Dans och film

Kom för en stund sen ifrån en välförtjänad dusch, så just nu ligger jag och halvtittar på Pirates två.
Men nu ska jag "heltitta" på filmen, börjar bli lite trött..

Over and out, peace! //Idaa


Back to school

Då var helgen över, och skola igen. Hoppas att veckan går fort, för på fredag får vi lov, jippie!
Ikväll är det dans, så då stannar jag hos Malin och Simon som vanligt, käkar och pluggar där.
Igår åkte även en efterlängtad Sandra hem :( fast förhoppningsvis så åker jag ner till henne snart.
Ett ganska onödigt inlägg blev det, menmen.. Jag kan ju bjuda på en bild på Lex, när vi var ute och gick i lördags.

Haha, jag kan inte sluta skratta!

Tralala

Jag har verkligen haft en tjockis helg, inte bra Ida..
Men iaf, som jag skrev förut så har älskling varit här. I fredags så var vi med Emilia på kvällen. Vi började titta på Rec, men den var så dryg tyckte vi, det hände lixom ingenting, så vi bytte film till Mean Girls 2 ;) haha, inte alls lika bra som första. Och igår gick vi på en promenix med hunden, och Alexander tröttade ut honom ganska rejält, så han var rätt lugn när vi kom hem. Sen blev det middag hos mormor och morfar, sen drog vi och hyrde film, Dumma Mig ;) den var faktiskt bra, rolig! Och idag har vi i princip inte gjort något, vi har haft krig.. Och så började vi lägga ett 1000-bitars pussel, fast det gick sådär. Så vi gav upp efter en lite stund.. Så just nu sitter jag i mammas säng under en filt, känner mig tung i kroppen och fryser, jag funderar på om jag ska gå och ta ett bad. Sen så måste jag städa mitt rum, det behövs kan jag säga.. Föratt imorron bär det av till pappa och Sile, sista veckan innan lov, så grymt härligt!


Hun' is here

Älskling är här i helgen, så då får bloggen vänta. Hörs på måndag!


Hoppsan!

Här var det lite skrivet..
Men iaf, i tisdags satt jag med samhällen heeeela kvällen i princip och igår var jag med min älskade.
När vi kom hem så for vi direkt till mormor och morfar föratt äta middag där, och busa med mysJoel :') sen så vandrade vi hem med en pina till hund och så la vi oss och titta på film, kommer inte rikigt ihåg vad filmen hette, men den var helt okej. Handlade om Vitryssland under andra världskriget. Sen blev det till att följa med Alexander till bussen :( inte roligt.. Men iaf, förhoppningsvis så kommer jag träffa honom i helgen :) sen drog jag till pappa och Sile en stund föratt diskutera lite saker, sen drog jag hem igen och la mig i sängen typ på en gång, och så fort jag hade lagt mig så log hunden brevid mig, haha.
Och så idag, vi har inte haft en vanlig dag idag på skolan, utan vi har haft en temadag om drogor, väldigt intressant faktiskt. Vi har gjort olika saker och nu ska vi gå och äta, pannkaka, mums!

Over and out, peace! //Idaa
Och juste, Sandra är hemma igen, jippie!

Bläää

Blev ingen blogg imorse, satt med näsan i naturkunskapsböckerna, eftersom jag hade ett prov idag. Och det gick väl sååååhäääääääär dåligt ungefär. Nämen seriöst, jag typ improvoserade allt. Så jag var lagomt stressad imorse.. Men iaf, nu är det gjort, så nu kan jag fokusera på matteprovet som är på fredag och samhällen (som ska in imorron, så ikväll blire skrivning!). Och det där om att jag skulle planera saker och ting bättre och sluta skjuta fram läxor och sånt har ju gått sådär.. Jag skjuter fram i princip allt till sista sekund, det är för att jag är så dumt skolless nu så att jag vill bara sova. Om två veckor får vi ett efterlängtad och välbehövt lov. Tack för det!
Sitter just nu på golvet inne på mammas rum, men en colalight i handen (a) och så sitter jag och skrattar åt katten. Hon har gjort desperata försök till att komma åt korken till flaskan och mitt lypcyl, och hon har misslyckats varenda gång! Så just nu sitter hon och spanar på mig, det ser ut som att som smider onda planer.
Men nu ska jag typ gå ut med hunden lite.
Over and out, peace! //Idaa


Dagens bild fick bli på mina vackra brudar. Dock en gammal bild, men den säger så mycket♥


Myskatten

Kom hem till mamma för en liten stund sen, blev mött av en jättego katt som håller på att jaga mitt hår just nu. Haha, jag har det uppsatt i en hästsvans och det tycker hon är jäääätteroligt.. AJ! Dumma katt..
Iaf, dansat idag, rooooligt. Dock så håller jag på att bli tokig på några i min grupp, och jag börjar undra vad dom gör där egentligen. Är det föratt få kolla sig själv i spegeln, eller vadå? Aja, tänker inte lägga ner min energi i det.
Imorron har jag prov i naturkunskap, som jag verkligen inte kan. Jag har försökt förstå mig på det, men jag kan det verkligen inte. Och det jobbiga är att jag har jätte många anteckningar i en annan bok än den jag har här hemma, och den boken är i mitt skåp, på SKOLAN. Morr....! Jag blir så less..
Men nu ska jag gå och titta på nån film tror jag.
GODNATT!


