Plugg och åter plugg..

Ja, just nu känns det som att det är enbart plugg som gäller. Har prov i so:n på fredag och sen på onsdag ska vi ha redovisning om det vi har fördjupat oss i. (Vi håller på med världskrigen)
Igår hade vi sista nationella, yes! Och det var ett ganska enkelt dessutom :) men iaf till helgen blire roligt, att ta det lugnt och göra det man tycker om (y) på fredag är det vårfest för niorna och lördag-söndag är det dans :D
Menmen, nu måste jag plugga.. Gaah, kommer inte hinna klart!

Härliga dagar!

Igår var nog den mest härligaste/kvällen på lääänge! Det var sol heeela dagen, så jag och mina brudar for och käkade mjukglass och skämde ut oss för hela krokom tror jag! Men galet kul vare, sen for vi tillbaka till dvärsätt, vi skulle sätta oss på gungorna, men då skulle jag hem och äta, haha. Men sen så gick jag och Emilia och hyrde film, knowing hette den. Men när vi hade hyrt den så hängde vi med grabbarna lite :) Sen så satte vi oss på bryggan och bara myste, med musik :) Så glalet härligt. Sen så drog vi hem till mig och tittade på filmen, fick även sällskap av Simon. Filmen var ganska bra i början, men sen i slutet spårade den bara ut.. En besvikelse..
Även att pappa har skämt ut mig.. Du är bannlyst nu! Förlåt Martin!

Ja, vad har jag gjort idag då? Jag har varit i stan med Emilia, hon skulle ha smink och jag skulle egentligen ha tittat efter grejer till dansen, men det glömde jag helt bort.. Jag tittade efter klänningar till examen istället, jag tror att jag har hittat en klänning som jag kan ha till vårfesten iallafall :)
Haha, jag måste vara världens mest klumpigaste människa, jag tror att jag är lika graciös som en flodhäst.. När jag kom hem från stan och skulle ta av mig jackan så smällde jag i mitt lillfinger så det blev alldeles rött och uppsvällt. Och när jag & Emilia gick hem från affären så bet jag hål på läppen så den blev uppsvälld.. Duktigtjej.se?
Sen så nu på eftermiddagen så kom morbror, Elin, Tindra och Nike hit och åt med oss. Grillat, muuums!Filmen vi såg..


Hur lyckas man?

Haha, jag tror att jag glömmer bort bloggen ibland? Hur lyckas man..?
Igår hade vi vårat sista spanskaprov! Yeees! Förhoppningsvis så gick det bra :) Sen så gick Sofie & Linnéa och hackade, slog, käftade mot varandra heeeeela dagen, jag trodde att jag skulle bli galen? Sen blev det stan med en Alex :)
Idag på våran sista rast spårade det ur lite gran, det blev ett strump-krig (y) det är nåt bara vi kan få för oss att göra. Och sen på bilden så blev ju min hand jääättefin, tack Martin & Sofie..!
Snart äre helg, gooosh så härligt! Och idag for min fina syster Malin till London med sina brudar, utan mig..? Hur tänkte hon där? :o Hon kommer iaf hem på söndag. För engångsskull kan jag längta till en söndag.

Jag, Amanda & Emilia har ett stort problem.. Nästa vecka är det dansuppvisning, vilket betyder genrep på fredag kväll. Men guess what? Då är det oxå niornas vårfest.. Om man inte går på genrepet får man oftast inte vara med på uppvisningen.. Åååh, kunde dom ha valt en sämre dag eller? :o Menmen, vi får väl se hur det blir.. Lutar nästan lite mer åt vårfesten..


Ja, det finns ju en anledning till varför jag plattar mitt hår. Förstår ni nu..?
Failbild.se..

Varför ska det alltid vara så svårt att hitta på en rubrik?

Sitter hos Emmabruden just nu, kom hit för en stund sen :) men har redan fått en kofta kastad på mig.. -.-'
For till stan en liten stund idag, med Sofie & Emilia, träffade även Alex en liten stund :) eller ja, typ tio minuter ^o) Det har seriöst regnat två dagar i sträck nu, mer eller mindre i två dagar. Börjar bli jääkligt less nu, fram med solsken och plusgrader!
Igår så for jag och mamma på bio, det blev nya Robin Hood, en väldigt bra film faktiskt. Jag rekomenderar den! :)
Och igår insåg jag att jag måste kolla upp min syn, ser snart ingenting.. Lite läskigt faktiskt, eftersom jag nyss skaffade nya glasögon.. Skärpning Ida!


Nya Robin Hood-filmen!


Kalhygge

I lördags blev det kalhygge på våran gård hos pappa. Alla träd, och då menar jag ALLA träd är borta.. Haha, jag var den första (och nog den enda) som klagade på det. Ser så tomt ut :( så i söndags bar jag, pappa och Malin kvistar till en stooor hög. Ni kan ju gissa hur trött jag var sen? Och mina ben är full av rivsår, man ska inte plocka kvistar i leggings.. Har jag lärt mig nu..

Igår gjorde jag muntliga nationella provet i matte, gick ganska bra tror jag :) det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. Så nu är det bara två nationella kvar, ett muntligt i svenska och ett i kemi tror jag? Sen ska vi ha ett prov i so om andra världskriget och en redovisning om det.. Herregud, vi går ut om en månad, det är fyra veckor. Va, hur gick det så fort? Tiden får inte gå såhär fort, jag har alldeles förmycket kvar att göra ju :o Men gud vad jag kommer sakna 9D! Jag vet, jag har sagt det förut ett x antal gånger, men man kan inte säga det förmycket, jag går i världens bästa klass! ♥

Den här veckan är en vääldigt slapp vecka, vi kommer bara ha en vanlig skoldag och den dagen var igår. Både idag och imorron ska vi ha ev-dagar. (Elevensval-dagar) Jag ska ha so imorron oxå, jag kan behöva det! Jag, Emilia och Linnéa hade datasalen för oss själva hela dagen, och ni kan ju kanske gissa hur oseriös jag och Linnéa var på slutet? Ingen av oss pallade nå mer, och medan Emilia var duktig och satt och pluggade till provet så fjantade vi oss. Hehe, förlåt Emilia (a)

Menmen, nu ska jag tabort mitt smink och ta mig något att äta :)


Then we're back

Jaha ja, jag är rätt kass på att upptadera..?
Igår tittade jag när min fina brud dansade, :) & idag hade vi nationella i kemi.. Kemi av alla ämnen! Jag hade kunnat förstå om det vore biologi, men inte kemi.. Vad är meningen? Jag förstår ju oxå varför man har det i engelska, matte & svenska, det är ju grundämnena! Iaf, så gick det nog ganska dåligt, kunde i princip ingenting, så kemi är inte min grej..
& juste, jag har fått sommarjobb, yes! På golfen hemma på byn, galet härligt att ha nära :) galet härligt att få pengar i sommar oxå!
Haha, juste. På valborg så drog jag & Emilia till Sofie föratt titta på film först, sen drog vi bort till majbrasan, i spöregnet.. Man kände sig som en blöt hund, det regnade mer eller mindre hela kvällen.. Menmen, det var kul ändå. Hade ju trevligt sällskap :)
Jag, Sile & Malin drog in till stan föratt jag skulle kolla på en klänning till skolavslutningen, jag tror att jag hittade den jag vill ha faktiskt! Kan ni tänka er, om fem veckor går vi ut nian? Ååh, vad jag kommer sakna 9D, bästa klassen!♥

RSS 2.0