Bråttom!

Ska på middag hos Svedestedts, så det blir ett snabbis inlägg. Såhär ser jag ut ikväll iaf och efter middagen åker jag och Miliz till majbrasan. Hörs!


Picknick på altanen

Sooool, hihi. Fast det blåser lite och det gör så det blir liite kallt. Menmen, man ska inte klaga!
Idag blev det en liten snabb sväng upp till Skärvången föratt lämna lite saker till pappa eftersom han ska stanna kvar i stugan tills på söndag. Vi har just nu en liten picknick ute på altanen: orginal pringles, orginal marabou och pommac. Låter väl bra? Jag vet inte riktigt vad dagen kommer erbjuda, lite Emilia kanske..?

Bild som togs i lördags♥

Back home

Eller ja, vi kom hem vid halv fyra tror jag.
Har ju varit i stugan, väldigt härligt. Har inte lyft en fena ungefär :)
Just nu duschar älskling, och jag sitter och äter muuumsiga jordgubbar :D hihi.
Imorron åker älskling till Strömsund över dagen, så vi får se vad jag hittar på. Kanke ska springa eller vara med Emilia..? Emilia lockar mer..
Over and out, peace! //Idaa

Jag har världens finaste pojkvän, bara så ni vet♥

Mys med älskling och familj


Idag blev det grillning hos mormor och morfar med familjen och älskling. Det var mys.
Så nu gick älskling och la sig föratt ta en powernap medan jag håller på med naturkunskapen, är snart klar! Och eftersom han tänkte sova så får jag ju en anledning till att spela The Sims 3 ;) haha.
Imorron åker jag och älskling till stugan, härligt! Får hoppas på lika bra väder. Vi kommer hem på onsdag.
Men nu ska jag fortsätta med naturkunskapen. Hörs på onsdag, tror jag!
Over and out, peace! //Idaa

Glad påsk!

Nu ska jag gå och vara med Emilia! :D så glad påsk på er!



Städat

När jag kom hem så tog jag tag i mitt rum, jag kan säga att det behövdes..
Såhär såg det ut innan:



Och såhär ser det ut efter:


Nu går jag


Med hundgodis i jackfickan drar jag ut på promenad med hunden och kvinnan i mitt liv. Hörs!

Sådär

Då har man varit lite nyttig! Kom nyss in från en sprintur, härligt :) nu ska jag försöka få tag i Emilia, ska fråga henne om hon vill följa med på en promenad med hunden :)
Over and out, peace! //Idaa

Tackar

Sandra och Dan kommer inte hem idag, utan dom ska åka på kryssning till Riga. Så dom kommer hem nästa helg istället :) Malin kommer hit och är här hela helgen.
Jag och mamma drog in till stan föratt hon skulle köpa en vindjacka, en som hon kunde ha när hon ska ut och springa, och då hittade vi en myysig huvtröja åt mig, tackar :)♥ sen så handlade vi mat.
Så när vi kom hem så packade vi upp allt och fikade lite :)
Såhär ser tröjan ut, fast den är grå med rosa text.

LOV!


Såhär glad känner jag mig just nu, för nu är det LOV!


This is what I'm wearing


Såhär såg jag ut idag'rå. Ganska enkelt.

Kom hem för en liten stund sen, fick ju sluta efter jag hade skrivit klart novellen, så då hann jag med halv fyra bussen, lyx!
Det är bara jag hemma här, och så kommer det vara en stund framöver. Mamma kommer bli sen hem :( så jag ska börja plugga snart, sen göra mig någon middag. Om jag har tur så kommer Alexander hit och pussar på mig innan han och Dennis åker hem till Alexander. I helgen ska jag nog bara chilla lixom, vara med Miliz :) sen på måndag åker jag och Alexander till stugan igen, mys.
Men nu ska jag typ gå och plugga lite.
Over and out, peace! //Idaa

Español

Har just nu spanska. Vi sitter i datasalen och lyssnar på en spansk radiokanal.
I eftermiddag har jag en skrivning i svenska, från 13.50-16.40. Sen ska jag hem och plugga lite till. Fast jag ska inte klaga, eftersom vi får lov imorron och så kommer Sandra hem :D i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vara med Miliz kanske? På måndag åker jag iaf till stugan och åker hem på onsdag, föratt pappa och Sile ska jobba.
Men nu ska jag fortsätta med spanskan.
Over and out, peace! //Idaa


Pussgurka


Nyduschad och fräsch

Kom hem från stugan idag. Det har inte varit världens bästa väder, regnat och blåst hela tiden i princip, blää. Så vi får se hur mycket snö det finns kvar där till påsk. Skulle räkna på ingenting ungefär om det inte fryser på under nätterna.
Kom också nästan nyss från duschen, så nu ska väl vi lägga oss och titta på film :)
Over and out, peace! //Idaa


Thank God it's Friday

Äntligen fredag, jippie säger jag bara. Jag är så trött idag så jag vill bara lägga mig ner i soffan och somna om. Men icke, måste iväg till skolan, har ju prov efter..
Vi åker ju till stugan idag, härligt. Sile är redan där, hon åkte upp igår, så då är det varmt när vi kommer dit, hihi.
Men nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen..
Over and out, hörs på söndag. Peace! //Idaa

Ojdå!

