Ny vecka

Sådärja, då var det måndag igen och jag har blivit förkyld. En tjock hals, rethosta och lite nästäppa. Men det är bara att bita ihop!
Helgen då? I fredags rastade jag Axa på förmiddagen, i ovädret. Båda två var lika blöt när vi kom tillbaka till bilen. Efter det så jobbade jag litegrann och tog tag i en stortvätt. Allt som gick att tvätta, tvättade jag. Lyckades få ett hyllplan på fotknölen också. Aj. Har tagit bort ett hyllplan till ett utav skåpen i köket, och ställt det i garderoben. Jag höll på att stöka i garderoben, hyllplanet for med kanten på fotknölen. Det resulterade i en uppsvullen fotknöl och ett fint blåmärke. I lördags så storstädade jag och hängde nere i badhusparken en stund i finvädret. Fastän jag städade i lördags, så behövs det dammsugas nu igen, katterna hårar så himla mycket.. Igår fikade jag och familjen nere i badhusparken. Efter det så åkte jag och mamma till Loppis På Gården. Mamma köpte några ramar och jag köpte 4 st transparanta tekoppar. Efter det så for vi till Expo. Därifrån fick jag med mig 2 stooora tekoppar. Så jag verkar ska dricka en massa te. Eller ja, det gör jag ju redan. Käkade med mamma och Malin på Via Grande.
Idag då? Om en stund ska jag ta bussen ut till jobbet, måste fixa med lite saker där. Sen får jag se vad som händer. Fixa och dona lite här hemma kanske. Gardenroben behövs städas..
Ha en bra måndag!
 
 

Axa

Alltså, Axa, även kallad Loppan. Denna hund kan vara den lyckligaste hunden någonsin. Vill leka med allt och alla, vill hälsa på allt och alla. 
I måndags så kom pappa och Sile hit, Axa också. Ceasar var snabb under sängen, Ville satte sig vid soffan, han är för nyfiken. Axa smöööög dit för att hon ville ju hälsa, det hela slutade med att hon fick en dänga. Men det gjorde inte så att hon gick därifrån, nänä. I tisdags och igår så har hon varit här under dagen. Hon har fått varit i köket och hallen, så har katterna fått varit i vardagsrummet. Axa tyckte att katterna var jättetråkiga, hon vill ju bara leka. Ville är som sagt alldeles för nyfiken för att gå undan. Han gick faktiskt fram till henne, så de nosade på varandra. Men då blev Axa glad, så hon började vifta på svansen, det tyckte inte Ville om. Axa fick en dänga. Så blev det några gånger, som tur är så hade inte Ville klorna ute. Det är faktiskt rätt roligt att se. Så småningom så tror jag att alla tre kan vänja sig med varandras sällskap. När Axa låg i sin bur så gick Ville dit många gånger, bara för att titta och smyga sig närmare.
 

Promenad

Såhär ser min och Malins promenad ut som vi tog igår. 4,29 km och ungefär 48 minuter. Rätt kallt, så det var skönt att komma in igen och ta sig en kopp te och sätta sig i soffan under filten. Men rätt skönt att ha gått en promenad då jag har satt still nästan hela dagen igår. Var ut till Golfen och stökade på där ute lite med schema och gå igenom lite kontorsmaterial. Nu tycker jag att golfsäsongen 2015 på Sandnäset GK kan dra igång så vi får inviga nya klubbhuset!
 
Vad står på schemat idag då? Ingenting. Funderar på om jag ska ta med mig termosmuggen och sätta mig nere i Badhusparken, eller om jag kommer bara frysa. Det är värt att undersöka det.
 

Världens bästa

Jag har världens absolut bästa familj. Tack för att ni alltid ställer upp för mig, tack för att ni alltid finns till♥
 
Igårkväll gick jag, mamma och Malin på en promenad. Faktiskt inte särskilt kallt, helt ok. Skönt med kvalitetstid med familjen. Efter det så stannade Malin kvar här en liten stund, och jag blir mer och mer imponerad av hur modig Ceasar har blivit varje dag som går. Bara på någon månad så har han tuffat till sig rejält. Igår när Malin satt i soffan så gick han och la sig vid hennes fötter. Jag trodde faktiskt aldrig att han skulle tordas det, att vara nära någon annan, jag har tänkt att han alltid kommer vara skrajsen, eftersom det har tagit sån tid för honom att bli modig. Jag har ju haft honom i över 1 år nu. Han tycker till exempel inte om att vara uppe i famn. Alltså när någon håller i honom och har honom nära ansiktet. Men det är någonting han och jag jobbar på varje dag. Haha, jag har fått några omgångar av hans klor. Det är klart att han kan springa under sängen när det blir för mycket eller om någon är för på mot honom, men när han kommer fram och lägger sig under soffbordet när Emma och Joel är här (ljudnivån går ju automatiskt upp då jämfört med annars), det är imponerade. Emma kan till och med sitta och titta på honom, och han drar inte. De som jag vet med säkerhet att han törs vara nära (förutom mig själv såklart) är Madde, Malin och mamma.
Så enkelt var det att dedikera ett helt inlägg till Ceasar, och jag kan lika lätt göra det igen. Hårboll♥
 

Måndag

Sådär så var det måndag igen. Veckorna går faktiskt fort ändå, fastän jag inte gör sådär jättemycket om dagarna. Än har jag inte börjat klättra på väggarna.
I fredags så blev det utgång för mig och Emilia. Började kvällen här hemma, sedan gick vi till G3, där var det helt dött, så vi gick till Oscars. Där var alla människor. Jättekul kväll! Dock har jag aldrig blivit skallad så många gånger (inget som skedde med flit) och mina skor får gå hädan. Haha, det är sånt man får ta!
 
Resten av helgen gick åt till gosiga katter. 
I förmiddags så var jag ut med Axa. Hon kan vara världens lyckligaste hund. Jättesprallig och hur glad som helst. Sedan gick jag och satt mig en stund nere i Badhusparken, väldigt härligt.

Long time no see

Hoppsan, här var det tomt..
 
Helgen har spenderats i Fisksjön. Åkte upp i torsdags med pappa och Sile, i fredags kom Kim och Tomas upp. Har tagit det väldigt lugnt hela helgen. I lördags så for vi en sväng till Slängflobuan och till Klingervattnet. Busat med Axa ett x antal gånger.
Igår fyllde Tomas år, så det blev god mat och god tårta där. 
 
 
Eftersom jag har bestämt mig för att ta ett studieuppehåll så gör inte jag så mycket just nu. Känns som att jag snart börjar klättra på väggarna. Finns inte mycket rutiner.. Börjar gå på schema på golfen i mitten/slutet av april, jag hoppas att tiden går fort..

RSS 2.0