Lite smått och gott

Söndagkväll igen, och back to work. Sovmorgon för mig, börjar inte förrän 12:30 imorron. Har spenderat lördag och söndag i Sundsvall. Alexander var chaufför åt pappa och Sile som var på 40-årskalas igår. Vi spenderade dagen igår på Ikea, och vi fick med oss lite smått och gott hem. Vi åt gott på O'Learys och gick sedan på bio, vi såg Maleficent. Vi bodde på Best Western Hotel Baltic. Idag gick vi en sväng på Birsta, och sedan en liten sväng till på Ikea ;-) vi fick med oss bland annat nya tallrikar och glas, bordstabletter, tavelhyllor, en hylla som vi ska sätta under tvn när den blir uppsatt på väggen. Lite smått och gott helt enkelt. Det börjar ordna upp sig här hemma!
Nämen man kanske ska ta och borsta tänderna och gå och lägga sig. Gosa med katterna♥

Glossybox

Har fått min Glossybox nu, och den är så snygg! Det är Lovisa Burfitt som har designat den.
Boxen innehåller:
♥Naobay - Protective schampoo& Shower Gel: kombinerat schampoo och duschkräm.
♥Naked Lips - Organic Lip Balm, Sea Buckthorn: ekologiskt läppbalsam som innehåller havstornsolja.
♥Färg - Kajalpenna/Inliner: finns i svart och vitt, jag fick svart.
♥Benefit Cosmetics - They're Real! Mascara: kolsvart mascara som ger längd och volym, och böjer och separerar fransarna.
♥Nivea - In-Shower Body Milk: återfuktar kroppen i duschen.
♥Schwarzkopf Pro - BC Oil Miracle Finishing Treatment: kan användas i fuktigt hår som vård/värmeskydd, eller i torrt hår som vård/glansgivande finish.
 

Nytt

Har köpt lite nytt hem. Ett avlastningsbord till hallen och ett tv-bord. De kommer ifrån Jysk och serien heter Oure. 
 

Uppe med tuppen

Blev väckt av katterna och kunde inte somna om. En timme innan klockan skulle ringa.. Aja, klev upp och gjorde en kopp se som jag kan avnjuta framför tvn. Jobbar idag, 9-15, har en stark känsla av att det kommer vara en väldigt lugn dag idag. Nästan inga har semester än, och det är inget bra väder heller. När jag kommer hem måste jag lämna tillbaka en kofta som jag köpte igår på Gina Tricot som jag insåg när jag kom hem att det är en stor reva i ena armen. Bra, jätteroligt.. Ska se till att hinna med en timme på gymmet idag också, det vore skönt. Nä,nu ska jag gosa lite med Ceasar innan det är dags att göra sig iordning. Ha en bra dag!

Jobb

I måndags så började jag jobba, skönt att veta att jag har en inkomst i sommar. Ledig idag, jobbar i helgen. Vaknade med feberkänsla, har fortfarande det. Yr, ont i kroppen och trött. Håller på att tvätta, sista maskinen är klar snart, och sen ska det bara få torka. Medan det torkar så ska jag gå till katterna som jag sällskapar, Alice och Cleo och Cat. Efter det ska jag försöka sova lite, iaf vila. Det behövs städas här, men jag orkar inte. Vill inte. 

Student

I veckan har jag inte gjort något annat än att pluggat, har knappt varit utanför dörren, blä. Men nu är allt inskickat, och så är det bara att hoppas på att jag inte behöver komplettera med något. 
På måndag börjar jag jobba. Japp, jag har fått jobb! I receptionen på golfen igen, asbra! 
Idag är det studenternas dag, och jag kollade när Madde gick ut. Jättefin♥ och sedan gick jag på hennes mottagning. 
 

En helg i Väsby och Stockholm

Torsdag: flög ner till Stockholm med världens guppigaste landning, fick sedan skjuts ut till Väsby till efterlängtade Sandra och Dan. Träffade också Tomas en stund senare på kvällen. 
Fredag: hängde en stund i Väsby innan vi åkte in till Stockholm för att möta upp pappa, Anders, Peter och Patrik. Åt mat på Galaway's, ceasarsallad, mums. Vandrade sedan vidare till Gärdet för att invänta METALLICA. Ohyeah! Vädret var helt ok, det var uppehåll till större delen av kvällen, och när det väl regnade så var det bara smådroppar. Dock var det lite kallt. Konserten var jättebra! Jag har ju aldrig sett Metallica förut, så första gången var bra. 
Lördag: var iväg en liten sväng på en vårmarkand som finns i Väsby med Sandra och Dan. Sedan kom pappa, Anders, Peter och Patrik ut till Väsby, så då gick vi in till centrum för att äta och sedan hem till S och D för en kopp kaffe. Jag, S och D hade lördagsmys på kvällen med en massa frukter och ett glas vin. Perfekt avslut på dagen.
Söndag: gick runt lite i Väsby Centrum, hittade inget särskilt. For till Ikea, hittade en massa som jag vill ha. Skit att vi skulle flyga hem. Eller det kanske var bra..? På kvällen, en stund innan flyget gick så for vi ut till Arlanda för att kolla på planespotting. JÄTTEHÄFTIGT! Jättefränt att se när planen landar, och lyfter såklart, men fränast när de landade. Flyget lyfte 21:30, så vi var hemma cirka 22:45. Blev välkomnad av två gooosiga katter, som sedan blev monster och har varit det hela natten/morgonen.... 
Idag: skriva hemtenta.... Tjohoo. Den är svår... Hjälp mä...
 
Bild lånad ifrån sthlmfields.se 51'863 personer var där.
 
 
 

RSS 2.0