Pixel

Våran älskade katt är borta. Har du sett henne? Hör gärna av dig då.
Såhär ser hon ut.




Första skoldagen, check

Kom nyss hem från staden. Egentligen slutade jag 11.25, men följde med Sile lite.
Första dagen har varit väldigt slapp, vi har bara suttit och lyssnat, och fått prata lite. Sen så slutade vi, haha. Imorron och fredag blir oxå slapp. Imorron ska vi på någon "jämtländsk historietur", eller nåt.. Vi ska iaf åka buss till fyra ställen. På fredag ska vi till Isakssonsvallen och spela brännboll. Sitter och kollar på mitt schema. Blev lite besviken över att jag inte kommer få ha samma lärare i spanska :( lite ledsamt eftersom jag tycker att den spanskaläraren jag hade i ettan (har haft henne tidigare oxå) är den bästa jag har haft någonsin, och tro mig, jag har haft ett x antal i högstadiet. Men jag får fortfarande ha spanska med Linda iaf, så då blev det lite bättre iaf.
Ikväll ska vi åka till min fina syster föratt fira henne och mig. Mysigt, jag har saknat henne. Eller ja, visst jag har träffat henne, men det är bara några minuter när jag stoppar in huvudet hos henne på jobbet.
Kommer ha mitt estetiska val på torsdagar, fick bild. Hade valt dans men fick inte det. Menmen, orkar inte hålla på att tjorva, överlever nog. Och så kommer jag ha mina i-val på fredagar. Först pedagogiskt ledarskap och sen rättskunskap. Jag ser framemot rättskunskapen!
Nu ska jag ta och leta efter nå jobb. Om någon vet någon som behöver en extraknäckare på kvällar och helger, säg gärna till!
Over and out, peace! //Idaa

Gäster

Jag sitter i vardagsrummet, Sile är i köket och håller på. Plötsligt ropar hon: IDA, DU MÅSTE KOMMA OCH SE DET HÄR!! Jag rusar till köket, och får se att vi har fått gäster; ankor.
Jag vet inte om det syns på bilden, men det är iaf ankor, haha.

Iaf, kom nästan nyss hem från dansen. Var inte med så jättemycket, men det jag var med på räckte nog föratt en ouppvärmd Ida skulle sträcka armen, aj. Haha.
Men nu ska jag nog gå och duscha. Skolan börjar ju imorron!
Over and out, peace! //Idaa

Varför ska man vara frisk när man kan vara sjuk?

Ja, varför ska man vara frisk när man kan gå runt och hosta, snora, osv?
Blä, vad jag inte tycker om det här. Det känns värre idag dessutom, är mer tjock i halsen, mer hostig, mer täppt i näsan, mer ont i halsen. Ja, ni förstår?v Kunde knappt andas i natt, fastän jag använde nässpray innan jag gick och la mig. Som sagt, det ska bli intressant och se hur det går och dansa ikväll.
Sitter här i min ensamhet, Sile slutar nu så hon är hemma om en halvtimme kanske, borde gå och leta efter katten men jag ser några oroväckande moln ovanför mig. Ska vänta en liten stund till och se om dom försvinner eller om det kommer börja regna.
Imorron mina vänner, imorron börjar jag skolan. Läskigt vad 11 veckor har gått fort. Jag får väl hoppas att tvåan går lika fort som ettan gjorde. Men nu kommer jag inte ha någon Madde eller Linda :(
Fast jag och Emilia har räknat ut att vi kommer åka samma buss varje morgon till skolan, det gillar vi.
Men nu ska jag gå och leta efter katten.
Over and out, peace! //Idaa

Störst av allt är kärleken

Ett ord befriar oss från livets tyngd och smärta - det ordet är kärlek.
Du är det bästa jag har, du förstår det va?



