Mums!

Livets dryck: Vitamin Well; Defence. Ååh, jag klarar mig inte utan den!

Idag hade jag prov, det gick dåligt. Imorron har jag FN-rollspel, det kommer gå dåligt. Vilken bra inställning jag har, Iknow.


Ny vecka, nya möjligheter

Sådärja, då var det måndag igen.
Helgen spenderades i stugan med Alexander, pappa och Sile, det var myys. Kanske inte lika mys att vakna upp i ett helt ärligt iiiskallt rum på morgorna.. Menmen, iaf. Det är inte så att vi har gjort så mycket egentligen, eller jo, jag var faktiskt duktig och pluggade lite i lördags! Så igår var vi på Fredriks match, där även min finaste Emilia var, mysbruden :') Och appropå Emilia så måste jag ringa till henne och ta reda på vilken buss vi ska ta. Så jag måste dra lixom!

Over and out, peace! // Idaa

Och juste, kom ihåg att inte dricka vattnet på skolan nu!

Joel!

Idag fyller sötaste Joel 1år, wihoo! Så jag ska dra bort till mormor&morfar lite senare idag. Och imorron blir det stugan med Alexander, pappa och Sile, myys hörrni!
Men nu borde jag läsa på tills "minglet" imorron. Det har med samhällen att göra, och den 1 december ska vi ha FN-rollspel. Alltså, vi har fått länder som vi ska "vara" och ta reda på vad de typ "lider" av och sen skriva en resolution om det. T.ex. jag och brudarna i min grupp har Australien, och vi har skrivit om klimatet, ja, ni kanske fattar? Så imorron ska vi "träffa" de andra länderna och påtryckningsgrupper. Så typ om man hittar något land som har en liknade resolution kan man skapa "pakter", alltså - "om ni röstar på oss så röstar vi på er". Lite svårt att förklara..
Men som sagt, nu ska jag plugga!

Over and out, peace! // Idaa


Joel, 1månad. Och nu är sötsaken 1år!

Länets lucia

Det är dags att rösta på finaste Malin nu, hon är nummer 6! Det går även att rösta via sms, då skickar ni LT LUCIA 6 (ditt namn) till 72001, det kostar 10 kr, och de pengarna går till Bassestiftelsen. Kom igen och rösta nuråå!

http://ltz.se/personligt/lucia2010

Nu ser vi till att Malin blir lucia!


Seriöst, checka in sötfian!


Så var det söndag igen

I fredags så blev det som sagt film med Miliz. Vi började kolla på Th3r, fast den var inte så bra, så då kollade vi på Senior SkipDay. Haha, en ganska rolig film. Fast Emilia sov ju typ bara ;) Igår så for jag, mamma och Sandra till Ixo, tog inte så lång tid att gå igenom där :p haha. Sen så for vi hem till mormor&morfar och fikade där. Sen följde Joel med oss hit igen, han sov här :) Sen så drog jag, Sandra och Malin hem till pappa&Sile, vi käkade där (y) Så idag då, jag och Emilia följde med Fredrik och Alexander till Järpen föratt kolla på Fredrik's hockeymatch :)


Haha, jag och snyggingen idag. Gosh, så grym vi är!

Jag klarar mig fint

Jag måste bara få säga det här. Det är några som tycker att jag är såå tråkig föratt jag inte är ute och dricker med dom. Men jag känner att det är inget för mig, att dricka sig störfull hela tiden. Varför ska man? Föratt det är kul, eller vadå? Jag kan ha bra nog lika kul (om inte mer?) utan alkohol i mig. Och när jag väl är på någon fest eller nåt, så känner jag att jag vill vara den som är någorlunda nykter, ifall att något skulle hända. Och det känns som att jag måste ha ansvaret föratt inget ska hända, att alla ska må bra, att alla ska ta sig hem. För jag skulle få sååån ångest annars. Jag vetinte en varför det blir så Och lixom, hur kul är det att typ bara sitta där och vara tyst, medans alla andra är full? (eller ja, ni fattar) Jag har inte det där behovet till att dricka. Jag har klarat mig utan alkohol i 15 år, så kan jag nog klara mig några år till.

This is me. Varsågod och tyck att jag är tråkig eller nåt, I couldn't care less.

Over and out, peace! // Idaa


En glad Ida!