Pixel i hennes normala läge, bara det att hon är lite rundare nu..

Dagens outfit

Kass, kass, kass bild, men den får duga. Har inte riktig tid att fixa en bättre.
Ikväll är det dans, så jag stannar kvar hos Malin och Simon, käkar där. Sen får jag vänta sjuhundra år på bussen. Nä, men 45minuter iaf, ganska drygt. Men nu måste jag försöka få tag i Emilia, hon svarar inte på mitt sms, så jag måste ta och ringa till henne.
Over and out, peace! //Idaa


Omg, det har skett ett under!

Min b-rud har skaffat sig en blogg! Med lite hjälp av mina tjatningar (a) Det är ju helt amazing :D men iaf, här är hennes blogg: www.daysofemilia.blogg.se


Älskling

Det är sånt här man blir lycklig i själen av, jag älskar dig!♥


Städning

Här pågår det städning för fullt. Sile sitter omringad av saker som hon går igenom, det har varit hinderbana inne på mitt gamla rum, pappa och Siles säng är full med kläder som pappa har slängt dit. Haha, kaos. Och jag sitter här vid datorn, snällt ;) jag ska faktiskt hjälpa till, jag HAR faktiskt hjälpt till.
Jag kan kanske säga att det här dagen har väl inte börjat bäst, av personliga skäl. Känner mig lite irriterad faktiskt, hoppas att jag inte tar ut det på pappa och Sile..
Men nu ska jag hjälpa till med städningen!

Over and out, peace! //Idaa


Melodifestivalen

Det blev middag framför tv:n oxå, vi kollade på Wanted medan vi åt. Så just nu sitter vi och tittar på melodifestivalen, egentligen tycker jag inte om det, men jag tänkte att jag kan ju iaf sitta här med pappa och Sile. Så är jag åtminstonde lite mer social än om jag skulle sitta nere på mitt rum.

Men nu ska jag fortsätta titta.
Over and out, peace! //Idaa


Carpe diem

Idag blev det frukost framför tv:n med pappa och Sile, hihi, busigt. Mene dom for för en liten stund sen in till Krokom, jag stannade hemma för att se om Emilia hade tänkt svara någongång. Det är fint väder ute, kallt med solen är framme, så jag tänkte kolla om hon ville ta en promenix' med mig, men bruden svarar inte :o haha. Så just nu sitter jag här hemma i min ensamhet och sneglar på nå skidgrejs då och då, inte bra.. Ska nog försöka få liv i Emilia..

Over and out, peace! //Idaa


Dvärsätt just nu!

Hemma igen

Kom för en liten stund hem från min dejt med kvinnan i mitt liv. Det har varit en underbar kväll med mycket skratt. Åh, vad jag har saknat det här!
Började kvällen på Athena med världens sötaste personal, man blev lycklig i själen av dem. Sen gick vi vidare till bion, Sanctum som sagt. Själv tyckte jag att den var rätt dryg i början, det hände lixom ingenting. Men när det väl började hända saker så var den helt okej. Men det var inte en 3D film iaf, skulle nog vara bättre i 2D.


Världens finaste Emilia


Moi på Athena


Som sagt, det var en romantisk dejt!


Mot stan!

Nu ska jag på romantiskt dejt med Emilia, vi ska först till Athena och käka där, sen blir det bio: Sanctum, 3D vettni ;)
Tar med mig kameran och har förhoppningsvis den i högsta hugg. Hörs sen när jag kommer hem!

Over and out, peace! //Idaa & Emiliaa


Snygga brudar!

Jag ska!

Som jag har sagt många gånger; jag ska få en roligare blogg. Jag ska, jag ska, jag ska!
Nu ska det bli mindre prat och mer verkstad. Jag har insett att jag kan ju låna pappa och Siles kamera när jag är här hemma, och sen får jag väl börja använda kameran på mobilen mer..

Iaf, det här är the look of the day.



Men nu måste jag gå till katten, puss!

Bloglovin'

http://www.bloglovin.com/blog/idaamadeleine Följ min blogg med bloglovin


Wounded

Ack så skadad jag är! Närå, men jag har jätte ont i knät sen jag smällde i det igår, och så har jag råkat gjort sönder nagelbandet :(
Idag då, världens segaste dag tror jag. Eller matten gick ovanligt fort, föratt jag faktiskt förstår vad vi håller på med. Wow, första gången typ..?
På tisdag har jag prov, i naturkunskap..! Och jag kan verkligen inget av det som vi ska kunna, förstår ingenting.. På onsdag ska samhälle grejen vara klar, den tror jag faktiskt att jag kan bli klar med innan. Och tills imorron ska vi kunna vattnets kretslopp. Ja, jag kan själva processen, men det är orden jag inte förstår/kan. Morr.. Sen så var det väl inget mer. Eller jo, det är det visst. Kom på att jag har matteprov på fredag nästa vecka, buhu :(

Sitter iaf just nu i soffan med musik i öronen och väntar på att pappa ska komma hem, så jag får hacka på någon!


