Får inte nog

Jag vet att jag kanske tjatar om hur fin Lex är, men han är ju VERKLIGEN det. Hur snygg får man vara liksom? Det är inte alla som har en hund som faktiskt vill bli fotad. Bilderna är från i söndags då jag gjorde en fotouppgift och han var lite busig innan, men när jag sa åt honom att sätta sig så satte han sig, var helt stilla och sträckte på sig lite extra för att se så fin ut som möjligt. Åh, bästa Lex♥
 

En god gärning

Gör en god gärning, stöd barncancerfonden. Tack fina Malin för armbandet♥

Haha


Den 20e november

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, tycker att det är rätt segt med skola igen. Är rätt skolless. Men imorron är det öppet hus och jag börjar klockan 13, så välkommen sovmorgon. Känns bra. 
Som sagt, det händer inte så mycket just nu, därav lite bloggande. 
Kan lägga upp en låt som jag tillägnar till Alexander.
 

Hemma igen

Då var man äntligen hemma igen. Kom hem igår eftermiddag, åkte bil hela dagen. Var ju på Bandit Boat i helgen med pappa, Sile och Alexander. Det var kult. 
Jag är ledig den här veckan, jag är det för att nästan alla har sin sista praktikvecka den här veckan, och då tänker inte lärarna ha några lektioner eftersom det är väldigt få som är hemma. Så det är skönt att få landa hemma ordentligt innan allvaret börjar igen..

Sista dagen

Jag vet att det inte har blivit så mycket skrivit, men det har inte hänt så mycket. Varje dag är likadan, man gör samma saker hela tiden. På ett vis så är det skönt, för man kommer in i en rutin, men på ett sätt så är det tråkigt.
Den här veckan har jag varit hos kattungarna, och hur mycket jag än har tyckt om att vara på Wood Green så har de här tre dagarna känts otroligt långa. Det har känts som att det har varit mindre att göra än på rehoming, (där jag var förra veckan) jag vet inte varför, det kan vara p.g.a att på rehoming kom det in fler människor som ville titta på katterna, hos kattungarna har det varit två personer. Det kan också vara p.g.a att hon jag var med den här veckan, var knappt där, hon höll på med en massa annat hela tiden. 
Jag hade min sista dag på Wood Green igår, det är lite blandade känslor, haha. Nämen, jag trivs på Wood Green och dem tog bra hand om mig, och Stacey och Martin har tagit väldigt bra hand om mig. Jag har kännt mig halvtussig och Stacey har gjort verkligen allt i sin makt för att få mig att må bättre. Men jag längtar ändå hem. Det här är/var ju trots allt min första resa som jag gjorde på egen hand, och då får man längta hem.
Mitt tåg till Kings Cross går om ungefär en timme, och mitt flyg går 21.05, engelsk tid, är hemma i Sverige 00.35 svensk tid. Imorron ska jag hänga med Sandra. Detta blir mitt sista inlägg från England. Tack.

Promenad

Vi gick på en promenad igår i en jättefin park som ligger bara en liten bit härifrån, kommer inte riktigt ihåg vad parken heter.. Den var jättefin iaf!
 

Lördag

Jaha, då var det lördag, en vecka gjord på Wood Green. Jag längtar efter alla där hemma, jättemycket faktiskt. Jag trivs här, det gör jag, men ändå.
Jag vet inte dagen kommer att erbjuda, det enda jag vet är att Stacey ska färga sitt hår klockan fem och att hennes mamma kommer hit. 
Det var väl allt som jag hade att skriva..

RSS 2.0