Lov!

Jag gör som mamma och tar julledigt från bloggen, känns ändå ganska härligt.
Vi ses 2011!!

God jul & gott nytt år mina trogna läsare!

Ooooont

Jag har lyckats gjort illa ryggen, jag är som en tant på 105 år :( duktigt Ida!
Menmen, imorron kommer Alexander hit, mys♥ imorron får jag lov, härligt. Nästa vecka far jag, Emilia, Fredrik och Alexander till Birsta, det kommer bli trångt, äh, skitsamma!
Men nu ska jag gå och tabort mitt smink och försöka somna i tid så jag orkar sjunga imorron! Vi ettor ska nämnligen sjunga på spi's avslutning, haha. Varför?

Over and out, peace! // Idaa, 105 år.

Såhär snygg var jag och Emilia i helgen!Dans!

Hela helgen består av dans, det är nämnligen dansavslutning på Dawes! Och till våren så har jag och Emilia stoora planer, hoppas att allt går som det ska bara!

Ge mig min röst tillbaka!

Nä, nu är jag less på att vara förkyld och på att vara utan röst! Idag har jag haft en riktig lektion. För vi hade ju ingen spanska, och våran mattelärare var mystiskt försvunnen, så vi var tre stycken som faktiskt stannade kvar och jobbade. Sen så hade vi geografi och sen var vi med likabehandligs gruppen.
I helgen är det dans, jag längtar. Jag får se hur snäll min förkylning tänker vara med mig..


Tokig

Jag tror att jag blir tokig! Våran spanska lärare är sjuk och det finns ingen vikarie, morr..! Och matten börjar inte förens kvart i tio, jippie. Blir till att underhålla sig själv nudå, och inga pengar på mobilen har jag heller (n)

Just nu!

Just nu pågår knäckbakning här hemma. Mysigt!


Less x1000

Just nu är jag så äckligt less på att plugga. Jag har blivit alltmer duktig på att skjuta fram på saker och ting bara föratt jag orkar verkligen inte. Allt jag vill göra är att sova ungefär. Jag har nu försökt mig på svenskan igen, jag har prov imorron. Och även om jag kan lite nu så kommer jag inte kunna det imorron, när jag som mest behöver det. Nä, nu behöver jag verkligen lovet. Då allt ska vara så långt ifrån att plugga som möjligt!


Sådär känner jag mig just nu..

Alexander

En vän till mig tyckte att jag skulle skriva ett inlägg om Alexander, så nu ska jag göra det!

Vart ska jag börja egentligen? Jag träffade Alexander för cirka ett år sen, och vem kunde tro att vi skulle bli tillsammans ett år senare? Ingen. Men iaf, första gången kommer jag alltid att minnas, det gör nog Alexander oxå! Haha, det var så sött, fråga Emilia vad hon tycker. Alexander är nog världens finaste grabb, jag tror aldrig att jag har mått så bra som jag gör just nu. Han vet att det finns saker som jag kan bli tokig på hos han, och jag vet att det finns saker hos mig som han kan bli galen på. Men det är så det ska va, det är sånt som kan bli gulligt! Varför jag älskar just Alexander är föratt han är ärlig, han är den han är, han är världens bästa. Han är helt enkelt underbar. Det jobbiga just nu är att jag kan knappt sova själv längre, för jag har blivit van vid att han alltid ligger brevid mig. Fast som tur är så kommer han hit imorron.
4/8-2010, du är mitt hjärta, Alexander♥

 


Systrar

Idaho and Malinyo. Haha, du är för knas.
Men vad ska Sandra få för namn då?
Jag har iaf världens bästaste systrar!♥

Julen 2009, Liten, Mellan & Stor. Haha, jag ser drogad ut, men jag bryr mig inte!


Vintern 2009, på Tomas & Elins bröllop!


Myshelg

Helgen har spenderats hos Alexander. I fredags tittade vi bara på film, sen på lördagen fick vi sällskap av Emilia och Fredrik, så då tittade vi på film igen ;)  haha, det är typ det enda vi gör. Sen igår ville grabbarna ner till isbanan, fast efter en timme typ så ville jag och Emilia tillbaka till värmen, haha. Sen lite senare på kvällen så for vi tillbaka hit, till Dvärsätt. Men nu ska jag dra, pussss!
4/8-10, ♥

Varför?

Det här är inte kul, jag får den där känslan redan nu. Jag vill inte känna såhär.. Varför?

RSS 2.0