en sådan storleksskillnad, haha. Kommer få med mig lite julsaker också. Undra om jag kommer få ha någon kvar? Jag har sagt att jag vill ha en riktig gran också.. Får kanske göra som momma gjorde när Linus var liten; klä granen från hälften och upp..
Jag har börjat skriva på min hemtenta nu också, den ska vara inne imorron 23:55 ;) äh, jag hinner!
Jag har även kramats med världen snyggaste hund.
 
 

Back again

Nu är det bestämt att jag ska börja dansa igen efter årsskiftet. Med Madde och på Dancehall istället för Dawes. Det blir jazz, disco och street. Jag har saknat dansen ganska mycket faktiskt, har ju inte dansat på två (?) år, och har tänkt ganska länge på att börja igen. Och nu så har Madde också insett att hon också saknar att dansa. Så tjohoo! 
Äntligen har vi fått internet till lägenheten, så nu behöver jag inte surfa upp det jag har på telefonen. Har hemtenta den här veckan, och eftersom jag inte visste om jag skulle ha nåt internet så tänkte jag åka hem till mamma och plugga där. Men jag åker dit ändå. Åker dit imorronkväll och följer med på luciafirandet som är i Dvärsätt på torsdag, sen måste jag nog åka hem till mina monster igen. Hinner med lite mamma-mys iaf. 

Otroligt tomt

Ojoj, vad tomt det är här.. Har inte hänt så mycket sen sist; jag och A har flyttat till en tvåa på Frösön. Vi har också skaffat katt, två stycken; en Ville och en Caesar. Ville är stencool och har varit det hela tiden. Trivs bra när det är lite rörelse, lite mer folk. Får nå frispel ibland så man blir tokig. Och så Caesar; han är väldigt liten för att vara 13 veckor. Lite nervös, men väldigt gosig när han känner sig trygg. Vill helst ligga intill en och sova. Är deasutom en liten gnällspik, jamar väldigt ofta. Har märkt att Ville är dock lite matilsk när Caesar är i närheten, men det är något vi ska få bukt på! De är ett bra sällskap helt enkelt.


RSS 2.0