Glossybox

Hämtade ut min glossybox idag. Denna box tema var Stars & Stripes - en skönhetsresa i amerikans anda. 
Från vänster:
♥Claudia Cosmetics - ett snabbtorkande nagellack.
♥Seche Vite - ett topplack som får ditt nagellack att torka snabbare.
♥Teeez Trend Cosmetics - en sminkpensel.
♥Elizabeth Mott - en krämig ögonskuggspenna i geléform.
♥Bellapierre Cosmetics - ett mineralläppstift.
 

Ledig

Blev ledig idag också. Jobbar bara onsdag, lördag och söndag. Lite segt att jobba lördag och söndag för det var inte min helg ifrån början. Menmen, någon måste ju sitta där. Det är ju ganska najs med pengar, men det är väldigt skönt att få vara lite ledig i sommar. I helgen har jag hängt i Dvärsätt, har busat med Axa. Har även varit i Ytterån en stund, blev bjuden på middag, grillat. Mhmm! Imorron kommer Madde hem, äntligen. På torsdag börjar Yran, och ska faktiskt gå 3dagars i år. Ganska dyrt, ungefär 1300kr, men känner att det är något jag vill så jag tänker spendera pengar på det. 
Jag har fortfarande inte burit ner sakerna till förrådet. Inte bra, det ser stökigt ut. Förstår inte hur svårt det ska vara, haha..

Axa

Idag har jag hängt hos pappa och Sile, och då fick jag chansen att träffa deras hund som de hämtade igår. Axa heter hon, och hon är en strävhårig tax. När jag kom dit så låg hon helt utslagen på altanen, lite för varmt. Men hon kvicknade i efter en liten stund, så fick busa med henne lite. Otroligt cool och gosig för att ha fått ett nytt hem igår.
 
 

ToppHälsa

Tack Topphälsa!
 

Trött

Har jobbat rätt mycket de senaste 7 dagarna så nu får jag vara ledig i fyra. Imorron tänker jag ta sovmorgon. Punkt. Skulle behöva fixa och dona lite här hemma och tvättat. Det ska upp en hylla under tvn, men måste hitta nå konsoller till den. De som hörde till var verkligen jättefula, så vi köpte inte dem.. Även om jag hittar konsoller så måste jag få hjälp med att sätta upp dem, kan inte det själv. Betongvägg. Borde bära ner lite grejor till förrådet. Åh vad det lät jobbigt just nu, haha. Vill köpa nya sängkläder, men det får bli på fredag isåfall. Jag vill ha nytt och fräscht. Måste hitta en gardin till köksfönstret. Har ingen där just nu och det är förljust i lägenheten när man ska sova. Nä, ta en dusch nu kanske så man blir som en människa igen och sedan soooova. 

Eksem

Eksem är något som jag inte ens önskar att min värsta fiende får. Otroligt jobbigt och obehagligt. Mitt är ganska dåligt just nu. Jag får mina eksem på händerna, men nu har jag även fått i armvecken och lite på handlederna. Jag har haft eksem till och från i hela mitt liv, men det var för ungefär 3 år sen som jag fick det så kallade "Husmorseksemet". Namnet kommer ifrån förr då kvinnor höll på mycket i vatten och var i princip torr om händerna. Vilket resulterade i utslag. Så jag blir "ful" (som jag kallar det) om händerna när jag är mycket i vatten och är fuktig om händerna. För de flesta som har problem med eksem så blir det värre på vintern, för att det är så pass torrt ute då. Men för mig blir det värre på sommaren, just för att jag är i princip konstant fuktig om händerna.
Eftersom jag har haft eksem i hela mitt liv så har jag blivit väldigt anti mot kortison, bara för att jag vet vad det gör mot kroppen in the long run. Så jag använder inte det förrän att mina händer är vääääldigt dåliga. Och nu har jag börjat med det igen, på en daily basis. Två gånger om dagen, varje dag. Idag fick jag duscha med en diskhandske på handen som är värst (haha, det låter ju jätteroligt), men jag hade inte kunnat duscha annars, det gjorde ont av bara vattnet. När jag blir så här pass dålig så kan jag dra bort jättemycket skinn och jag kliar så det börjar blöda. När jag ska sova så borde jag väl använda bomullsvantarna, men det är obehagligt.
Just nu känns det så jobbigt att jag funderar på om jag måst höra av mig tll hälsocentralen. Jag tycker att hälsocentraler är så struliga och man får aldrig riktigt fram det man vill. Jag kanske bara har dåliga erfarenheter ifrån Krokoms hälsocentral? 
 
Det blev ett långt inlägg den här gången. Men ibland får det bli så. Jag ska lägga mig nu, ska upp tidigt imorron, ska jobba. Hoppas på att det kommer lite fler golfare och underhåller mig än vad det har varit idag!

Bortskämd

Madde kom hem ifrån USA i förrgår, så igår åkte jag till henne för en vinkväll med godis och jordgubbar, och då fick jag dessa presenter av henne. Bortskämd blir jag♥
 
 
 

Varm kväll

Ännu en jättevarm och härlig kväll. Stannade kvar i Dvärsätt efter jobbet, fick egengrillade hamburgare till middag hos Tomas.Efter det så åktes det en massa vattenskoter.
Jag är ledig i fyra dagar nu, rätt skönt. På söndag ska jag träffa en efterlängtad Madde, och dessa dagar som jag är ledig ska jag spendera på gymmet. Har inte varit där på ett tag nu, har varit helt slut efter jobbet och mina fötter har inte mått så jättebra. Men nu tänker jag strunta i vad mina fötter säger och köra på. 
 
 

Hard work work

Jobbade i helgen, och kollade på brännboll i lördags, och sedan var det middag på Hägra. Gick hem ganska tidigt dock. Jobb idag också, i +29 grader. Hade AC:n igång för fullt, alla fönster jag kunde öppna, öppnade jag. Varmt ändå. Man blir väldigt lätt slö i huvudet då, och är inte alltid på topp.. Menmen! Det gäller att dricka mycket vatten så man orkar.
 
Arg och frustrerad är jag. Hur en människa kan vara så vidrig, hur en människa kan vara så otroligt pinsam och inte kunna betee sig som den vuxna människa denne är. Hur man kan gå på en människa på det där sättet? Pinsam är du, jag hoppas att du får det du förtjänar.

Onsdagkväll

Vad min onsdagkväll har bestått av; senaste numret av topp hälsa och en kopp granatäpplete. 
 
 

RSS 2.0