Snart helg

Torsdag idag, och det innebär att det snart är helg. Denna vecka har jag faktiskt varit ganska produktiv. I tisdags så drog jag på gymmet med Madde, igår var vi på badet och simmade och ikväll är det dans :) och på lördag ska vi på gymmet igen, sen blir det temys här hemma. På söndag kommer A hem, lite sällskap. Och nästa helg, på lördag, så åker jag och Madde till Ikea. Har börjat skriva en mental lista om vad jag behöver; småsaker. Roadtrip, wehå!

En helg i Ytterån

I torsdags så var jag och Anders på handledarkursen för körkort, och idag fick jag ett mms av honom att han har fått sitt handledartillstånd, tjohoo! Nu kan jag sätta igång. Ska bara skriva in mig nu på körskolan så jag kan få ut mina böcker. Efter kursen så åkte jag till Ytterån för att vara hund- och kattvakt. Kom hem för ungefär en timme sen. Jag har inte gjort så mycket, sett till att Ceasar och Ville inte har rivit stället.Varken Lex eller Pixel var särskilt lycklig över deras närvaro. Lex tycker att dom är lite läskig (dom är ju små och har vassa klor) och Pixel bara fräste åt dom, och var allmänt sur. Hade även sällskap av Alexander som åkte tillbaka till Uppsala igår.
Imorron ska jag iväg på gymmet för första gången, med Madde. Hon kommer köra ihjäl mig... Ska även på skolan imorron, så jag kanske borde göra mig iordning för att gå och lägga mig..

Grattis igen mamma

Grattis igen till min fina mamma som fyllde år igår♥ åkte dit igår med Malin och Simon. Fick god mat och god efterrätt och mycket skratt. 
Det går åt rätt håll för mig och förkylningen. Ingen feber längre, men är fortfarande "tung" i kroppen och hostan vill inte riktigt ge sig än. Imorron kommer Alexander hem. Skönt, det börjar bli tråkigt att vara ensam hemma. Och katterna håller på att gå mig på nerverna. Så här mycket har de aldrig stökat omkring förut..

Perfekt tajming..

Jag har blivit tokförkyld. Har en vidrig hosta som aldrig ger sig, och feber. Ena sekunden så svettas jag som aldrig förr, och den andra så har jag frossa.. Extremt dålig tajming eftersom jag har tenta på torsdag, och jag ska jobba i helgen.. Är "ledig" den här veckan, så hinner kanske vila upp mig.
På söndag kommer Alexander hem, tjohoo. Mamma fyller år på fredag, och Nike fyller år på måndag.
Nä, nu orkar jag snart inte hålla upp huvudet något mer, dags att inta soffläge. Igen..

Badet

Idag var jag på badet, på första gången på väldigt länge. Drog dit med mamma, Tindra, Nike och Rolf. Alltid kul att hitta på något, fastän min mage inte riktigt är som den ska. Fast är den någonsin det..? Kom hem för en liten stund sen, så nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till middag.... Och så kollar jag på hockey, Kanada-Ryssland. Av någon anledning, den matchen är ju inte ens intressant. Det är ju final ikväll som till och med jag ska titta på. Helt själv..

Välkommen 2014!

Året 2013 var ett bra år. Det hade sina ups and downs, men mest sina ups.
Jag fick gå på bal, jag tog studenten, jag fick jobb direkt efter studenten. Drog till Turkiet med Malin och mamma. Jag kom in på MIUN, flyttade till stan. Flyttade tillsammans med Alexander. Jag skaffade två monster vid namn Ceasar och Ville. Jag fick en till kusin. Även om 2013 var väldigt tungt emellan åt, så finns det fler stunder som gör mig glad. Jag var fått umgåtts med mina nära och kära, vad mer kan man begära?
2014 SKA bli ett bra år. Jag har satt upp två mål; sluta med colan och komma iform. Har bestämt mig för att börja på Friskis och Svettis. Där kan jag få motivation av fina Madde, det kan jag behöva.. Jag ska även börja dansa igen, vilket jag har saknat väldigt länge. Jag ska komma igång med körkortet. Mest av allt så ska jag ta hand om mig själv. Sluta trycka ner mig själv när saker inte går som jag tänkt och börja ge mig själv en klapp på axlen när jag gjort något bra. 

RSS 2.0