Trött som aldrig förr

Så här trött tror jag att jag aldrig har varit förut :s

Har iaf fått lov nu , känns så sjukt härligt . Jag har varit galet stressad nu på slutet :s Med alla ao-områden , läxorna ..
Det skulle bli film-maraton med emilia ikväll , med det blir nog imorron kväll istället :)
Och appropå imorron så blire vemdalen , ska till robin :) <3

Gårdagen spenderades i åkersjön med la familia :) var först i anders stuga , sen åt vi middag på hotellet , och sen så kollade vi på relaxen . Och sen for vi hem ..

Skolan idag har bestått av slöjd , no och svenska . Och innan svenskan så gick emilia till attack mot linnéa :p haha .
Idag har jag även tittat på vänner , som jag inte har gjort på länge . Det var sandra och malin som gjorde så att jag ville titta på dom :p haha .

Nu är mina gratis sms slut :/ buhu .. Ska försöka fixa pengar igen ;)

Imorron <3

Åååh ..!

Dagen igår var en bra dag tills spanskan ! Tack , det där lär jag ju inte få något bra betyg för .. Ååååååh !

Aja , skoldagen har bestått av no , där jag har börjat renskriva , har inte sååå mycket kvar .. Fast jag ska göra en framsida oxå .. Sen åkte tjejerna i klassen till mödravårdcentralen och där pratade vi med en som heter eva .. Sen när vi kom tillbaka till skolan så blev det lunch , sen idrott . Där vi var tre som åkte skidor (y) jag , sofie & linnéa :) Och vi har vääärldens bästa plan . emilia är med oxå :)
Sen när jag kom hem så tittade jag klart på The Ring med emilia :) thihi :*
Och nu ska jag fortsätta med no:n . Så adjö .

3 dagar kvar <3


Back home again

Hemma igen från sthlm-trippen . Tågresorna kan man ju diskutera .. Men annars så var allt toppen :)
Lördag bestod först av tågresa . När vi kom fram så åkte vi till hotellet , och där packade vi upp . Sen drog vi in till stan ..? Säg till om jag har fel .. Där så åt vi på O'Learys (staving) .. Sen så åkte vi till en bar och satt där med måånga personer , orkar inte skriva upp alla namn :p haha . När vi kom tillbaka till hotellet så fixade jag , sandra och malin med sängarna . Vi tre trängde ihop oss i två sängar , haha . Det gick väl bra , lite varm bara :p .
På söndagenefter frukosten så for vi in till stan igen , där blev det shopping :D För mej blev det en hood-tröja , foundation , ett linne och parfym .
Sen på kvällen blev det Ac/Dc :D så sjukt bra :D Jag vill dit igen .
När konserten var slut så satt vi oss på globenhotellet , och så var det en person som verkade tycka om malin :p haha .
Igår så bestod dagen av tågresa och bussresa . Aaaaah , jag blir galen på sj !
Men när vi väl var hemma så blev det mat , och sen så skrev jag på min engelskaläxa hela kvällen .

Imorron !

Imorron bär det av till sthlm :D Vi åker från dv klockan 07.10 :o Tåget går 08.00 .. Det betyder att jag måste gå upp typ 06.00 :o Ojoj , hur ska jag orka ? :p

Skoldagen har väl varit okej , var ovanligt seg då men .. Första lektion var slöjd , men jag glömde mitt broderi hemma , så jag gjorde no istället . Sen var det no , gick väl bra .. Och efter lunch svenska . Det kändes som om den lektionen var 78 timmar :o gick så otroligt sakta ..

Ikväll blire förhoppningsvis Emilia :D Jag saknar kvällarna med dej ! <3 . Jag måste även packa idag .. Borde egentligen börja med det nu , men jag orkar inte :p haha .

Party like a rockstar ! (;

4 dagar kvar !

Sitter här och längtar som bara den !

Skolan har bestått först av no , där det gick ovanligt bra att hitta information . Sen engelska , där vi inte hade någon lärare , så vi satt och spelade kort .. Fast vi borde ha gjort annat :p
Sen idrott , som gick ovanligt segt .. Kanske var det på grund av mitt huvud höll på att explodera ..?
Sen på no:n så blev det bara labbar , jag var tvungen att göra klart alla idag , eftersom jag inte kan göra det på måndag . är ju ledig då ;) lyyx .

Efter middagen for vi till Ove och Maj . Vi tog med oss Lex så han kunde få vara med Astrid lite .. Men jag håller med mamma , Lex har nog bara en hjärncell .. Astrid morrar och skäller åt Lex , men han bara fortsätter vara allmänt störd ..
Appropå störd , så har Pixel dampat loss på mej idag .. Igen ..! Min hand är mitt bevis på att hon inte vill vara snäll med mej .. Den enda som jag känner som hon är snäll med är Emilia och Rolf :p

ROBIN <3

idamadeleinehedin

Idag på skolan så hade vi en skrivarkurs , med rektorns man . Och sen när det var typ tjugo minuter kvar så skulle vi blunda och tänka att vi satt i en strandstol på stranden , och så skulle vi se om vi såg något ute på havet . Och det Linnéa såg var ju bäst ;) haha . Fatta vad vi garvade åt det .
Sen på no:n blev det inte mycket gjort , jag hittar ju ingenting ! Ååh .

