Flytt

Helgen har bestått av städning och flytt. Vi har burit grejor hit och dit, packat ner saker, städat varenda hörn i lägenheten osv. Igår fick även katten flytta, det fick bra, lite skygg var hon, men det ska nog gå bra.
Har precis plockat ihop på mitt rum hos pappa, packat ner allt jag ska ha med mig, så just nu sitter jag och väntar på att vi ska äta, är ungefär såhääääär hungrig. Sen åker jag till mamma, där ska jag flytta mina kläder ifrån garaget, börjar bli lite smått rädd föratt dom ska lukta garage..

Joel!

Idag fyller våran bästaste Joel 2 år, så nu ska vi åka till mormor och morfar för att fira honom!

'idaa


Öppet Hus

Idag är det öppet hus på JGY, jag ska stå vid entrén och se glad ut. Mina tider är från 11 till 12, men kommer vara på skolan vid nio, hur gick det här till? Det går inga bra bussar igenom Dvärsätt, eller det går en, men då är jag i stan 11.05 och då tror inte jag att min lärare blir så glad på mig.. Sååå, jag får väl vandra omkring på skolan i två timmar, jippie..

Finaste missen

Det har varit en jobbig helg här på Bomplansvägen. Våran finaste katt blev påkörd i torsdagskväll, men hon lever, tacka Gud för det! För att läsa mer om vad som har hänt kan ni gå in på min mammas blogg: http://helensvardag.blogg.se/. Som sagt, Pixel lever och kommer få medicin i tre dagar till. Hon är lika go som förut, och vill helst inte vara själv utan söker sig helst till någons famn, älskade djur♥
Och tack till min älskade, som for hit i torsdagsnatt för att jag inte klarade av att vara själv (Rolf var med mig en stund, men kändes elakt mot honom iaf han skulle behöva sitta där) och för att du följde med mig till veterinären med henne, tack älskling♥

Här ligger hon och vilar på min höft.

Mamma♥

Mamma, jag älskar dig♥

Pixel

Katten är borta. Har ni sett henne så skulle jag bli jätteglad om ni hörde av er!
Såhär ser hon ut och hon svarar till namnet Pixel.

Föreläsning

Är just nu på en föreläsning som är på skolan. Det är Christoffer Reagan (stavas han så?) som håller i föreläsningen, och det handlar om 1700-talet. Visst, jag tycker att det är kul med historia, men just nu orkar jag ingenting. Jag vill hem, jag vill sova..

På bussen

Är just nu påväg hem. Mår inte alls hundra, kroppen är tung och är trött som en tok. Blä.

Skola

Sitter i biblioteket med Linda just nu. Hon sitter och gör en loppa utav papper och jag gör ingenting. Eller jo, jag sitter och förbannar min hals. Rösten är fortfarande inte tillbaka och är sådär trött i kroppen. Jag börjar snart igen, om 20 minuter och då ska jag ha naturkunskap. Efter skolan så går jag hem till Malin, och där tänker jag inte göra nåt annat än att ligga i soffan. Men nu måste jag nog börja gå till min lektion.. Over and out! //Idaa

Guldgalan

Bara så ni vet så dansade jag (och några fler från Dawes) på Guldgalan ;)
Det var verkligen jääääättekul :D Vi dansade till E-type - True Believer.
Såhär såg jag och Emilia ut. Tyvärr så har jag ingen bild på frisyren, tänkte inte på det, attans..

Kalas i stugan

Det är inte sant. Jag har tappat rösten, igen.. Så fort att jag blir lite mer förkyld så sätter det sig på halsen på en gång. Så nu är jag utan röst igen, wihoo vad roligt..
Aja. Har varit i stugan i helgen, det var kalas för Sile, mycket trevligt. Badat i badtunnan har vi gjort oxå, härligt.
Jag och Alexander kom hem igår. Vi gjorde inte alls mycket, låg i soffan hela kvällen. Idag har jag varit hemma, sov i princip ingenting inatt, kunde knappt andas. Är sådär trött i kroppen oxå. Har nyss pussat hejdå till min fina. Så just nu sitter jag i soffan nerbäddad i en filt, väntar på att pappa och Sile ska komma hem från stugan.
Men nu ska jag ta och göra mig en kopp te!

Ett födelsedags"barn"!

Idag fyller ju Sile år, wihoo, grattis på dig :D fast jag har inte varit hemma så jättemycket idag, men jag har ändå fått i mig lite tårta ;)
Idag har jag dansat, det gick bra, men börjar bli lite nervös inför imorron, är rädd att jag kommer slå dom som är omkring mig.. Aja, får väl hoppas på det bästa!
Men nu ska jag sova. Kan slänga in en bild på mig och världens bästa.


Aha, jaha

Hahaaaa, jag är så trött att varenda lite grej blir såhääääääär rolig ungefär.
Kom nästan nyss hem från dansen, tog tidiga bussen hem, föratt på streeten hade vi inte våran riktiga lärare och ingen kom ihåg de nya stegen, bra där!
Jag längtar typ jättemegamycket tills på torsdag. Tyvärr så får jag inte berätta än vad som händer då, utan det gör jag på fredag, typ!
Har haft en ganska tråkig dag idag på skolan, men jag fick iaf träffa Alexander, dos.
Nä, undra om jag kanske ska gå ner till bilen och ta upp mina skor som jag glömde där och sen slänga mig i duschen, känner mig urk!

I'm going crazy!

Alltså, hur svårt ska det vara att få tag i en body som inte kostar allt förmycket?!
Jag har hittat en röd body på Gina Tricot för 150 kr, inte alls dyrt. Men den har bara funnits i XL nu ett tag, men så när jag kollade igen nyss så såg jag till min stora förvåning att den fanns i S. Yes, tänkte jag, gudarna har hört mig! Så när jag ska beställa den så står det; Varan är slut. KILL ME! Jag håller på att bli tokig på detta, så snart tror jag att jag köper en vit body och färgar den och hoppas på att den inte blir rosa..

Ekar

Haha, här ekar det ju nästan?
Nu är detta lov slut, blä.. Fast jag har rätt mycket att se fram emot denna vecka; dans, Sile fyller 40, 30 ;) lite mer dans, sen kalas i stugan. Har spenderat detta lov med min bästaste och käresta. Och så har jag fått kramats lite med min största storasyster.
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och bli lite varm!

Stretching

Håller på för fullt med att stretcha. Har ju dansat ikväll och jag var inte uppvärmd, så hej sträckning! Väntar dessutom på att Alexander ska duscha klart så jag får göra detsamma sen, känner mig äcklig, haha.
Idag har vi inte gjort så mycket egentligen, städat Alexanders bil, och sen åkt bil. Imorron blir det inte många knop, för jag har beställt en slöardag. Orkar inte ha en massa tider att passa.. Det jag vet att jag måste göra imorron är min nedrans bilduppgift som jag inte förstår så mycket av. Menmen, får väl hoppas att någon kan hjälpa mig.
Men nu låter det som att Alexander är klar, äntligen!


RSS 2.0