Snor och hosta

Är både snorig och hostig. Igår satt jag i min ensamhet och nös som aldrig förr. Jag brukar i vanliga fall i princip aldrig nysa. Är dessutom sådär snurrig/borta i huvudet. Jättekul att bli förkyld precis innan man börjar skolan.
Imorron börjar dansen oxå, wihoo! Så vi får väl se hur mycket min kropp orkar och hänger med. Haha, det här kan bli roligt.
Idag har jag mest suttit under filmen framför tv, har varit med hunden oxå. Sitter just nu och väntar på middagen; pasta med skinksås, mums! Och så väntar jag på att Alexander ska höra av sig nångång, SEGPROPP! Där fick du.. Men jag älskar dig ändå!♥


Äventyr

Hoppsan, har visst blivit väldigt lite skrivande på sistonde, men det är föratt jag har inte haft orken till det och så har jag velat varit med älskling.
Vi drog ju till Sundsvall i fredags, egentligen i onödan. Vi rusade igenom Birsta, och sen blev det inget bilköp för Alexander.
Igår drog vi in till stan en snabbis, sen for vi till stugan. Vi ville kolla hur det ser ut nu, eftersom vi har börjat måla där. Taket och hallen är nu vitt, det blev väldigt bra! Sen när vi skulle åka hem fick jag och Alexander ett äventyr. Hans bil kajade! Cirka en halv mil ifrån Landön (som ligger typ 3,6 mil ifrån Krokom) så dog bilen i farten, sen blev det något mer knas. Så där blev vi ståendes i 80 minuter innan syster kom dit, vi kunde ha fått stått där mycket längre om inte hon var påväg till Dvärsätt. Så tack igen fina du! Och appropå min syster så fyller hon år idag, 21 år fyller hon. GRATTIS ÄLSKADE DU!♥
Kom nyss hem från mormor, där vi har firat Malin lite, så nu tittar jag på tv med pappa och Sile.

Grattis♥

Stel

Haha, jag är jättestel efter att ha dansat. Inte bra..
Kom nyss hem från en tripp till stan. Jag var tvungen att åka till synsam för att fixa med mina glasögon, sen var Alexander in till banken, vi hälsade på Malin. Sen for vi till DjurMagasinet, och där fick jag se en majsorm som jag blev helt kär i, jag vill ha! Så underbart fina! Alexander bara skakade på huvudet..
Just nu så står Alexander och diskar, och jag sitter här vid datorn, precis som det ska vara ;) haha, närå, jag ska faktiskt gå och plocka ihop mina saker sen, för vi ska dra bort till Tunadal.
Ikväll blir det nog bio, Apornas planet: (R)evolution, har hört att den ska vara jättebra, så nu har jag stora förhoppningar :)
Och imorron blir det en tur ner till Sundsvall och antagligen till Sörbygden oxå.
Men nu ska jag städa.
Over and out, peace! //Idaa

Dans♥

Ikväll ska jag få dansa, äntligen. Med min bästaste och saknade brud. Fast dansen börjar på riktigt nästa vecka, dom har en liten tjuvstart denna vecka, wihoo!
Idag vaknade jag och Alexander lite väl sent, halv tolv. Inte bra, så nu har vi nyss ätit klart frukosten, så nu ska vi plocka ihop här lite snabbt, sen gå till hunden.
Appropå min och mammas lilla tripp förra veckan så kom vi hem i lördags. Då for vi direkt till mormor och morfar för lite fika, mys. Och sen hem till en efterlängtad säng!
Men nu måste vi skynda oss, hunden får inte vänta nå längre..
Over and out, peace! //Idaa


17år!

Idag fyller jag faktiskt jag år, 17år dessutom!



Estocolmo

Har ju varit i Sälen måndagkväll-imorse. Mamma var på möte hela tisdagen, så då gjorde inte jag så mycket.
Imorse for vi hit, till Stockholm, eller ja, Upplands Väsby. Så idag har vi varit på Gröna Lund hela dagen, skoj.
Jag vet inte riktigt vad som står på planerna imorron, kanske vi far till Söderköping..? Ja, det märks imorron.
Men nu ska vi gå och lägga oss.
Godnatt!