Senare på eftermiddagen blev det middag hos momma och moffa ..
Sen blev det hem till matteläxan som inte heller gick bra .. Det är verkligen inte min dag idag , tyå allt har gått dåligt . Min hals gör ont , och jag har hört att mamma kanske är magsjuk . Jippie , not . Då får jag verkligen inte bli smittad , har ju inte tid föratt vara sjuk .

Just nu sitter jag och lyssnar på Richard Marx - Right here waiting , en väldigt fin låt :') . Fast den finaste är nog Jeff Buckley - Hallelujah , varenda gång jag lyssnar på den så blir jag gråtfärdig . Egentligen så vet jag inte varför ..


Jaha .. Vilken tråkigt rubrik det kunde bli då

Skoldagen idag var varit bra , tills vårat klassråd . Ursäkta mej , men min klass klagar enbart , och vi kan inte slutföra något .. Aja , jag tänker inte gå omkring och sura över det ..

När jag kom hem efter skolan så blev det städning på mitt rum .. Det behövdes kan jag erkänna . Sen blev det packning , för sen bär det av hem till mor .
Det är dessutom dans ikväll :D Jiippiiee !

Har just fått reda på att vi har en sjukling här hemma , nämnligen pappa . Så nu får jag inte vara uppi honom , för jag har inte tid att bli mej förkyld än vad jag redan är ..

På lördag bär det av ! Ac/Dc på söndag , fatta kul :D
Och även att Robin fyller år då :)

Men nu borde jag gå , ska med bussen snart . Så adjö !

Trött

Just nu känner jag mej allmänt trött och sliten . Har ont i halsen och är täppt i näsan .

Igår var det bröllop :D yeey . Var alldeles otroligt fint , började såklart att grina .
På morgonen så var det tipsrunda , det handlade om tomas och elin såklart . Bara föratt jag , pappa och sile kom på delad första plats med lars och helena så blev det en utslagsfråga . Och den vann jag , pappa och sile på ;) vi är bra (y)
När det var klart i kyrkan så racade jag , sandra , malin , anders och hanna tillbaka till ava garden föratt fixa med det sista . Sen vid middagen satt jag brevid Lotta , och vi hade det trevligt , fast jag blev lite irriterad på en viss person .
När vi hade ätit klart så blev det eldshow och fyverkerier , och sen blev det dans :) Och det slutade med att jag och lotta oxå dansade ;)
Efter ett tag så hade jag , pappa , sandra och malin allsång . Kanske därför jag har ont i halsen ..? :p Och sen så dansade jag och malin :)
Inte långt efter det så vandrade jag , sandra , malin och sile hemåt i kylan . När vi kom hem så gick jag och la mej på engång typ .

Så idag har jag inte gjort mycket , tittat på Wallander och Sveriges Värsta Bilförare . Lite senare blir det väl till att göra no . Jippie ..
Imorron äre skola igen , längtar efter mina vännor och min klass .


Över

Då var praoen avklarat , har varit en rolig vecka , men ändå tråkigt för ibland fanns det inget att göra .
Idag har jag och Evelina varit på Ava Garden istället för på Amaryllis . När vi kom dit så var det ingen där , så då la vi oss i soffan och spelade spel på våra mobiler ;) haha . Sen när mamma kom dit så fixade vi med dukningen , sen så gjorde vi rispåsar . Innan vi började så var det 52 st , när vi var klar 109 st !!! Jag gjorde ett glädjeskutt när allt var klart . Efter det så visste vi inte vad vi skulle göra , så då satt vi oss och spelade fia med knuff ;) Det blev faktiskt oavgjort .
Ikväll blire middag på Ava . Det kommer bli kul att få träffa alla :)
Imorron äre lördag , vilket betyder bröllop för Thomas och Elin :D jippie . Och det betyder en månad för mej och Emilia , "förlovad" :D

Men jag tror att jag borde gå och göra mej iordning nu . Tjiing tjiing

Torsdag den 12/2-09

Dagen idag har bestått av prao . Där jag och Evelina hade rolig humor , "skalbagge familjen"
Sen så skulle vi fixa rosor , med spraylim och glitter .. Så nu har man fastklistrat glitter på händerna :p haha . Det går ju fan inte bort :p
Imorron blire att gå upp tidigt , har hört att jag ska börja klockan åtta :| ojoj , hur ska jag orka kliva upp ? När jag har klivit Upp åtta varje morgon den här veckan .

