Staden



For in till staden idag med Emilia och hennes classmate Theresé, fick med mig lite saker hem.
Kom nästan nyss in, jag och mamma har skottat hela gården, så nu är min rygg "hej-kom-och-hjälp-mig". Lyckas ALLTID belasta ryggen fel när jag ska göra något sånt där (skotta, kratta osv) så att det slutar alltid med att jag är helt slut i ryggen.

Annandag jul

Okej, då var det måndag och annandag jul, det är helt otroligt vad tiden går fort!
Igår for jag och Alexander upp till stugan, for hem idag igen för han skulle jobba.
Imorron blir det nog stan med min fina Emilia, sen på onsdag åker jag nog upp till stugan igen, ska fira nyår där!


God jul!

God jul på er! Bilden är från imorse när vi överraskade mormor som fyller 70 år idag, grattis älskade mormor!

På tåget

Sitter just nu på tåget hem, har världens huvudvärk, blää. Är hemma om typ 1,5 timmar. Gud vad tråkigt det är att åka tåg själv.

Dagen före

Okejdå, nu är det faktiskt dagen före julafton, crazy vad fort allt har gått!
Sitter just nu och väntar på att vi ska åka till Sundsvall föratt handla lite smått och gott, hihi.
Sen blir det tåg (och hela tågresan kommer bestå av typ spanskapluggande..) hem till Östersund, där jag och Malin får skjuts hem. Sen kommer våran älskade största storasyster hem, WIHOOO! Så när vi kommer hem, då ska jag bara mysa med min familj♥

Två timmar kvar

Känns så fruktansvärt onödigt att gå på en lektion idag, och dessutom arbeta med någon som man lika gärna kan göra hemma. Menmen, jag får lov om två timmar, och jag tror att jag inte har så mycket att göra, inga stora grejor iaf. Åker till Alexander direkt efter att jag har slutat, skönt. När jag vaknade så hade jag fått ett sött sms av mamma där det stod att katten vill verkligen ha sällskap hela tiden, för nu har hon hittat en plats i mamma och Rolfs säng, hon har aldrig legat där förut. Får se nu då om jag kommer ha något mer sällskap, för hon har sovit inne hos mig ända sen vi flyttade till Ytterån, goskatt.

Löjligt

Jag förstår inte riktigt hur min spanskalärare tänker. Imorron jag har EN lektion och det är spanska. Jag frågade om man behövde gå på den lektionen (vi håller på med sagor och det kan man lika gärna göra hemma) och då fick jag till svar att det var en klass (vi är 3-4 st klasser som har spanska tillsammans) som inte behövde gå, och då tänker jag bara; vad är det här för påhitt? Varför ska de andra klasserna behöva vara där då?! Åh, vad jag inte är glad just nu.

Enkelt

Kör på enkelt, men ack så varmt och skönt.


Dawes Dansinstitut

Här kommer filmer från mina danser i helgen! Hoppas att alla fungerar..

Disco


Street, haha, fråga mig inte vad jag höll på med där ett tag.. Detta var även min sista streetdans, ska nämligen sluta med det.


Guldgalandansen

Dans, dans och dans

Okej, då var denna danshelg över. Har ju som sagt dansat hela helgen, kuligt. Meeen, nu har jag gjort illa min rygg, ganska mycket. Det var det absolut sista jag gjorde, på guldgalandansen, jag måste ha sträckt mig.. Bra Ida! Blev inga bilder, men några filmer. Lägger kanske ut dom ;)

Rättskunskap

Oj, nu var det tomt igen! Har ju som sagt inget internet hos mamma (vi ska få det idag) så jag har inte kunnat uppdatera er något ;) Har inte hänt så mycket denna vecka, utan händelserna kommer nu i helgen, det är nämligen dansavslutning. Så ikväll är det genrep och imorron och på söndag är det show! Har just nu rättskunskap, är jättetrött i kroppen även fast det är bättre än vad det var igår. Stannade hemma igår för att jag mådde inte alls bra, förkyld you know.. Men nu ska jag fortsätta med mina uppgifter!

Titanium

You shoot me down, but I won't fall.
I am titanium.



Fina du





Kort om helgen

Okej, nu har det gått några dagar sen sist jag skrev något här. Har inte riktigt ork (har dessutom inget vettigt att skriva) till att skriva något. Tänkte väl berätta lite kort om en väldigt händelserik helg;
Fredags; gjorde inte mycket, tittade på Harry Potter med älskling.
Lördag; firade Peter som fyllde 20 år i torsdags, wihoo! Så vi fikade lite där, mums. For sedan till mamma, sa hej till dom, bråkade och gosade med både hund och katt.
Idag söndag; sitter i soffan just nu, ska snart gå till Anders och Hanna för lite adventsfika, mysigt.

Jomen, såatt

JAG HAR INGET PROV! Eller nej, jag menar oj vad tråkigt, jag har inget prov.. Skulle ha haft spanskaprov, men det blev inte av. Mohaha... Har mina andra saker hemma, så jag kan inte göra något.. Jag kunde lika gärna ha börjat kvart över ett idag..

Värdelöst

Okej, jag klev upp 05.40 i onödan, på riktigt! Jag skulle ha nk-redovisning klockan nio, var på skolan tio i åtta. Tio i nio kommer min nk-lärare och säger att han har fått influensan och redovisningarna är inställda. Hade ingen spansk idag heller och man behövde inte gå på samhällen.. WHAT?! Har suttit i Malins lägenhet hela dagen, jag åkte inte hem föratt jag visste inte om man behövde gå på samhällen eller inte, utan det fick jag reda på typ en timme innan den skulle börja så då kändes det onödigt att åka hem. Menmen, har fått lite sällskap av Alexander, vi har köpt en julklapp åt Joel och jag fick med mig en tröja hem, för en hunka! Visar den kanske när jag kommer hem, om jag orkar..
Men nu ska jag börja packa ihop mina saker inför dansen, hörs!

Just nu

Tittar just nu på byggfällan med Sile, och man blir ju bara mer arg ju mer man tittar. Hur får man vara så dum?

Det ekar

Ojdå, här var det tomt.. Men jag har inte haft tillgång till internet hos mamma..
Wellwell. I helgen har vi (mamma) stökat på med julsakerna osv, jag har fixat lite på mitt rum, gosat/bråkat med katten.
Igår var det ju 4/12, vilket innebär att jag och min käresta har varit tillsammans i 16 månader, hihi♥

Två veckor senare

Nu är det två veckor sedan allt hände med Pixel, och hon mår bra, det märks inte att något har hänt. Hon är go, glad och äter som bara den. Min misse mår bra, hon är ett mirakel!

Gos

Världens bästa Joel<3

RSS 2.0