Här var det litet skrivet, men jag har inte haft någon riktig ork eller tid för att skriva..
Jag kom hem för en liten stund sen. Det är jääätte fint väder ute, så jag tror att jag ska ta med mig en stol ut och sätta mig på altanen och mysa i solen en stund :) det är bara jag hemma här.
Imorron är det fredag, härligt. Och då far vi upp till stugan, härligt. Så vi får hoppas på nedrans bra väder!
Men nu ska jag gå och sätta mig ute i solen.
Over and out, peace! //Idaa

Vara nyttig, check!


Kom nyss in från en springtur, mycket härligt. Jag ska komma igång med det igen nu när det är lite varmare ute och nu nät det har blivit torrt. Så jag ska bli nyttig, så starkare ben, bli mer hälsosam osv..
Iaf, sitter just nu och dricker vatten medan Sile letar efter nya recept. Väntar också på att pappa och Alexander ska komma hem.
Men nu ska jag ta och stretcha.
Over and out, peace! //Idaa

Ja må hon leva!

Idag fyller världens bästa brud, Emilia år! Grattis hjärtat!♥

Jag sitter just nu och fördriver tiden, min buss går om 40minuter och jag är den enda som är vaken. 
Idag slutar jag fem i tre, så då måste jag vänta på bussen i 35minuter, skapligt drygt.. 

Tråkigt väder

Idag är det jätte tråkigt väder, det regnar och är grått.. Blää! Så jag vet inte riktigt vad vi ska göra tills att vi ska åka..
Men igår iaf, vi var ju och åt hos Alexander's bror + familj, mys :) senare på kvällen så kom deras syster + familj hit, så då blev det bus och tååårta :) sen blev det en liten promenad.
Men nu ska jag pussa på Alexander lite :)
Over and out, peace! //Idaa

Massa plugg

Känner mig jätte osocial med Alexanders familj, men jag måste ju plugga..
Sitter just nu och pluggar geografi, eftersom jag har ett gammalt prov jag måste göra, såatt.. Medan jag gör det här så är Alexander ute och håller på. Det blir inte så att vi åker till deras mormor och morfar, det blev lite tight om tid. Men vi ska till deras bror och äta middag senare :) sen kommer deras syster + familj hit, så då blir det fullt hus :)
Men nu måste jag fortsätta med geografin..
Over and out, peace! //Idaa


Blää..

Hos älskling

Det blev så att jag följde med Alexander hem i helgen :) vi har nästan nyss käkat, och nu håller Alexander på att tvätta och jag gör lite skolarbete. Sen vet jag inte vad vi ska göra, vi kaaanske ska åka till Alexanders bror och titta på film. Och imorron ska vi nog hem till Alexanders mormor och morfar :) sen blire plugg för min del..
Men nu ska jag vara social med älskling och resten av hans familia!
Over and out, peace! //Idaa


Soon Friday

Ska väl snart äta, sen dra bort till pappa eftersom han fyller år. Men jag vet inte om jag kan stanna där nå länge föratt jag har plugg att göra.. Imorron är det fredag och så vet jag inte vad jag ska göra i helgen, föratt Alexander ska åka hem. Imorron blir det nog att sola med Emilia efter skolan, det är de enda jag vet.
Over and out, peace! //Idaa


Födelsedagsbarn

Idag säger vi grattis till pappa som fyller år, så grattis världens bästa pappa!♥


No teacher

Vi har ingen lärare nu på samhällen, så då sitter alla på facebook ;) haha. Så klantig som jag är så har jag glömt min skrivbok hemma, så jag får väl vara duktig på att läsa den här lektionen. Eller fightas med skolans datorer..
Efter den här lektionen är det lunch, skinksås och ekologisk spaghetti ;) sen är det geografi, ett ämne jag måste jobba hårdare i.. Och sen ska vi lyssna på en föreläsning som handlar om EU. Sen blire till att åka hem till hunden och sen fira pappsen.
Men nu ska jag fortsätta med samhällen!
Over and out, peace! //Idaa