Love is like a circle

Igår så rensade jag (eller jag fick lite hjälp av Alexander oxå) ogräs hos farbror och så skulle Alexander fixa med sin bil. Efter en stund så inser Alexander att det är nå mer som hade kajkat, och föratt ha någon bil nu till veckan så var han tvungen att åka hem. Så vi fick ta pappas buss dit, men så skulle vi upp till Maxi föratt ha något gott på vägen, BIG MISTAKE.. Bussen har ett eget litet liv, den vägrar starta när den är varm. Ibland behöver man bara vänta i några minuter, ibland upp till en timme. Vi satt på Maxis parkering i 1,5 timme. Jippie, vad irriterad vi blev. Och när vi väl fick igång bilen så insåg vi att klockan var lite förmycket, för vi skulle fira Anders som fyller år idag, GRATTIS!♥ Så vi drog till Sörbygden efter bion som vi var på igår oxå, (Bridesmaids, en helt okej film) vi kom hem dit vid 01. Så idag har mest bestått av bilar osv. Wihoo, säger hon som är jätteintresserad..
Har nästan nyss pussat hejdå till älskling :( blää, får dessutom inte träffa honom förrän om två veckor ungefär.. För imorron åker jag och mamma till Sälen, hon ska på nå möte (tis-ons) och sen far vi till Sandra och Dan, där vi blir tills på söndag tror jag, för vi ska nog ha med oss Tindra och Nike hem. Datorn följer med, men vi får väl se om jag kommer åt nå internet. Om inte, ja, då blir det en ganska tom blogg.
Hörrni, på fredag fyller jag år ;) he-he.
Men nu ska jag sätta mig i soffan hos mamma.
Over and out, peace! //Idaa

Brudar+älskling=en glad Ida

Det får bli ett snabb inlägg, för min buss går om några minuter. Jag ska in till stan föratt träffa Madde och Linda, det blir nog sista gången på jag vet inte hur länge som jag får träffa Madde, eftersom hon åker till USA på tisdag.. Vi ska träffas klockan ett, och jag kommer vara i stan typ halv ett, så då tänker jag gå till Malin så hon får fixa min klocka. Och sen i eftermiddag kommer älskling hit, jippie!
Men nu måste jag dra.
Over and out, peace! //Idaa


Två gånger/dag i 1-2 veckor..

.. ska jag smörja mina fingrar.
Pratade ju med doktorn imorse, och hon skrev ut Betnovat åt mig. Den ska jag använda morgon/kväll i 1-2 veckor. Sen så köpte vi oxå Locobase, som är en väldigt fet salva som jag ska använda så fort jag har tvättat händerna, och så måste jag se till att inte vara fuktig om händerna. Så nu förhoppningsvis så ska jag få bukt på det här, orkar inte gå omkring med detta, som ni kanske har förstått?
Idag har vi inte gjort så mycket, varit till Krokom, mamma drog till skogen med Lex, jag har bråkat med Lex. Har dessutom ätit jordgubbar och glass, mums. Och nu tycker mamma att jag ska äta upp de jordgubbarna som är kvar, för dom kommer inte klara sig nå mycket längre. Ja, det är ju ett erbjudande man inte säger nej till, jag hugger in!

Hello Kitty-plåster, tack

Kom nästan precis från en varm och härlig dusch. Fast en sak är säker: jag tänker aldrig mer duscha utan plåster på fingrarna, inte så länge jag har mina sår kvar iaf! För fy bubblan vad ont det gjorde att få schampoo/balsam/tvål där..
Men iaf, jag och mamma skulle åka och köpa den "2%-iga" hydrokortisonsalvan idag, men fick höra att den måste man ha recept till.. Aha, tänkte jag och mamma, vi går väl och bokar en tid då. Men dom är så strulig på HC i Krokom, så det blev bestämt att mellan 08-09 imorronbitti ska en doktor ringa till oss, så får vi väl se vad vi kommer fram till. För en till sak som är säker: jag vill inte gå runt med dessa sår/eksem längre!
Efter besöket hos HC for vi till mormor och morfar, vi åt även middag där med Ove och Maj. Sen kom Anders & Hanna med respektive dit, och Joel, den busen.
Har precis smörjt in mina händer och satt dit tre stora Hello Kitty-plåster (det enda vi hade) på mina fingrar, bara så jag inte ska klia sönder ännu mer i natt.
Men nu ska jag sätta mig i soffan hos mamma och Pixel.
Over and out, peace! //Idaa

