Påväg

Okej, nu är jag och mamma påväg till Stockholm. Vi ska åka bil ner, och imorgon 07.05 går planet till Kreta. Det blev lite sista  minuten ändringar ;-) ha det bra alla här hemma så hörs vi när jag kommer hem!

Snart så

Ja, då var man vuxen, iaf åldersmässigt, haha. Känner mig inte så vuxen dock, kanske gör det när jag får visa mitt leg?
Jag har spenderat de senaste två dagarna hemma hos mitt fina hjärta, ville spendera så mycket tid som möjligt med honom innan jag, mamma och Malin åker till Cypern. Ja, ni läste rätt. På fredag drar vi till Cypern, till Fig Tree Bay tror jag att det blev. Skönt. Snart börjar skolan, allvaret och allt därimellan. Jag börjar tredje året på gymnasiumet, mitt sista år, jösses.
Imorron måste jag tvätta och börja packa och börja drömma mig bort till stranden.
Nä, nu ska jag titta på CSI Miami, eller gå och lägga mig.
 
Min grabb är knasig, men ändå världens bästa.

Min dag

Idag fyller jag faktiskt 18 år, wihoooo!
 

Bada i sjön; check

Jag har nu badat i sjön för första gången denna sommar. Jag och mamma var ner till vattnet i onsdags och tog oss ett kvällsdopp, det var faktiskt ganska skönt.
Igår så for jag och mamma in till staden för att se om jag kunde........... klippa mig.... Ja, ni läste rätt, jag har klippt mig. Sist jag klippte mig var sommaren 2010, så det var väl dags nu. Klippte bort lite mer än 2dm, klippte även upp det lite så håret blev lättare. Ja, då var det gjort. Fast jag kanske inte ka låta det gå två år innan jag klipper mig igen..?
I eftermiddag åker jag och Alexander till Sörbygden för att lasta ved och köra den till Fisksjön, eller ja, det gör vi på lördag. Ojoj, vad mycket bilåkning det kommer bli. Jag kommer bli galen..
 
Jag och Lex när vi badade. Bilden är mammas

The final countdown

Okej, nu räknar jag ner dagarna som är kvar tills att jag fyller 18, och just nu är det en hel hand kvar, allstå 5 DAGAR, sen är det min tur!
Har spenderat min senaste vecka uppe i stugan, inte gjort så himla mycket egentligen. I fredags träffade jag Madde och Linda. Vi käkade lunch på Törners, åt mjukglass i Badhusparken och sedan fick jag se hur de bor. På fredagkväll så gick jag och Alexander på bio, vi såg Grannpatrullen. Säger bara en sak; Alexander ska aldrig mer få välja en film helt fritt. Det var nog den mest värdelösa film jag någonsin sätt, okej, den hade sina få roliga stunder, men tillmestadels så var det astråkig. I lördags for vi till Byggmax för att handla virke till en sängram, två timmar efter att vi hade kommit hem så stod den där sängramen på plats. Hur svårt ska det vara lixom? ;-)Sedan for vi till Dvärsätt för att äta middag med hela familjen ungefär, mysigt. Sen körde vi en "musiklek" som var väldigt roligt. Jag gav upp vid halv två för att lägga mig och titta på Grease. Sov hos min fina i söndags, och medan han var på jobbet så städade jag lägenheten, det är då tur att du har mig som städar. Det tog mig cirka 3,5 timmar att städa en lägenhet som inte är så stor. Menmen, jag blev ju klar innan Alexander kom hem iaf.

Igår blev det att plocka hjortron med mamma och Rolf. Eller ja, dom plockade det mesta för mina fötter gav upp. Var kanske inte det bästa underlaget att gå på när en fötter är som dom är. Ajaa, dom känns ganska bra nu iaf.
Idag har jag klippt gräs och städat på mitt rum, produktiv dag? Nja, kanske inte..

Mumsiga hjortron


En helg i Åre/Duved

For till Duved i fredags, dop på lördagen, bo på hotell med världens bästa i lördags, mysigt. Åka hem med tre fiskar igår, söndag. Alexander fick dom av sin syster, det är fint med fiskar, hihi. 
Sitter nu och väntar på pappa och Sile som ska hämta mig, sen åker vi till stugan. 
Äh, nu ska jag ta och plocka ihop här lite hos Alexander, det är stökigt..

Mitt fina hjärta

Idag, den 4/8-2012, har jag varit tillsammans i 2år med mitt finaste hjärta Alexander. Du är bäst, jag älskar dig!♥

RSS 2.0