Facebook



Det där visste ni inte om mig va? ;) haha, älska fb♥


Nämen har man tråkigt, så har man tråkigt. Äh, nu ska jag gå och hjälpa till att plocka bort maten, sen titta på film med Emilia! Nanananana, det ska inte niii! :D


Tråkigt!

Näe, nu får någon ta och komma hem, det är ju tråkigt här! Jag har varit ensam hemma sen jag kom hem, vilket var tjugo i tolv. Jag är less nuuu :(


Myyysis

Det känns väldigt bra att få helg tio i elva lixom :D
Men iaf, förmiddagen idag har faktiskt gått väldigt fort, på matten så gick det bra för mig (för en gångs skull) och sen på engelskan så skulle vi egentligen ha som en "redovisning", men det saknades så många personer så det gick inte. Så då fick vi titta på film istället :D This Is England, en ganska bra film. Jag har sett den förut såatt ;) men vi hann inte se klart hela, så vi fortsätter väl på onsdag.
Idag lånade jag mammas aaaasasköna poncho, den är verkligen asmysig!

Men nu ska jag fixa lite här i lägenheten!
Pusssss // Idaa


Sämstkvalité.se! Men ajaaa.


Seg dag..

Åh, imorron är det fredag och jag går bara till tio i elva! Och i helgen kommer Sandra och Dan hem, och på lördag ska vi ha Joel, jippie!

Jag har faktiskt varit duktig och städat på mitt rum, jag har tillochmed erbjudit Alexander att jag ska städa på hans rum. Se vilken snäll flickvän jag är? (a)

På idrotten idag så körde vi volleyboll. Haha, jag trodde att mina armar skulle gå av ett tag. Och så höll jag på att göra såatt Oskar fick bollen i huvudet, förlåt! Sen på samhällen höll jag på att somna ett x antal gånger, vi tittade på nån überdryg film om hur de naturliga resuserna håller på att ta slut.. Typ..

Men nu ska jag tvätta bort sminket.

Pussss! // Idaa


Hehe, Miliz, kommer du ihåg? :')

Trött cheey

Jag funderar på om jag ska lägga mig och läsa lite i min engelskabok. Sov så galet dåligt inatt så jag tror att jag skulle bli tokig. Kanske är det föratt jag saknar Alexander? Det är ju så ensamt att sova numera, eftersom jag har blivit van att ha någon brevid mig.. Jag har dessutom försökt plugga, men det gick ju sådär, kunde inte koncentrera mig riktigt, så jag ger upp!
Imorron går jag länge, från kvart över åtta till tjugo i fem, suck.. Jag kommer somna på engelskan..
Men näe, nu tänker jag inte sitta här något mer.

Over and out, peace! // Idaa


Boken jag läser. Lee Child - Worth Dying For. Jag har inte riktigt kommit in i boken, så än sålänge tycker jag att den är rätt seg. Haha, sliten brud..


Myshelg!

I helgen har jag haft ett sånt där mysigt sällskap igen, av Alexander, Fredrik och Miliz. I fredags så for vi till Duved, till Alexanders syster. Sen så for vi tillbaka till stan och till badet, mysigt. Påvägen hem så blev det videoteket, vi hyrde tre filmer. Och alla var lika dåliga, haha! Igår så åkte vi på bio, vi såg Unstoppable, en helt okej film. Kanske ingen film som man går på bio föratt se, en hemma film alltså. Sen så gick vi till Miliz och tittade på Paranormal Activity, den vidrigaste filmen jag någonsin har sett, men ändå sjukt bra! Sen så idag så hade jag och Alexander krig, haha. Sen så drog vi in till Krokom lite, eftersom Alexander skulle köpa en dator. Sen efter middagen så gick vi till Miliz och tittade på Ladder 49.
Som ni kanske har märkt, det enda vi gör är att titta på film typ.. Haha, känns ju bra.. Men det finns ju faktiskt inte så mycket att göra här.
Och nu har min hals blivit jobbig. Och det kom så plötsligt, jag är alldeles tjock i halsen nu och hostar.. Dessutom är min nacke alldeles konstig, det började igår innan vi skulle åka till bion, högra sidan av nacken är alldeles hård och gör ont..

Menmen, nu ska jag gå och tvätta bort sminket, lägga mig i sängen och massera min nacke!

