12 dagar

Om 12 dagar är jag påväg till Madde, till Paris. Äntligen! Haha, i mitt huvud så är jag redan där.. Planet lyfter 10:40 ifrån Arlanda, direktflyg (åh så skönt), tar lite över två timmar. Perfekt flygtid, hinner ju knappt lyfta så är man framme. Nervös över att hitta på flygplatsen, men Madde sa att det var bra skyltat, annars skulle jag bara följa med strömmen ;) haha. Jag har sagt att jag vill vara en tvättäkta turist och se allt! Kommer dit på en torsdag, åker hem på måndag morgon, så lite borde vi allt hinna med ;)
Idag fyller världens bästa mamma år, puss och kram♥ blir dock inget firande idag, utan det blir till veckan.
Om en liten stund så ska jag gå till biblioteket med en tjej ifrån klassen, och vi ska råplugga! Vi har lite saker som vi ligger efter med som måste in.. Men det fixar vi idag! *peppa, peppa, peppa*

New in

Fick denna lampa av mormor och morfar i julklapp. Har tittat på denna lampa huuur länge som helst, och har tänkt att jag ska köpa den huuur länge som helst. Och nu fick jag två stycken. Den är ju så snygg!
 
 
Kungen på Köpmangatan♥. Han har hittat ett nytt favoritställe. För ett tag sen så fick de ett litet "hus" gjort av en kartong, men den har som aldrig blivit använt.. Så nu tänkte jag att jag skulle prova en sak innan jag tog och slängde den; jag tog ett täcke och la det på "taket", sedan tog jag en filt och la ovanpå täcket. Och vips så blev huset väldigt omtyckt. Eller ja, taket iallafall.
 
 

Suck

Det här med att inte kunna sova verkar ha blivit min grej numera.. Somnar inte förrän jättesent, och iochmed att jag somnar sent, så vaknar jag även sent, om jag inte ställer klockan. Det har jag börjat göra nu, annars sover jag väl bort hela dagen. Dessutom så vaknar jag rätt många gånger under natten, så det känns inte som att jag hamnar i någon djup sömn. Jag har som ingen ro i kroppen, jag är trött, iaf i huvudet, men jag kan verkligen inte somna. Jag vettetusan vad detta beror på. Det är iallafall väldigt frustrerande att inte kunna sova. Jag är hellre en morgonmänniska, än en nattmänniska. Suck.

2014 & 2015

Sådärja, då var vi inne på 2015. Nyårsafton spenderades uppe i Fisksjön, åkte upp i tisdags, åkte hem igen i torsdags. Skulle egentligen åka hem i fredags, men Sandra och Dan skulle åka hem på torsdagen, och jag hade så dåligt samvete över katterna, så jag åkte hem med de. 
Hur har mitt 2014 sett ut då?
Januari: bestämde mig för att sluta dricka läsk, framförallt sluta dricka cola. Har nu snart varit läskfri (med undantag på julafton, då drack jag faktiskt lite must) i ett år.
Februari: i februari så hände det faktiskt inget speciellt. Bodde på Frösön, bråkade väl mest med mina monster.
Mars: Madde fyllde 20 år, hade kalas för henne. Flyttade till Köpmangatan i slutet av mars. Fick den nytapetserad och fick taket nymålat. Superfräsch och suuuperfin. Trivs som fisken i vattnet. Tänker inte flytta på mig i första taget.
April: spenderade påsk i Fisksjön, med otroligt fint väder.
Maj: namngivning för Emma. Dansavslutning. Maddes bal, hon och Gustav var finast. Sist med inte minst, Metallica på Gärdet. 
Juni: började jobba min andra säsong på Sandnäset GK. Madde tog studenten.
Juli: så såg jag Kartellen på Yran med Madde och Linda. Sjuuuukt bra! Spenderade mycket tid hemma i Dvärsätt med familjen. Pappa och Sile hämtade hem Axa♥
 
Augusti: så fyllde jag 20 år. Woopwoop. Jag gick även en Grönt Kort-kurs. 
 
September: så började jag mitt andra år på Risk- och Krishantering. Emma fyllde 1 år♥. Utflykt med Madde, vi gick uppför Drommen och fikade uppe på toppen.
 
Oktober: åkte ner till Stockholm. Var på Hamburgerbörs med Sandra, Dan, Malin, mamma och Rolf. Åt god mat och såg Orup.
December: jag blev godkänt på statistikkursen som jag har kämpat med. Och så fick jag tag i biljetter till Ac/Dc som spelar på Friends Arena i juli. JIPPIE! Julafton spenderades först hos pappa och Sile, sedan hemma hos mormor och morfar. 
 
På nyårsafton så pratade vi lite om vad vi såg framemot för 2015. Jag ser framemot min praktik, att jag kommer jobba kvar på Sandnäset GK och att jag kommer att få mer ansvar över receptionen. Att jag ska se Ac/Dc i juli. Och jag ser framemot att åka till Paris, till Madde. Jag åker om 25 dagar, snart ses vi♥

RSS 2.0