Hos min kära

Sitter hos min kära, har varit här hela dagen, åker hem imorron..
Har inte gjort något alls idag känns det som, Alexander har varit hos tandläkaren.
Imorron ska jag dansa en stund, kult. Kan inte dansen än, helt iaf.. Och ikväll kommer min fina stora storasyster hem, äntligen. Så imorron får jag kramas med henne.
Jag håller dessutom på att leta ihjäl mig efter danskläder som jag ska ha på avslutningen.. Om jag har tur så kanske jag har hittat till discon, men då måste Sandra köpa den i Sthlm..
Sitter dessutom och saknar min fina Madeleine som är i USA atm, eller ja, hon har varit där sen i Augusti och kommer inte hem förrän i Juni.. BLÄ JU!

Färdig

Yes, är klar med historian, skickade precis in den, så nu ska jag börja lite på min idrottsuppgift. Så jag har insett att jag kommer inte behöva plugga nåt på lovet. WIHOO! Jag behöver bara måla lite på min bild som jag ligger lite efter med.
Har varit hemma idag, för mig mage har varit (obs; läs är) elak. Mår illa osv. Det är väldigt mycket fram och tillbaka, ena stunden mår jag bra, och andra vill jag bara lägga mig ner och försvinna. Hmm..
Ikväll kommer min fina hit, äntligen.


BLÄ

Mår så jäkla illa, vill bara lägga mig i fosterställning och sova, och sova lääänge. Bläbläblä, vad jag hatar det här..

Kluven

Är trött och frusen, som vanligt..? Förbereder mig på att gå ut i kylan (okejdå, så kallt är det väl egentligen inte, men jag fryser ju så..)
Är dessutom lite kluven, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med en mobil som jag har hittat. Om jag skulle köpa den så blir det med abonnemang, och då går typ halva mitt studiebidrag till det.. Så att, ja, jag vet inte hur jag ska göra.
Men nu måste jag börja göra mig i ordning, så jag inte missar bussen!

Hos Tjohalian

Sitter i soffan hos Malin och tittar när hon städar. Jag får nämnligen inte hjälpa till..? :o väntar oxå på Emilia ska komma hit, så vi kan dra ner till Dawes. Vet inte riktigt om jag ska vara med idag, för jag har jätteont i foten/benet :s jätteäckligt. Kan lixom inte sätta ner foten helt.. Menmeeeen.

Det bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna



Less

Är äckligt less på det mesta nu. Less på att jag har FRUKTANSVÄRT mycket plugg, less på att jag sover dåligt, less på hur dum vissa människor kan vara, osv..
Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, jag vill ha matmatmat, jag är hungrig.
Argt inlägg? Svar: JA!

Tröttare än någonsin

Är verkligen jättetrött, har varit det hela veckan. Har inte sovit nå bra, somnat sen och vaknat tidigt..
Menmen.. Igår + lite idag spenderade jag min tid med Alexander. Vi gjorde ingenting, tittade lite på tv, åt färdiga pannkakor ;) och inget mer.
Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar, är meeegahungrig. Jag skulle kunna dra på klassfest, men har verkligen ingen ork, vill slänga mig i soffan och slötitta på någon film eller nåt. Så, sorry, mina fina classmates.

Alot

Jorå, jag lever. Har bara som vanligt inget intressant att skriva om, mer än att jag har lite att göra nu med skolan. NK prov på tisdag, idrottsuppgift som jag inte fattar hur jag ska skriva, (måste mejla och fråga..) historia, engelska, samhälle.. Ja, nåt i varje ämne i princip..
Så nu måste jag lufta min rumpa ifrån denna stol och denna dator, för att sedan placera den i mitt rum, på ett hårt golv, + lägga näsan i en massa böcker.. Wish me luck?

Sandra

Idag fyller ju min äldsta syster år, 23 år faktiskt.
Så grattis på dig bästaste Sandra, puss!♥

Bilden har jag snott av mamma, hihi.


Myshelg

Har varit i Åre med Alexander, åkte dit igår och kom hem idag. Vi bodde på Continental Inn. Lite vandrarhemsstuk, men det fungerade ändå. Åt jättegod pannbiff igår på Wersens, sen blev det bara mys på rummet resten av kvällen. Tack hjärtat!
Dagen har spenderats på Åre bageri och sen hos Alexanders syster, mysigt.
Haha, sitter och läser på MSN's hemsida, där det står om att Christina Aguilera har gått upp i vikt, blablabla.. Och då tänker jag såhär; skitsamma om hon har gått upp i vikt, hon är ändå världens snyggaste människa!


