Laserpekare

Jag köpte en ny laserpekare till grabbarna, och de tycker att det är jätteroligt, jag själv tycker att det är hur roligt som helst! Att jag inte har något matbord än gör ingenting just nu, för då kan vi ha race där!
 
 

Drommen

Idag åkte jag och Madde till Drommen och gick uppför slalombacken och upp till fjälltoppen. jättejobbigt att gå uppför backen, men jätteskönt när vi kom upp. Rätt blåsigt, men det blev inte kallt förrän vi hade suttit ner en stund och var påväg ner. 
 
 
 
 
 

Nytt hem

Idag köpte jag kanske det bästa köpet på länge! En "bubblemaker". Hur bra som helst. Jag dricker ändå ganska mycket kolsyrat vatten, och detta kommer att bli billigare i längden än om jag ska köpa Ramlösa/Loka hela tiden. Bra! Köpte den på rusta för 199:-, och då ingick det en flaska, gaspatronen fick jag köpa till på sidan om.
 
Jag var in på Djurmagazinet också, köpte lite grejor till grabbarna. En leksak, en laserpekare (som förövrigt var värdelös, funkar inte alls) och en borste. Ville hårar väldigt mycket, så ska se om jag kan få bort det värsta. 
 
 
 

Gosisar

Jag blir så himla lycklig i själen när jag kommer hem till mina grabbar, speciellt när jag har varit borta flera dagar. Till exempel som när jag jobbar helg så har jag sovit hos pappa och Sile, och då har jag oftast åkt dit redan på fredagkväll, och så kommer jag inte hem förrän på söndagkväll. Alltså, dom är ju inte helt ensamma hela tiden, Malin har varit dit och sagt hej till dom. Men så fort att jag kliver innanför dörren så blir det ett sånt liv, på Ceasar låter det som att "äntligen, jag trodde att du aldrig skulle komma hem igen", och dom blir så gosiga,man får inte vara ifred i ens fem sekunder. Så himla gosigt. Mina grabbar♥
 

Ett år

Igår fyllde Emma hela ett år, stor tjej! Blev bjuden på god mat och gott fika!
Eftersom Emma aldrig sitter still så blev alla bilder suddiga. Det var antingen suddiga bilder eller att använda blixt, and I don't like using the flash, tycker det förstör bilderna. Så jag bjuder på lite suddiga
 
 

Long time

Long time no see. 
Har varit utan dator, men världens bästa mamma kom hit med en igår♥.
Skolan är igång igen, och jag hoppas att jag har orken att gå klart. Har velat rätt mycket fram och tillbaka om jag skulle fortsätta eller inte, så jag hoppas att jag har orken och intresset nu. 
Det har hänt lite grejor, men det är väl som man säger: det finns inget ont som inte har något gott med sig. Det blir nog bra, så småningom. 
Mina grabbar bara växer och växer, men blir bara gosigare och gosigare. Vi har en liten kvällsritual: så fort att jag går och lägger mig så kommer Ceasar och lägger sig på min mage och kurrar SÅ HÄR HÖGT, och Ville lägger sig på min axel och kurrar SÅ HÄR HÖGT. Väldigt gosigt. 
Imorron fyller Emma 1 år, stor tjej! Så ska ju självklart dit och fira henne, så jag borde pallra mig upp ur soffan och gå och leta efter en present åt henne.
Ha'de!

RSS 2.0