Ojdå ..

.. Jag har inte varit utanför dörren idag , oopps . Men jag hoppas på att det blir Emilia ikväll :)

Ja , det finns inte så mycket att skriva om idag :p haha , det har inte hänt så mycket ..

Jag kan berätta att jag och pappa spela gh4 i två timmar igår kväll/natt :p Och lite senare var Malin med oxå :) Och pappa kom på en bra idé , att vi skulle gå ihop och köpa Ac/Dc till gh tillsammans :)

Och appropå ingenting så vill jag ha tillbaka min mobil nu , det är 4 veckor och 5 dagar sen jag lämnade in den . Jag kommer inte få tillbaka samma mobil .. Om jag ens får tillbaka någon ..

Och jag måste klippa mej , jag blir galen på mitt hår ! :p haha


22 dagar kvar till Ac/Dc :D Jag längar !

Wihoo

Fredag :D yees (y)
Dagen har bestått som vanligt av skola . Och typ inget mer , ska väl gå och titta på någon film snart . Är ensamhemma och har väldigt tråkigt .
Eller hela dagen har varit tråkig . Men jag längtar iaf tills på måndag :D

Appropå ingenting , jag ska bli som Missy Elliott när jag blir stor !

Tack föratt du finns Robin , du får mej att må bra <3

Ooh :D

vad du är bra Malin :D älskar dej sis' <3

Dagen har bestått av skolan . Vi slapp spanskaprovet idag , yes ! Bagge var sjuk , så nu har vi mer tid att öva , och kanske få reda på vad som kommer att komma på provet . Har prov i so imorron igen , franska revolutionen .. Kan ingenting ! Och så ska inlämningsarbetet vara klart . En bra sak med imorron är att det är fredag , och så ska vi få reda på hur det gick på slöjdprovet . Känns som om vi har haft en massa prov :p haha . Och imorron så blir det kanske dans oxå , med Emilia och Thomas . Någon fler kanske ? :)

Ännu en gång , grattis till Malin :D <3


25 Maj 2008 ..

.. For vi . Jag längtar så mycket tillbaka till Danmark , jag har aldrig att jag har haft så kul i hela mitt liv . Jag sitter här och tänker på alla galenskaper vi gjorde . När vi åkte buss i 16 timmar , men ändå hade vi kul , och när vi cyklade i ösregnet . När vi spelade volleyboll , och sen så jagade vi den som hade bollen . När vi dammsög upp alla spindlar , när vi gick upp halv sex på morgonen föratt få duscha i varmt vatten men ändå så fick vi inte det . När vi spelade brännboll mot dom vuxna . Och köpenhamn , och han utanför Nordea som ville att vi skulle följa med hem till honom en-och-en . Och när vi var på tivolit . Oj vad roligt vi hade . Jag skulle kunna göra vad som helst föratt få åka tillbaka dit och göra allt som vi gjorde . DANMARK 2008 - EN VECKA MAN INTE GLÖMMER !
Min klass är iaf bäst <3

Jag älskar min Robin oxå <3


So ..

Har just gjort klart alla instuderingsfrågorna , yees ! Så nu väntar bara min fördjupning om Marie Antoinette .. Och min matte är nästan oxå klar , för jag och Linnéa hade tid över på mattelektionen så vi började med den . Då återstår engelskan , men där har jag veeerkligen ingen aning om vad jag ska skriva ..

Dagen har bestått av skolan , och äntligen blev jag klar med min affisch på bilden . Och appropå affisch , så fick jag en väääldigt fin affisch av Linnéa , 50 Cent & Eminem på den . Den ska jag försöka få upp på min dörr .. Det kan bli lite svårt , föratt det sitter en massa andra affischer där just nu ..
När jag kom hem satt jag mej vid tv:n .. Jippie . Satt där tills det var mat , sen så fixade pappa internet , bra !

Men nu ska jag kolla på när pappa spelar GH4 , ajdö !

Pix' & Jag

Dagen har besått av skolan och tandläkaren typ .. Och på spanskan hade ju jag och Linnéa roligt . Haha , vi hittar alltid något att skratta åt :p "Skaaa" och "Como Te Ketchup" HAHA . Ojojoj :p
Efter maten så gick jag hit , till grönänge föratt skriva på min engelskauppsats , och jag är fortfarande inte klar . Så jag tror att jag ska ta en paus från den och packa ihop mina grejor och bråka med katten så kaanske jag kommer på något ..ge inte upp & var bara dig själv ,
- livet är för kort för att vara någon annan .


Favoriter


Jag har hittat nya favoriter ! Såååå jävla bra . Lorentz & M .Sakarias <3
http://www.youtube.com/watch?v=Xu9ti3Kr-vY    Checka den :D .. Och Lorentz är ju inte lite snygg !

