Skolan, eller vad säger vi?

Idag vare brandalarm på skolan. Det var ingen som visste om vi skulle gå ut eller inte, för det slutade låta efter några sekunder. Men sen så kommer lärarna & säger att vi måste gå ut, så jaha, då gör vi väl det. Ut i -32, utan jacka & i converse. Skapligt kallt om vi säger så. Vi stod där ute i en kvart & höll på att frysa häcken av oss, & tillslut så säger dom att vi kan gå in till idrottshallen. YEY, alla ruuusar in! Värme, hade ingen känsel i tårna så jag kunde knappt gå. Aja, där behövde vi bara sitta i typ 5minuter innan dom säger att brandmännen hittar ingen eld så vi kan gå tillbaka till våra lektioner.
Så sen dess har jag frysit, har inte blivit varm än, har dessutom en tjockare tröja på mig.. Jippie om jag blir sjuk nu.. :o


Det göt ont, det gör ont att bara tänka på det. Jag kan inte förstå att det är så nära inpå mig & dom omkring mig.. Ja, jag vetinte vad jag ska säga längre.. Kan det bara få ett slut så vi kan börja om igen? Det skulle alla må bra av.

Nationella prov

Jaha, då har vi haft ett till (vi hade ett i tisdags oxå, då vare läsförståelse) nationellt prov i svenska, den här gången var det att skriva uppsats.
Vi fick välja bland fyra olika titlar, jag valde "Allt är möjligt!". Gick väl bra, hoppas jag.

Haha, när vi fick gå ifrån provet så satt vi & spelade kort, sen gick vi till datan. & då skakade Sofie bordet så mycket såatt jag blev typ galen & började jaga henne. Vi sprang runt hela skolan ungefär, haha. Det var kul, synd bara att jag fick ännu mer ont i halsen..
Imorron äre fredag, häärligt värre. Börjar halv elva, ännu mer härligt! Ihelgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, får väl se :)
Ikväll äre efterlängtad dans, street/disco med Amanda. Ska bli galet kul, har längtat som f*n!
Menmen, nu ska jag dra. Mina vänner blir väl galen på mig snart..

Linnéa hälsar hejhå, btw!


Februari

Sådärja, då var vi inne på februari. Jösses vad dagarna går fort..
I söndags kom jag hem efter några mysiga dagar nere i sälen med familjen. Jag & Tindra höll på att garva ihjäl oss på vägen hem. Haha, vetinte ens åt vad.
Men igår vare hemstudiedag, tog en promenad med hunden oxå. Härligt men det blev vääldigt kallt på slutet.
Idag blire stan, ska träffa Alex :) trevlans. Sen så måste jag skriva so, no, svenska & spanska, typ..
Jippie..

RSS 2.0