Men nu ska jag äta . Adíoos .

Robin , du får mej att må bra . Tack <3


Jaha ..

Idag är den en sån dag som jag inte vet vad jag ska skriva ..

Idag på praon så fixade jag och Evelina med rosor , jag undra hur många det blev :p Vi har gjort dekorationer , snittat blommor .. Vad har jag glömt ..?

Snart är det alla hjärtans dag , och det betyder bröllop :D

Skriver mer lite senare , efter jag har ätit :p


Tomt ..

.. Nu var det ett tag sen jag skrev . Aja , ska ta igen dagarna :p

Lite smått om konfalägret :D
Lördag:
Det kändes som om vi bara åt :p haha . Vi hade oxå tävlingar , jag och Amanda vann på tipsrundan , vi kunde mest om samer ;)
På kvällen blev det iaf bad ute :) det var härligt , vi kastade oss i snön och hade allmänt roligt . Så nu har jag rivsår på benen och fötterna , det var is under snön :p

På söndagen så berättade samerna lite mer , och vi var hos renarna . Sen blev det hemfärd . Kom hem till en glad katt , som senare blev en djävul . Kastade sej på väggarna , och hon skulle enbart bråka . Tack Pixel , men jag vet redan vad du tycker om mej ..

Nu har praon börjat , är på Amarillys med Evelina :) <33
Igår så snittade vi blommor . Sen så fixade Evelina med blommor till bröllopet , och jag fixade med ljusen . Efter det så börajde vi med jirlangerna (stavas det så ?) . Men vi blev inte helt klar med dom , så idag har jag enbart hållt på med dom . Så min rygg är inte helt 100 % , inte min hals för den delen heller .

Igår blev det oxå dans :D jippie . Fast holy mama vad varmt det blir därinne , haha .

Jag älskar Robin <3

Pixel gillar inte mej ..

.. Nä , hon kan inte göra det :p haha . Fast jag hade gett henne rå potatis (hon ääälskar det) så ville hon ändå inte gosa med mej . Och sen när Rolf kommer in hit så blir hon jätte gosig och ska vara uppe i famnen .. Tack då , Pixel .. :p haha

Dagen har bestått av skola , där jag har mått illa hela dagen typ ;s . Och sen på svenska lektionen så fick Linnéa ett av sina kända skrattanfall , haha . Och sen när jag och Emilia kom upp till kapprummet så började vi fjanta omkring :p Vi hade strumpkrig !

Imorron blire läger med konfan :D Roligt roligt :)

5/2-9

Vilken rolig rubrik det fick bli idag :p haha

Har nyss haft matte , men jag har inte riktigt kunnat koncentrerat mej , föratt min mage har något fel . Jag har mått illa i typ två veckor nu :s
Har bara en lektion till nu , sen ska vi åka skridskor i tre timmar :p ojoj , undra hur trött vi kommer vara sen då ? :p

I helgen blire läger med konfan :D kulkul . Det dåliga är att jag måste kliva upp typ sju på lördag , bara föratt klockan åtta ska vi åka .. Aja , det blir nog bra !

17 dagar till Ac/Dc :D


Hungriiiig ..

.. Fick nyss rast , och sitter här och håller på att hungra ihjäl . Vi ska egentligen äta tjugo över elva , men vi ska inte ha någon idrott , så vi ska äta halv tolv istället ..
Istället för idrott så ska vi ha svenska , vi ska titta på film ;) Härligt härligt .

Och till allas information så har inte jag några pengar på min mobil , så det är därför jag inte har svarat på era sms .

Gårdagen betstod av möte på Nyheden . Haha , jag och Linnéa måste skaffa oss en karta föratt hitta :p Menmen , vi får väl hoppas på det bästa .

Och jag har träningvärk i mina armar och lår sen dansen ! Haha

Skooooolan

Såklart så är jag och Linnéa smartast .. Eller så inte :p haha . "53:e december" :p Fatta vad jag och Linnéa garvade åt det :p

Kul att våran dator hos mamma inte fungerar , så jag kommer typ inte kunna skriva något den här veckan :(

Igår så vare dans :D ooooh , me like a lot :D <3

Idag ska jag in till stan med Emilia och hämta min efterlängtade mobil :D yeees ! Bra dag , nu får jag bara hoppas på att den är lagad !


Jag älskar Robin <3

IdaMadeleineHedin ..

.. Heter jag och jag har tråkigt ..
Idag har jag enbart kollat på film :o Typisk söndag . Har inte varit utanför dörren idag heller .. Skärpning Ida !

Men imorron blire en rolig sag iaf :D .. Jag vill ha pengar på min mobil :p haha ..

Ja , vad ska jag skriva egentligen ?

Jag kan skriva att jag älskar Robin :) <3 Och jag saknar Lex och Pix' ..

RSS 2.0