Söndag

Igår blev det möhippa för Elin :)
Vi for först till Åre , där fikade vi på mammas jobb . Sen fick Elin blåsa glas :) Efter det så blev det uppdrag för Elin , och sen fikade vi på bageriet . Efter det så handlade vi och for till stugan vi skulle bo i , som ligger i Trillevallen .
När vi kom dit så fixade vi med middagen , efter det så badade vi . Eller förutom jag och Malin , vi orkade inte så vi la oss i soffan och somnade . När dom andra kom in så blev det efterrätt , en massa exotiska frukter :) Sen blev det lek ! Och där vid tre gav jag upp , så jag gick och la mej .
Imorse så vaknade man upp i en vaarm stuga . Vi klädde på oss , plockade ihop i stugan , gick och åt frukost och for hem .

Så just nu sitter jag här med Pix' liggandes på min arm och mår illa .. Hm .. 

Plus att det har gått fyra veckor och fyra dagar sen jag lämnade in min mobil , jag vill ha tillbaka den !

Fredag = helg

Började dagen med ett prov i slöjd , jag vetinte vad jag fick än , men man får väl hoppas på att det gick bra . Efter rasten blev det ett till prov i so . Fick vg :) Och efter lunchen var det svenska , och sista halvtimmen hade vi jepoardy . Lyckat tjejer , noll poäng !
Efter åkte jag och Emilia till stan , blev en tröja iaf :)

Snart blir det duschen , sen blir det väl tv eller något .

Jag älskar Robin <3


Kaaaaallt

Har nyss fått rast , så nu sitter jag , linnéa och sofie och väntar på att emilia och amanda kommer  hit så vi kan gå ner till bussen . Vi ska ha bad på idrotten . Jippie , vi kommer vara fem stycken tjejer (av tretton) som ska bada , (y) .. Noooot .
Efter skolan ska jag skynda mej hem och lägga mej under täcket i soffan , och titta på S.A.T.C . Jag håller på att frysa ihjäl och så har jag väldigt ont i huvudet . Bra Ida , ska du bli sjuk nu oxå ? Eller ... Jag måste plugga när jag kommer hem :/ . Jag kommer faila på proven ..

En sak som irriterar mej , är när folk baaara tänker negativt . Sluta med det , och tänk vad bra det kan bli .

Jag älskar min Robin <3


Shit ..

.. Jag har två prov på fredag , i slöjd och i so . Och så ska min fördjupning om Marie Antoinette vara klar på fredag . Hjäääälp . Och tills på tisdag ska jag ha skrivit en text på engelska på 150 ord : " The Summer When Everything Went Wrong " . Visst , 150 ord är inte mycket , men jag vet ju inte vad jag ska skriva , hjälp mej !

Aja .. Dagen har bestått av skola . Sista lektionen hade vi so , och då gick vi igenom instuderingsfrågorna . När vi var klara med det så var det 45 minuter klar , medan andra var duktiga och jobbade kollade jag , sofie , johan och martin igenom gamla arbeten :p ojoj , vi hittade ett arbete från -96 :p haha . Sen fick sofie något fel och började på att bita mej :p haha . Taaack så mycket :p
När jag kom hem blev det S.A.T.C med sis' . Och nu väntar so:n ..

ojojoj ..

.. Vad jag har varit dålig på att skriva :|
Aja , nu ska jag skärpa mej !
Gårdagen bestod av skola , hem till pappa . laga mat , städa på mitt rum och senare gå till mamma .
När jag kom hem hit , så blev det läxa . Och stort tack till Pix' som lät mej göra den . Sen bestod kvällen av tv . 

Dagen såhär långt har bara bestått av schkolan . Eller när jag kom hem gick jag ut med en gaaaalen hund :p

Adióooooooooos !

ROBIN <3

Söndag

Igår under dagen blev det inte mycket gjort . Senare på kvällen så gick vi till Tomas & Elin föratt fira Nike och mamma lite . Vid åtta så gick jag , Malin och Sandra tillbaka till pappa , för då hade Gun , Anders , Peter & Patrik kommit hit . VI tittade på körslaget och Jeff Dunham .

Idag har jag inte heller gjort så mycket på grung av huvudvärk , jag har tittat .. Eller jag kollar fortfarande på film . World Trade Center och The Guardian . Efter det vet jag inte vad jag ska göra ..

Har alla haft en bra helg ? :)


Fredag

Härligthärligt !