Bio

Igår blev det bio med mamma och Alexander, vi såg "Hur Många Lingon Finns Det I Världen?" En helt sevärd film :)



Idag går jag kanske länge, jag vet inte riktigt när jag slutar idag. Antingen fyra eller tjugo i fem. Och ikväll ska vi fira pappa som fyller år imorron.
Men nu måste jag göra mig i ordning det sista, för snart åker jag till skolan :)
Over and out, peace! //Idaa


Illa

Jag mår galet illa just nu, fast jag måste härda ut för jag måste gå på matten.. Sen ska jag åka hem och tvinga Alexander att komma med alvedon till mig, sen tänker jag ligga i soffan och tycka synd om mig själv. Haha, skämt-å-sido. Nämen jag tänker försöka sova lite, sen ikväll tror jag att jag ska ta ett varmt bad. Jag har inte tid att må såhär, jag måste vara på topp just nu!

Varför rubriker?

Godmorgon, sovit gott? Det har egentligen inte jag, blir ju rätt så ensamt när jag kommer hem till mamma igen. Haha, jag har ju blivit rätt van vid att ha Alexander brevid mig..
Jag sitter just nu och tuggar på min lingongrova, mums. Och så tittar jag på när Lex drömmer. Haha, det ser jätte roligt ut för att han "springer". Idag slutar jag förhoppningsvis halv två, det vore rätt så härligt. Menmen, får väl se om jag slutar då eller vid fem i tre..
Men nu ska jag fortsätta äta min macka och sen fixa det sista!
Over and out, peace! //Idaa

En liten Lex, 2005. Här var han alldeles ny♥


This is me now


Har myst ner mig i älsklings tröja med varmt vaniljte i min hand.
Är hos mamma nu :) hon sitter och tittar på tv och jag ska snart gå och tabort mitt smink och sen lägga mig och titta på film tror jag.

8 månader

Jag har varit tillsammans med världens bästa i 8 månader idag. Jag älskar dig, Alexander♥




Look of the day

Idag börjar jag kvart i ett, föratt jag har ingen spanska. Så just nu sitter jag bara här, ganska härligt att starta veckan såhär ;) ikväll är det dans, så jag stannar kvar hos Malin och Simon, fast det lär nog bara vara jag där eller nåt :o eftersom Malin jobbar och Simon lär ju vara med sina polare :) menmen, jag får nog sällskap på bussen hem.

Såhär ser jag ut idag, tunikan är Emilias :)


Soool

Jag sitter just nu ute på altanen i solen med iskallt citronvatten, så jäkla härligt! Och jag har gjort något bra, jag har fått två flugor i en smäll. Eftersom att det är så fint väder ute så vill jag ju vara ute, men jag måste läsa lite nk oxå, så då tar man med sig datorn ut (y) haha, vad smart jag är.
Jag har inte min datorsladd till mobil hos pappa, så det får bli ännu ett bildlöst inlägg :(

Söndag

Då är det söndag igen, och vi har redan hunnit äta frukost :o haha. Vi klev upp vid tio, fixade med disken och sen åt vi frukost. Så ska vi snart titta på Big Brother lite, och sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda :)


Mys med Joel

Jag och Alexander har varit på promenad med Joel idag, mys. Gick en runda runt byn, sen blev det fika med Anders, mormor och morfar.
När vi kom hem så gick en frusen Ida och duschade, så nu sitter vi med en varsin dator i knät ;) haha.
Men nu ska jag spela The Sims 3 :D
Over and out, peace! //Idaa


Promenad

Nu går jag, Alexander och Emilia ut på en liten promenad, mys :)




Check

Lite smått härligt helg, har ingen matte jag behöver göra, jag blev nyss klar med spanskan, det enda jag behöver göra är att läsa lite på naturkunskapen..! Me love a lot.
I helgen blir det bara jag och Alexander hemma, pappa och Sile for till stugan för en liten stund sen. Vi får väl se om huset står kvar när dom kommer hem ;)
Men nu ska jag draaa.
Over and out, peace! //Idaa


Friday

Finally it's Friday, and I'm already finish, so I can sit here for a little while.
Today I have a test in math, and I'm a little bit nervous. I'm not sure that I know everything.. But well well, it can go as it goes.
As I told before, I don't know what the weekend has to offer, we'll se..
But now I have to go, I think, so..
Over and out, peace! //Idaa

Ps
. I don't know why I wrote this post in English. Maybe I just wanted to proof that I go internationel? ;) haha.

RSS 2.0