Helt crazy

Klockan är nu 20.40 och jag sitter fortfarande ute på altanen, helt crazy! Äntligen har sommaren kommit, och förhoppningsvis så kan det fortsätta vara såhär.
Tooday har jag pluggat, håller på att skriva om Buddha (fick göra det istället för att skriva ett prov) det börjar gå mot sitt slut, men ändå är det lite kvar. Jag har även fått träffat en liten del av släkten, alltid lika mys och Joel är alltid lika rolig.
Imorron är det fredag, skönt, och då ska jag in och titta på alla fina som ska på balen. Fast jag ska mest kolla på Emilia och Marcus.
Men nu kanske jag ska återgå till Buddha.
Ha'de bra!

Dagens

Kan även lägga upp dagens outfit, vilket jag inte har gjort på väääldigt länge


Strumpbyxorna gick sönder precis (på riktigt) när jag skulle gå upp till bussen, så jag har gått med världens reva i strumpbyxorna hela dagen..

Onda fötter och onda fingrar

Fötterna blir inte nå bättre känns det som, har fortfarande inte fixat de där gelekuddarna. Och nu har jag fått tillbaka mina eksem på fingarna (det som jag fick förra sommaren) och det klias som bara den.
I helgen fick jag mysa med Joel både på fredagen och lördagen, busungen. I lördags var vi även in till stan för att kolla på alla bilar, det var Spring Meet så det var en hel del folk.

Joel provade farfars skor, det var liite svårt att gå i dem dock.


Lex, som var övergo med Nike

Regnet bara öser ner

Här regnar det, men jag surar inte för det, för jag sitter ute i det varma uterummet. Mamma och Rolf är ute och stökar, haha, vad lat jag är. Näää, men det är faktiskt så att jag har ont i mina hälar. Diagnosen: gått på för hårt underlag för länge (converse....) och det har resulterat till att mina "vätskekuddar" i hälarna inte sitter där dom borde och det gör ASONT att gå, för att det känns som att jag går direkt på benet. Icke skönt. Och för att slippa smärtan så har jag gått på tå, och det har nu lett till att jag har fått ont "trampdynan" som jag kallar det och jag får sendrag, haha. Går bra det här.. Skolsköterskan har sagt att jag ska börja gå med gympaskor som håller i hälen, och så borde jag skaffa mig gelekuddar som jag lägger i hälens del i skon. Så det känns inte så bra nu, varenda lite centimeter jag går gör jätteont, så ont så jag vill bara lägga mig ner och grina, typ. Jag får hoppas att de här gelekuddarna hjälper så jag kan börja gå normalt igen. Gärna typ nu, för att det kommer inte bli så bra om det ska vara såhär när jag åker till Sandra, eftersom då lär det bli ganska mycket att gå. Åh herregud.

Häldödare..

Uterumsmiddag

Mysmiddag med mamma idag i uterummet

Thank you♥

Kortvecka

Får helg redan imorron, eftersom det är röd dag på torsdag och då blir det klämdag på fredag, skööönt.
Idag gjorde jag mitt (förhoppningsvis) sista prov i spanska, hade NP, gick sådär tyckte jag men jag får hoppas på att det gick någorlunda bra iaf.
Nä, jag är trött som en tok, så jag ska gå och ropa in katten sen gå och lägga mig.

Hahaaa


Slut på helg

Ja, då var det söndag, igen.. Har haft en väldigt lugn helg, har inte gjort något, lika bra det.
Idag måste jag plugga lite spanska verb eftersom jag har NP i det på tisdag, hjälp, och ikväll åker jag till mamma.
Jag har tråkigt, kommer inte på något att göra. Orkar inte ta tag i spanskan, än, den får vänta lite.

Tacka Gud för fredagar

Har rättskunskap och har ont i huvudet, ingen bra kombination. Kan inte koncentrera mig och jag vill bara hem. Jag har fortfarande inte riktigt lärt mig att gå till 13.20, (då jag slutade 10.55 förut) jag blir jättetrött på engång, haha. Helgen kommer bestå av Alexandermys, I need it.
Snart åker jag ner till Sandra, äntligen. Eller ja, inte bara jag, men ändå. Tacka för det.
Nä, undra om man ska försöka återgå till pluggandet..?
Wish me luck, and thank God it's Friday.

20 år

Idag fyller världens bästa Alexander 20 år, grattis igen älskling!♥

Saknar min fina vän

Jag toksaknar min fina Madde som är i USA, hon har varit där sen i augusti. Och hon kommer inte hem på engång, utan stannar kvar i USA ett litet tag till när sommarlovet har börjat.. Hur tänkte du nu..? Och eftersom du inte var hemma när du fyllde 18 och inte är hemma när Linda fyller 18, så MÅSTE du (eller ja, både du och Linda) vara hemma när jag fyller år, sådeså.
Puss på er, mina fina vänner!


Lyckans fjäril sätter sig på axeln på den som har tid att vänta


Kärlek

21 månader, du är det bästa jag har♥

Du gör mig glad♥RSS 2.0