Dagen har mest bestått av skolan . Slöjd som första lektion . Nej , vi skulle ju verkligen inte ha teori hela lektionen , bara en liten stund . Ja , när vi fick rast så hade vi fortfarande teori :p haha . Efter rasten hade vi prov i so , fick VG :) Och sista lektion så var det svenska . Oh herregud vad du kan skratta , Linnéa :p haha .
Äntligen helg , har lääängtat . Jag hoppas på att vara med Emilia ikväll :)

Vad ska alla göra i helgen då ? :)

Jag älskar honom <3

Skolan iiiigen

Matte som första lektion , vi skulle se vad vi kunde på procent :p Efter det så hade vi ao .. Vi satt och pluggade till provet imorron . Hjääääääälp , det kommer gå dåligt . Industriella Revolutionen .. Efter lunchen så har vi spanska , i en heel lektion . Ursäkta mej, men jag är väldigt less på spanska :/ Som sista lektion har vi idrott , och vi kanske ska spela handboll :D jippie !

Efter skolan blire GH4 med Emilia . Ja .. Vi får se hur det går :p

Men nu ska vi gå och äta , hejdå .

Jag älskar min Robin <3


Schkooola

Har nyss fått rast ! Istället för idrott så kollade vi när några dansade .. Det var bra , men det pinsamma var att i pausen så fick man dansa , och så blev jag uppbjuden av en av dom .. Haha , här kommer han och är jätte duktig , och så är jag inte så bra .. Sen så fick jag dansa med en ledare , han var väääldigt duktig !
Efter rasten så blire So , vi ska rätta våra instuderingsfrågor , jippie (y)

Efter skolan blire väl hem och spelar GH4 ;) haha .

Men nu börjar typ jag , så adjö !

Jag älskar honom <3


Jaha ..

Jaha , vad ska man skriva idag då ?
Dagen har bestått av skolan , där hade jag , emilia , sofie och linnéa en väldigt rolig rast ! Jag tror inte att jag har skrattat så mycket så läänge . Sen när jag kom hem så blev det tv:n . Och efter middagen skulle jag göra mina läxor , men kunde bara göra matten , föratt jag hade tagit fel bok . Jag skulle ha tagit engelskaboken , men tog spanskaboken . Bravo Ida , bravo .. Sen så kom Tomas , Elin , Tindra , Nike , Anders , Gun , Peter & Patrik . Ojoj :p
Jag , Tindra , Nike & Patrik kollade lite på Lejonkungen 3 :p Men det blev inte så länge :p
Och efter det så spelade jag och Patrik .. Eller rättare sagt Patrik spelade GH4 , jag tittade på :p

Så nu sitter jag och lyssnar på Peeeeeetter :D <3

Allt för mej idag igen :p

Det går bra nu ..

.. Sitter jag och lyssnar på . Äntligen har jag fått min efterlängtade Petter skiva :D

Idag så började dagen med idrott . Haha , jag höll på att ramla och bryta benen av mej :p  sen var det ao . Haha , Johans lektioner är alltid lika roliga ! Sen var det lunch . Efter det var det handledar tid . Ojoj , vi sitter ju bara och gnäller :p Och sen spårade allting ut , och det slutade med att alla kastade bollar på varann :p haha . Man kan ju lugnt säga att Johans lektioner är inte alltid så seriösa :p Sen var det spanska . Den timmen gick ovanligt segt :s
Sen blev det Willy:s med Sile . Och vi handlade ju inte mycket :p

Så snart blir det mat , sen ska jag åka till mamma och packa mina grejer .

Aja , allt för mej idag , Adjö

Pix'


Första inlägget !

Okej , jag ska försöka skriva varje dag :)

Jag kan berätta lite om gårdagen . Jag och pappa for till stan . Första så kollade vi runt lite , för senare skulle jag pierca mej :) i näsan ^^ Det gjorde faktiskt inte ont alls , och jag vetinte vad jag oroade mej för . Det gjorde snarare ont efteråt för då dunkade det i näsan :p haha . Sen kom Sandra och mamma , så vi gick och kollade på kläder till bröllopet :)
När vi kom hem blev det middag hos momma och moffa . Och där hittade vi några roliga bilder på pappa ;) eller hur , Sandra ?
Efter middagen for vi till farmor , för hon fyllde år :) Och så fick vi se klänningen som hon ska ha på bröllopet . Oooh så söt den är :)
Senare på kvällen så for Sandra , Malin och mamma på bio . Jag följde inte med för jag var förtrött :p Så jag stannade hemma och bråkade med Pix' . Efter ett tag så gick vi och la oss och tittade på Troja , en mycket bra film enligt mej :) Sen kom mi familia hem :) Och när filmen slutade där vid halv två gick jag och mamma och la oss .

Det var allt för mej . Adíos !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0