Jippie!

Mitt knä är bättre, jag kan äntligen gå som en normal människa! Mitt knä har ju varit helt wierd. Måste först ha sträckt det sen knäckt till knät på nå sätt & vis.. Har iaf inte kunnat gått ordentligt, men nu kan jag det. Har lite svårt föratt böja det bara :)

I helgen blev det sthlm för mig & Malin, träffade mamma & en efterlängtad bigsis' & Dan förstås :)
I fredags tog jag & Malin flyget ner, mötte upp mamma, Sandra & Dan på T-centralen sen gick vi & åt på Macho :) Sen gick jag med mamma dit hon bodde & Malin följde med till sis'. I lördags blev det stan hela dage, & ett tag trodde jag att knät skulle gå av på mitten :o höll på att bli tokig! Aja, gick ju bra tillsist. & sen igår var jag & mamma in på naturhistoriska lite, var inte så värst kul, allting fungerade inte(?) :s så då for vi in till stan igen, käkade med Sandra & Malin. Sen drog vi på Lindex lite sen så vare dax att åka hem.
Galet roligt att få träffa Sandra igen, saknade syster. Har ju lixom inte träffat henne sen i jul..

Haha, lite jobbig dag idag. Hade glömt nycklarna hos mamma såatt jag kom inte in i mitt skåp. & sen när jag kom hem så kom jag inte in hemma heller, så då vare bara till att gå bort till Grönänge & hämta dem. :p
På torsdag äre elevens val, & jag ska se Avatar, med ett antal andra :D

Ja, juste! Jag köpte en bok på arlanda i söndags, sex & kärlek heter den. En väldigt bra bok faktiskt!

Arrgh!

Trött & huvudvärk.. Dags att försöka sova kanske?
Aja, en helt vanlig skoldag idag. Förutom att vi hade två timmars matte, so:n var inställd, såatt. & Linnéa är nu officiellt min lilla pirat :') arrrgh!
På onsdag äre nationella i engelska igen, ska skriva uppsats. Får hoppas att det går bra helt enkelt.
Ikväll har vi på tunadal varit hos dem på krokom, mys! <3
Fick oxå veta att jag känner två mästerkockar, (y) bra, då kan ju ni få laga min middag ;)

Näe, nu ska jag lägga mig & titta på film. Good night folks!

Huvudvärk..

.. Som inte vill ge sig. Har haft ont i huvudet tillochfrån nästan hela veckan nu, känner mig seg & frusen oxå.. Vill inte (har dessutom inte tid föratt bli sjuk nu)
I tisdags hade vi nationellaprov i engelska, både läsförståelse & hörförståelse, gick nog bättre på läsdelen känns det som.. Fast får väl hoppas att det gick bra på båda :)
Imorron äre fredag, vilket betyder soooovmorgon! Ooh, så härligt. Sen betyder fredag också helg! Ännu mer härligt!

Ska bli bättre..

Jag vetinte hur många gånger jag har sagt att jag ska bli bättre på att upptadera?

Aja, har haft lov denna vecka. Galet härligt, att få andas lite. Har knappt gjort nåt. Har varit ensam nästan hela lovet. Har inte skrivit ett enda ord på so:n eller no:n.. Bra jobbat Ida... Ååh, vad less jag blir på mig själv.
Menmen, idag var jag, mamma & Rolf till stan. Det var ju marknad, gick runt där & kollade. Fast jag blev mest hackad på av mamma & Rolf, haha.
For sen hem till en glad hund, som haltade imorse, så jag skulle kolla vart han hade ont. & det gick väl sådär.. Men när vi kom hem så vare inte så dåligt längre, han hade ju fått en gott ben att gnaga på ;) Katten är förövrigt gaaalet gosig & mysig. Ska ligga i famnen & kramas.. Gosfia :)
Har faktiskt städat lite på mitt rum idag. Haha, kom hit igår & det behövdes redan plockas ihop, det säger ganska mycket om mig.. Fick faktiskt stora äran att fixa systers hår igårkväll, det var kul. Fast min tumme var ond sen.. Aja, sånt får man ta.
Blev till att titta på melodifestivalen med mamma & Rolf, tycker egentligen inte om det.. Anna vann, grattis till henne. Men jag tyckte hellre att Salem skulle ha vunnit..

Btw, sitter & lysnar på Ken Ring - Änglar. Helt galet bra låt, vetinte vad det är med den som är så bra & jag vetinte heller hur många gånger den har gått om & om på spotify..?

RSS 2.0