New in

Dessa två par örhängen köpte jag hos Malin idag, alltså på Ur&Penn, 15kr styck!
Dåliga bilder pga att dom är tagna med mobilen..



Tú es bonita

Puss!

Irriterad hals och täppt näsa

Börjar på att bli förkyld tror jag, för jag är både ond i halsen och täppt i näsan. Wellwell.
Sprang ju idag på idrotten, och för mig gick det inte bra i början, haha. Man skulle ju ha på sig en pulsklocka, och när jag stod nere på parkeringen så var allt grönt. Men när jag hade sprungit en liten bit insåg jag att den hade slutat mäta min plus, så då var det bara till att springa tillbaka till läraren (vi ska göra ett diagram med resultaten, det kommer typ bli våran närvaro för den lektionen..) och sen fortsätta. Och jag har den förmågan att jag tar alltid i allt jag kan ifrån början, och då blir man ju helt slut.
Borde egentligen gå och börja skissa lite på min bild som jag ska ha imorron på bilden, men orkar inte det. Är jättetrött, så jag tar det imorron istället. Jag borde hinna göra det på bildlektionen imorron.
Sitter just nu och väntar på att Sile ska duscha klart så jag får tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen blir det GODNATT!


Finslipning

Sitter och finslipar på det jag ska säga imorron på redovisningen, (det om Indus) äter middag oxå.
Imorron står det springning på schemat på idrotten. Ska springa 3km med pulsklocka. Så jag hoppas att det inte kommer storma, haha.

Min fina i lördags, eller var det i söndags? Haha, han ser jätte konsentrerad/arg ut. Han spelade Wii, såatt..

Saknad katt + skolfoto

Har ju som sagt varit hundvakt i helgen.
I fredags så gjorde vi inte så mycket, spelade lite Wii och tittade på Poppers Pingviner. Haha, den var faktiskt rolig.
I lördags så spenderade vi hela dagen i Sörbygden, var barnvakt medan de andra höll på med sitt. Och igår så satt Alexander och spelade Wii medan jag spelade Wordfued, på hans mobil ;) haha, socialt.
Igår när jag kom hem blev det till att leta efter katten på engång, men hittade henne inte. Var ut två gånger, plus att jag var ut vid sex imorse och letade, och mamma vid sju, men ändå ingen katt :( så jag hoppas att jag får in henne när jag kommer hem igen.
Om en halvtimme har vi skolfoto, men typ ingen i min klass tänker vara med. Men jag tror iaf att jag ska vara med.


Hammarstrand

Kommer spendera min helg i Hammarstrand med älskling, ska vara hundvakt åt hans brors hundar. Mys.

14 månader

Jag älskar dig♥

Trött och hungrig

Imorse tog det emot väldigt mycket att kliva upp ur en varm säng. På termometern stod det -1,3 grader ute. Blä, nu inser jag att vintern är inte långt borta, ångest! Att behöva ta på sig hundra stycken plagg för att bara gå ut med hunden känns inte lockande alls.. Det jag längtar efter med vintern är att få mysa med familjen och att få vara i stugan (stugor har ju alltid lite extra charm på vintern).
Är just nu på skolan, har historia som jag ska ha i två lektioner. Fast börjar bli less på att jag inte hittar NÅGONTING om det jag ska hitta, så då tar jag en paus för denna lilla blogg, den kan behöva lite kärlek.....
Är dessutom hungrig som en tooook verkligen, min mage skriker efter mat, och när jag kollade på matsedeln så blev jag besviken: korvstroganof. Är fruktansvärt less på det nu, såatt.. Menmen, får väl hoppas att det finns nåt annat gott..
Har ju som sagt varit i stugan i helgen, och igår försökte jag lura av Alexander hans mobil. Haha, det gick ju sådär. Jag hade tydligen inte sånna övertalningsförmågor på honom..
Ikväll åker jag till min saknade mamma, har inte träffat henna på en vecka. Får oxå gosa med både hund och katt.
Men nu måste jag nog återgå till Indus Valley. Åh, kill me..

Mami♥

Målat, och målat lite till

Det som stod på schemat denna helg var: MÅLA! Jag, Sile och Alexander har målat hela helgen. Sile har fortsatt vitlaserat, jag och Alexander har målat två bord och en hylla.
Sitter just nu och kikar igenom mitt samhälle-arbete, som handlar om asylpolitik. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Känns inte som att jag har hittat så bra information, för det skulle handla om asylpolitiken i EU, inte bara i Sverige, så.. Men iaf, har bett Malin titta igenom det, så jag får se vad min dom blir.. 


RSS 2.0