Föll

Jag föll för frestelsen..
 
 

Uppvärmning

Om en stund så ska jag på after work med några ifrån golfen, och jag värmer upp med en kopp te. Jorusåatt.
 

Överraskning

I tisdags så for jag och Malin ner till Stockholm; vi skulle överraska Sandra eftersom hon fyllde år i onsdags. Sandra hade ingen aning om att vi var där, och vi höll på att skrämma livet ur henne när vi hoppade fram från köket när hon kom hem från jobbet. Det blev en kortvisit för mig och Malin, då vi åkte hem redan i onsdags, hann träffa Sandra och Dan en stund när de kom hem från jobbet, för vi tog det sena flyget hem. Igår firade vi Elin som fyllde år, fick god mat och god efterrätt. Igår var jag även till Jämtkatten (ett katthem här i stan). Jag ska nog börja vara där (for free), fick nykeln dit, så jag får gå dit lite tidigare än vad hon som jag träffade igår kommer vara. Så ska väl gå dit om en stund. Ni förstår att jag kommer vara i paradise va?
 
Fick champange av Sandra och Dan
 
 
 
 

Saknad

Något jag saknar väldigt mycket nu när jag inte bor hemma längre är djuren. Jag tänkte när jag flyttade till stan att jag kunde skaffa mig en katt, eftersom katter är det bästa som finns, och de är ett jättebra sällskap. Men, de som jag hyr lägenheten av är känslig mot katt, så jag kan tyvärr inte ha det.. Så jag får ha min kattabstinens...
 
Min mysis♥
 

Äntligen

Äntligen sitter den där. Det gjorde ont, men det var definitivt värt det. Mina fina och bästaste systrar.
 
 
 
 

Favoriter

Eftersom det som jag ska försöka plugga inte vill fasta i huvudet, och att jag inte förstår nåt, så tänker jag försvinna in i musikens värld, med favoritgubbarna.
 
 

Gamla gubbar

Jag blir bara mer och mer förkyld för varje dag som går. Har svårt att sova för att jag är väldigt täppt i näsan, och nässpray funkar inte riktigt längre (har använt det hela sommaren, så har nog blivit beroende, så just nu så hjälper det inte så mycket..) och det börjar sätta sig på halsen, som vanligt? Aja, nog med gnällandet. 
I helgen var Sandra hemma, så jag var i Ytterån. Så så hann jag med att stilla min katt-, mamma- och systerabstinens. Jag har också jobbat i helgen, varit på Handlarn. Det var ganska lugnt, inte så mycket mat faktiskt. Igår var jag ner på stan med min fina Madde. Vi hade behövligt deeptalk över en kaffe, sen var vi nog in på alla klädbutiker som finns här. Haha.. 
Här hemma behövs det städas lite, ska dessutom bära ner lite sommarkläder och skor ner till förrådet. Men först måste jag börja titta på min tenta..... Kursen jag har just nu är indelad i fyra olika delkurser, så nu ska jag tenta av första delkursen. När jag kollade lite på den igår så förstod jag ungefär ingenting. Den verkade vara väldigt svår. Uäk.. Så nu; sätta igång lite musik och försvinna i gamla gubbars teorier om sociologi....

RSS 2.0