Att vara obegåvad

Att man kan vara så obegåvad ibland. I onsdags jobbade jag. Skulle öppna kl. 10, och skulle vara i Dvärsätt ca kvart över nio. Perfekt tänkte jag, då behöver jag inte ha bråttom upp till receptionen. 500 meter innan bussen svänger in i Dvärsätt inser jag att jag har inte med mig mina nycklar. Jaha, vad ska jag göra nu? Det går ingen buss in till stan igen som gör att jag hinner tillbaka till Dvärsätt innan kl. 10.. Ringer i panik till Alexander och ber honom komma med dem till mig. Skäms gör jag också. Som tur så var det ganska lugnt på Alexander's jobb så han kunde hämta nycklarna i lägenheten och lämna de till mig. TACK!♥ Var uppe vid receptionen 09.58, jag tror aldrig att jag har varit så snabb upp dit. Men jag hann öppna i tid iaf.
Åker snart till Dvärsätt igen, ska vara på Handlarn i helgen. Sandra kommer hem också, äntligen. 

Sandra och Malin, och en liten tjej

Den nionde oktober ska jag tatuera mig. Äntligen. Jag ska tatuera in Sandra och Malins namn på min vänstra underarm. Som sagt, äntligen.
 
En till sak. Jag har fått en till kusin. Igårnatt föddes min lilla kusin. Det blev en lillasyster till Joel. Äntligen♥

Välkommen

Välkommen hem till mig. Det är lite kalt på väggarna och så har jag inga gardiner än. Men det är alltid en början, och jag stortrivs.
 
 

En liten uppdatering

Det har hänt lite grejor sedan jag skrev sist. Jag har varit i Turkiet i en vecka med mamma och Malin. Det var skönt att komma iväg, men hade nog inte orkat mer än en vecka. Det var över 40 grader i skuggan. Lyckades bränna mig på första dagen, haha. Kanske orkar lägga upp några bilder senare. Jag har även flyttat hemifrån. Numera bor jag i stan, vid Blåcenter för att vara exakt. Det känns rätt skönt att få prova stå på egna ben.

RSS 2.0