Besvikelse

Jag är ganska besviken på Nelly.se och deras system. Jag beställde ju hem en klänning, min balklänning, men den var för liten så jag behövde en större storlek. Men jag får inte skicka tillbaka den och få samma klänning fast i en större storlek. Jag måste skicka tillbaka den, vänta i 14 dagar innan de behandlar min faktura, sedan vänta ytterligare 10 dagar innan jag får tillbaka mina pengar, för att SEN göra en ny beställning och vänta 1-3 dagar för att få klänningen igen. Vad är det för system? Nu finns inte min klänning kvar i min storlek. Tack Nelly, nu måste jag hitta en annan. Besviken och irriterad är de rätta orden för att förklara mitt humör just nu.

Dåligt

Här var det dåligt skrivet, hoppsan. Men jag har haft fullt upp hela veckan med skolan, prov, inlämningar osv. Det är fortfarande lite att göra; har prov på tisdag, historia-uppgift som jag ska lämna in, fast vi fick en vecka till på oss. Sen är det det där nedrans PA:t som jag måste börja med. Ångest. Vill inte.
Men men, det är fredag nu iaf. Sitter på skolan och pluggar. Det är fint väder ute, jag vill hem. Jag vill gosa med Joel.

100 dagars, maskerad och lov

I onsdags var det 100 dagars (egentligen 98), på Cuprum. I fredags fick jag min klänning, men måste skicka tillbaka den och få en större storlek. I lördags var jag på maskerad. Jag och Linda va två bin, alltså insekten bi.. Kom hem till Alexander igen vid halv fyra, vaknade åtta av att det var för varmt och jag kunde inte somna om.. Jippie. Gissa om det kändes bra att få sova ut inatt?
Juste, jag har lov. Asskönt. Nu ska gå ut och skotta lite, fastän att det snöar.
 

RSS 2.0