Fredag, och allt är fint

Ja, det blir bara glesare och glesare här. Meeeeeeeen jag har ju inget att skriva om, bara tråkskola. Eller ja, den här veckan har jag knappt haft någon skola.. Igår var det friluftsdag, en ganska meningslös dag då vi bara stod vid elden och försökte hålla oss varma. Idag är det fredag och jag var på skolan i en timme, hade bara en lektion och den är 80 minuter, men fick sluta tidigare.
Just nu håller jag och Alexander på att laga mat, köttbullar, mums. Sen ska jag titta på alla Big Brother-program som jag har missat. På schemat för helgen står det plugg, jisses vad roligt..

Måndag igen

Då var helgen över, which by the way gick väldigt fort. I både torsdags och fredags så städade jag (!) helt frivilligt. I lördags for jag och Alexander in till stan, han fixade tid på gå&löp-kliniken, jag fick ångest. Jag gjorde en enkel synundersökning (p.g.a körkortet), och tydligen ser jag lite för dåligt just nu för att ens få köra. Jag har inte varit hos optikern på tre år.. Oops.. Och igår var jag med släkten, mys.
Just nu sitter jag i min ensamhet i Malins lägenhet, tråkigt. Ska väl ta och plugga lite..

Who you are is God’s gift to you..

..what you become is your gift to God.Bästa vän♥


Mums

Mamma kom med muffins, mums♥

Söndag

Söndag idag, och jag är själv, inte kult. Alexander är på jobbet, och pappa och Sile är i stugan.
Helgen har inte bjudit på så mycket, vi har bara tagit det lugnt, så som helger ska vara. Sitter iaf just nu och kollar på King Arthur, fast den är snart slut så jag ska väl titta på någon annan. Tidsfördriv.

Som vanligt, eller?

Ja, här blir det bara glesare och glesare mellan varje inlägg. Har som tidigare (typ alla gånger?) så har jag inget vettigt att skriva om, eftersom det enda som händer i mitt liv just nu är plugg. Äntligen fredag och jag sitter hemma själv, icke kult. Väntar på att Alexander ska sluta någongååång, det är ju så fruktansvärt tråkigt att vara själv.
Som sagt, fredag idag och jag har ingen aning om vad helger kommer att erbjuda. Att möblera om på rummet kaaaanske står på schemat, om vi orkar..

Tapetsering

Idag har jag målat taket i mitt rum, sen drog jag och mamma in till stan för att köpa din aaaaascoola tapet. Det visade sig att vara en dum tapet, den har veckat sig jättemycket, mamma är tvekis till att den kommer rätta till sig :( så nu hoppas jag att den är bättre imorron så vi kan fortsätta. Just nu är mitt rum ett enda kaos, allt ligger på sängen, så inatt får jag sova i Fredriks rum.
Men nu ska jag gå och ta mig en semla, mums!

Ja, vad ska man säga?...

...vila i frid, lilla kyckling.
Jag och Pixel satt och kollade igenom våra foton, och då hittade hon en påskkyckling som hon tyckte att hon kunde få leka med. Men icke, den skulle Lex ha. Han hoppade på kycklingen, katten flög under korgstolen.

Såhär såg kycklingen ut innan varken katten eller hunden hade varit på den


Och såhär såg den ut efter hunden hade tagit den...Så nu undrar jag, hur gul är Lex i hans mun nu?


Ekar

Ja, jag vet inte riktigt vart min tid åt bloggen har tagit vägen, har lixom ingen ork för den. Det kan oxå bero på att jag har absolut inget vettigt att skriva om, bara en massa skola som jag är fruktansvärt less på. Förhoppningsvis så lugnar det ner sig LITE efter lovet. Just de, jag har lov. Tack.

RSS 2.0