Over and out, peace! // hhedin


Finaste, ♥

Mamma

Jag hoppas att du läser det här: jag älskar dig♥ men jag är inte duktig på att visa det..



Grattiskramar!

Idag säger vi grattis till bästaste Sile som fyller år!

Jag kan ju säga att det har ju varit en väldigt händelserik dag idag.. Vi hade ingen lärare på svenskan, så vi skulle ha lektionen på egen hand. Så min grupp hade bestämt att vi skulle träffas halv elva, så jag var på skolan fem över nio (var tvungen att ta en tidig buss in föratt jag hade ingen skjuts till krokom). Och tio i tio följde jag med Emilia till sjukhuset, och när klockan var fem i halv tänkte jag att det kanske inte gör så mycket om jag blir lite sen. Men så bestämde jag mig föratt jag skulle gå iaf. Så jag kom till skolan fem över halv, jag såg inte en enda själ där.. Lite fundersam blev jag, så jag smsade en i min grupp som sa att de hade bestämt att vi inte skulle träffas alls. Hm. Klockan var då tio i elva, min enda lektion för dagen började fem över halv ett. Suck. Haha, menmen. Så kan det bli, så då var jag duktig och satt mig i biblioteket på skolan och pluggade. Pluspoäng till Ida!
Innan jag åkte hem så köpte jag en efterlängtad varm latte. Som var lite för varm.. Brände tungan, igen! Gjorde det igår oxå.. Aj säger jag bara. Men nu sitter jag och väntar på att självaste födelsedagsbarnet ska komma hem, och att en efterlängtad syster ska komma hit!


Jag vetinte om jag får lägga upp en bild på Sile, så då får det bli på en av mina snygging systrar, Malin i alla ära!


Mysdag

Idag har jag haft bästaste sällskapet. Älskling, Fredrik och Emilia kom till mig :') vi har tittat på film! Ovanligt va..? Först så hyrde vi film på handlarn, en dålig film som jag inte ens kommer på namnet på.. Haha, så bra tyckte jag att den var! Nämen den handlade typ om Aliens.. Ja, precis.. Vi slutade titta på den efter kanske 20-30 minuter och valde sedan en lite bättre film: Open Water 2 - adrift. Sen blev det första Saw :D jag fick min vilja igenom! Sen så följde jag med Alexander och Fredrik upp till handlarn igen, för dom skulle käka, efter det så fick vi för oss att vi skulle åka på bio, så då gjorde vi det! Det blev The Other Guys, en sevärd film men inte den bästa, den hade sina roliga stunder.
Imorron har jag lyxt, jag börjar inte förrän kvart i ett, eftersom jag inte har nån spanska, och jag slutar fem över halv fyra. Men jag brukar få gå tjugo över tre så jag hinner med halv fyra bussen hem ;) Och imorron är det dans igen, jippie!
Näe, nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sen lägga mig och läsa och vänta på att Alexander kommer hem igen, jag sa åt honom att smsa när de var hemma igen, så jag vet att allt är lugnt!

Over and out, peace! // Idaa


Filmen vi såg på bion!

Systrar

Jag har världens finaste systrar. Sandra och Malin, jag älskar er!


Sandras student, 2007


Malins student, 2009

Finaste

Bara föratt jag har varit tillsammans i tre månader med världens bästa idag. Jag älskar dig! ♥


Förlåt..

Förlåt för en dålig uppdatering, men Alexander har ju varit här. Så då har inte jag haft någon lust till att blogga faktiskt! Men iaf som sagt, Alexander kom hit i fredags, då åkte vi och hämtade Emilia i stan sen, sen for hem till henne föratt titta på film, The Dead Will Tell tror jag att det var.. Sen i lördags så var vi på bio, Saw 7 i 3D ;) den var bra! Sen i söndags skulle Alexander på match, så då gick jag till Emilia och Emil och tittade på film. Dead Silence :) Sen igår dåå, vi spenderade dagen med Emilia och Emil, sen drog vi in till stan föratt bowla med en massa härliga människor :) dock var inte jag med, föratt jag har så ont i min rygg. Idag så har vi mest haft krig :D haha. Det kommer kännas så sjukt tomt att sova nu, eftersom jag har haft sällskap sen i fredags :( inte kul. Men iaf, jag älskar dig Alexander!♥


Världens bästa♥

RSS 2.0