Onda fingrar

Åkte ju till HC idag med mamma, men det gick ju som det gick. Ska kanske inte skriva ut det i bloggen ifallatt det finns någon som tar illa upp, eller nåt? Så mamma ringde till Z Gränd och dom sa att jag skulle använda Hydrokortison, den 2%-iga. Jag har använt den 1%-iga länge nu, och jag tycker inte att den har hjälpt så mycket, om den skulle ha hjälpt som dom säger att den ska så skulle jag inte ha haft sånna sår som jag har haft ett tag nu. Just nu har jag verkligen jätteont på mina fingrar, det stramar, svider, kliar. Jag tappar dessutom skinn, jag kan riva bort väldigt mycket skinn. Man kan se vart mina sår var (fick lite av Malins salva som gjorde det lite bättre, det försvann ett tag), alltså där jag drog bort skinn, så jag kommer nog ha fina ärr när det blir bättre, om det blir bättre. Det gör ont att knyta ihop händerna och att sträcka ut dom. Så mamma sa att vi skulle boka en tid på HC i Krokom iallafall.
Jag skulle vilja visa hur mina fingrar ser ut, så ni förstår vad det är för sår osv. Men vet inte om jag vågar, med tanke på att det ser inte bra ut, det ser nästan äckligt ut. Så vi får väl se..
Men nu ska jag ringa till Malin föratt se om hon vill fika med mig och mamma.
Over and out, peace! //Idaa


Blä för regn

Det har regnat mer eller mindre hela dagen. Så när vi kom hem för en stund sen så var alla lika blöta.
Som sagt så åkte vi till stugan. Jag var ju med Joel, vi har busat och så. De andra fixade en väg, kul för dom som var ute i regnet, jag och Joel var inne i stugan hela tiden ;)
Jag har nyss städat klart hos pappa, så nu ska jag ringa efter mamma som ska hämta mig, sen blir det något att äta, min mage börjar bli hungrig..
Imorron blir det nog HC som gäller för mig. Måste kolla upp mina eksem/sår på mina händer, och så ska jag fråga dom om knölen som jag har på min arm.
Men nu ska jag dra hem till mamma!
Over and out, peace! //Idaa

Joel var nöjd för han fick ostkrokar, mums.


Klingervattnet

Åker till stugan om en liten stund, till den på mammas sida den här gången. Vi blir där över dagen och mitt uppdrag är att ta hand om Joel medan de andra fixar med deras. Det är inte väl inte roligast väder kanske, regnar lite och är grått, men det ska nog gå bra ändå.
Men nu måste jag nog göra mig klar föratt åka, vi ska upp till handlarn först, jag ska köpa frukost och sen så ska vi väl ha nå mer.
Over and out, peace! //Idaa

Bröllop

Lite (mobil) bilder från bröllopet!




Världens tråkigaste

Jag måste nog ha världens tråkigaste blogg.. Inget att skriva om, nästintill inga bilder, osv. Haha..
Iaf, kom nästan nyss hem från Duved. Väldigt fin var det, cermonin var uppe vid Karoliner Monument. Så det var väldigt fint. Sen så blev det tårta och fika ute på deras altan. Elisabeth och Daniel (dom som gifte sig ;) ) sov på Tott hotel, så när dom hade dragit så fanns det några tappra själar kvar. Så vi gick och la oss vid två.
Så som sagt så kom jag typ nyss hem, sitter just nu och tittar lite på tv, börjar bli lite hungrig dessutom.. Illa, för här finns det ingen mat.. Jag får masa mig upp till handlarn och köpa nåt ätbart..
Bilder från bröllopet kommer lite senare, när Alexander har kommit hem, för det är han som har bilderna.
Men nu måste jag ta och gå upp till handlarn.
Over and out, peace! //Idaa

Duved

Har just slängt mig i min och Alexander säng, är hos hans syster i Duved för imorron är det bröllop!
Har inte gjort så mycket idag egentligen. Vi for till stan föratt hämta Alexanders bil som har fått fnatt, när vi kom hem duschade vi, sen packade, sen for vi hit. Tog ovanligt lång tid att åka hit föratt det var en cykeltävling som vi hamnade mitt i. Om vi hade kommit två minuter tidigare så hade det gått bra, menmen, haha.
Börjar dessutom på att bli lite orolig för spindelbettet jag fick i början på sommaren. För knölen är fortfarande kvar och det börjar göra lite ont nu oxå, det har dessutom blivit rött igen.
Meeen, nu ska vi sova.
Over and out, peace! //Idaa

365 dagar

Eftersom jag är i stugan så får det bli ett tidsinställt inlägg.
Idag har jag varit tillsammans med världens finaste och världens bästa i 1år, i ett helt år.
Vi har haft våra ups and downs, men vi har kommit förbi det dåliga.
Det är dig jag vill spendera mina dagar med.
Jag älskar dig, Alexander♥

Ett år sen




These days, I love You♥

RSS 2.0