Blä!

Bläbläblä säger jag bara. Jag HATAR att må illa.
Mådde illa redan när jag vaknade, har mått mer eller mindre illa sen dess. Höll på att spy när jag var hos honey, så då skrek hon till mig att jag fick inte spy inne på hennes rum :D Så då gick jag till badrummet.. När mamma kom & hämtade mig så höll jag på att somna på vägen hem, lixom omöjligt att lyckas somna på den lilla biten.. Huvudet hänger knappt med, kroppen känns allmänt tung, känns som att jag inte har några muskler alls kvar. Så när jag kom hem tog jag vääärldens varmaste dusch, gosh så härligt. Sen tittade jag på film med mami & syster, Baksmällan. Rolig film detdär (y) & juste, jag har blivit trampad på av hunden, i magen! -_-
Men iaf, igår for jag till världens bästa. Haha, jag älskar våran humor :D & min svenska låg verkligen på minus igår natt, kunde inte prata alls. Blev utskrattad, fick en strumpa kastad på mig, osv. Ja, ni hör ju vad som händer när vi är med varann? Ojoj.
Fick även dissen från vissa människor, haha. & nu vägrar dom erkänna att dom dissade mig.
Aja, nu får vi bara hoppas att mitt illamående vill försvinna, föratt imorron ska jag åka till stugan. Blir där över nyår & några dagar till, mys.

Btw, Jag har världen bästa vänner. <3



Honey <3

Jobbig morgon!

Inatt när jag sov så råkade jag dra ut mitt nässmycke, såatt jag fick panik när jag vaknade. Sprang ut till pappa som bara garva när jag berättade. Men iaf, han hjälpte mig att leta.. Den fanns ingenstans! Den var helt borta ;o
Ännu mer panik, tänkte bara oh shit. Nu har ju det växt igen.. Sprang ner till Malin & frågade om hon hade nåt smycke kvar, men nej det hade hon inte. Typiskt.. Sprang upp & rotade runt i mina lådor efter ett gammalt örhänge, som tur så hittade jag ett. Men då var den konstig & förstor, så vi var tvungen att fixa till den.. Men när jag väl skulle sätta tillbaka örhänget så gick det inte. Hjälp, ingenvuxet... Panik totalt, stod typ & skrek i hallen för det gjorde så ont när jag skulle trycka igenom.. Men så fick jag så bråttom för klockan var så mycket, så jag tog med mig smycket till skolan, sprang upp till toaletterna & försökte trycka igenom.. Emilia stod & ojade sig över vad jag höll på mig, & jag trodde att hon skulle spy.. & då sa jag till henne att om du gör sådär så gör det bara ondare på mig, haha. Men envis som jag är så fick jag igenom det :D fast nu är min näsa typ helt mörbultad..


bara nio dagar kvar..?

Skolan igen, som vanligt..?
Idag äre den 15 december, det betyder att om 9 dagar äre julafton & jag har inte köpt en enda julklapp än.. Lyckat.. Idag sätts betygen, hjälp. & jag har ingen aning om vad jag har i spanska, ännu mer hjälp!
Fast äntligen så är mitt soarbete inlämnat, höll på att göra en segerdans när jag gav det till Eklöf..!
Min Emilia är hemma idag, föratt hon sov dåligt inatt. Stackars honey! <3
Jag & Linnéa hade dålig humor imorse på matten, skratta åt precis allt.
Ihelgen fick jag träffa en efterlängtad mamma i sälen. Jag, Rolf & Fredrik åkte ner i lördagskväll. Badade på experium i söndags förmiddag, kulkul!
Igår när jag gick hem från Grönänge så höll jag påatt vurpa ett antal gånger, ashalt. Skrek över hela Dvärsätt ungefär ;p
Sofie & Ida har trååååkigt. Underhåll oss? (a)
Men nu ska vi snart ha svenska, ska typ läsa Ondskan, så vi måste väl dra...

Rolig blogg, iknow..


Luciaavslutning

Jag & Malin ska snart gå till gamla skolan & titta när småttingarna sjunger. (Minnen förfullt!)
Haha, Linnéa & Emilia; hur kan en gris bara försvinna..?
Men iaf, skola som vanligt idag, (fast nu äre bara en vecka kvar :D jippie!) med skratt & knasigheter.
Imorron blire sovmorgon, härligthärligt. Sen halv tre ska Ida ha utvecklingssamtal.. Får väl hoppas att det går bra, haha.

I helgen blire Sälen med familj, & så får jag träffa en efterlängtad mamma :)

Skoooooolan, som alltid?

Haha, jag har insett en sak, jag skriver alltid på tisdagar på skolan ;o knas..
Ajuste, Linnéa ville hälsa eller skriva nåt tydligen..
HEJ ALLA NI FINA LÄSARE! :D jag har damp IDAG!

Host.. Som alla andra dagar typ..? Näärå, nu ska jag vara snäll.. Fast Linnéa hade skadegläjde mot mig imorse på matten. Jag smällde i armbågen i bordet, & då var Linnéas skratt igång.. Tack för den ;o

Inatt sov jag dåligare än dåligast ungefär, hade jättte svårt föratt somnade, & när jag väl somnade så vaknade jag 70 11 gånger typ ;s isch..
Menmen.. I helgen så vare dans :D galet roligt, fast lite surt att vi måste vänta till februari innan vi får börja dansa igen.. :(

Snart äre looov, jippie! Då ska jag bara ta det lugnt med goosigaste vänner & familj :)

& jag vill ha tillbaka mina lösnaglar :(


Yey!

Ihelgen äre dans :) avslutning faktiskt, så vi får hoppas att jag inte gör bort mig på scen, haha.

Idag blev det stan med Emilia (a.k.a blondiie. Haha, du kommer aldrig slippa undan det namnet.)
Blev lite saker :p .. Sen så fikade vi på Törners, mys :)
Hela denna vecka har jag pluggat so som aldrig förr, har suttit som klistrad framför datan.. Känns lite jobbigt att jag knappt har gjort något annat..

Last christmas
I gave you my heart
But the very next day you gave it away.
Den låten har jag & Emilia gått & sjungt på heeela dagen, mys när det snart är jul :) & lov! Mys med familj & vänner, det gillas!

Även att jag saknar mamma & Emma galet mycket just nu.. :(

RSS 2.0