Ont!

Smällde nyss i knät i ett bord, och nu gör det ont. Jag kommer få ett feting blåmärke nu..
Men iaf, fick sluta lite tidigare idag eftersom det var möte för elevskyddsombudet och en massa andra ombud och det första pappa gör när jag kommer hem är att hacka. Haha, nu skulle Sile ha varit hemma, hon blir alltid lika tokig på mig och pappa för vi går alltid och hackar på varandra. Jag blev bland annat jämnförd med Gus, ni vet han, den tjocka råttan i Askungen? Han kallade mig för det för att jag stammade tydligen, såatt ja, vad säger man? Alltid lika kul att komma hem till en kärleksfull fader, haha!
Men nu ska jag faktiskt gå och tabort mitt smink tror jag, sen titta på film.

Over and out, peace! //Idaa


Hey baby

Sitter nere på rummet i min ensamhet, pappa och Sile är uppe :o
Men iaf, i helgen blir det (hör och häpna) inte till att vara med Alexander, utan det blir en Miliz-helg. Vi ska göra något, bara hon och jag för en gångs skull. Känns som att det var årtals sen? Typ ut och käka eller nåt annat skoj :) så det blir nåt till att se fram emot! Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska gå på I-festen eller inte, beslutsångest!
Men nu måste jag gå bort till Grönänge för att pussa på katten och hämta lite papper.

Over and out, peace! //Idaa


Bilden är lånad av Emilias lillasyster Amanda som har tagit denna absolut finaste bild på världens finaste Emilia!♥

Resumé, samhälle och iskallt på skolan

Oj, här var det lite skrivit.. Men jag vill inte sitta och hålla på med bloggen när jag är med Alexander. Men jag kan göra en liten resumé av helgen;
Fredag: satt och väntade på älskling ett tag, jag var tillochmed med på Emilias lektion, allt i onödan. Alexander hade suttit på parkeringen i typ en halvtimme och väntat, för den fegisen vågade inte gå in på skolan ;) Senare på kvällen så blev det film med Emilia, Paranormal Activity 2, som är bättre än ettan ;) iaf läskigare..
Lördag: kliva upp tidigt, (eller ja, så tidigt var det väl inte) duscha, äta frukost, packa, köpa lite grejer, sen åka till stugan med Alexander och Malin, pappa och Sile var redan där. När vi efter många om och men var i stugan så blev jag nerdragen i snön TVÅ gånger av min kära fader, morr! Så då hamnade han på minussidan ett tag.. Och sen vid middagen så trodde jag att han skulle vara snäll med mig (det verkade iaf som så) föratt lixom smöra sig tillbaka till plussidan. Men icke sa Nicke, då börjar han mobba mig för mina armar, jag har väl inte världens biffigaste armar direkt, men ändå, jag har oanade krafter! Så då blev jag lite tjurig mot honom :)
Och så söndag:
det blev en ovanligt tidig hemfärd för oss, sånär vi kom hem så la Alexander och jag oss föratt titta på film, vi fortsatte att titta på Karate Kid :) Sen på eftermiddagen fick vi sällskap av Tindra och Nike. Sen blev det till att säga hejdå till älskling :( alltid lika tråkigt..

Så just nu sitter jag och har samhälle och fryser som en tok. Det är galet kallt här på skolan. Och den här lektionen slutar om en halvtimme, och sen blir det matte. Och så klantig som jag är så har jag glömt miniräknaren hemma, duktigt Ida! Sen efter skolan så blir det till att gå till Malin och Simon, spenderar ju mina måndagar där innan dansen :) sen när dansen är slut och jag väntar på bussen tror jag att jag tänker fördriva tiden med att gå till solariumet, får se om jag får med mig Malin kanske?
Men nu måste jag kila, ska fortsätta jobba lite.

Over and out, peace! //Idaa


Bulgaria!

Efter skolan idag så drog jag, Madde och Linda hem till moi föratt fixa med det sista inför imorron, vi ska göra en redovisning om Bulgarien på geografin. Och för en gångs skull så känns det här bra, jag känner mig redo inför det här! En underbar känsla. Och imorron är det fredag, vilket betyder helg, och jag hoppas på att få träffa älskling.
Men nu ska jag nog gå och titta på film, Führens eilt, en mycket bra film!


Lab raport

Blablabla, låter det i mina öron. Vi hade en såkallad "labb" idag på naturkunskapen och nu ska vi tydligen skriva en lab raport om den. Men jag vetinte hur jag ska kunna göra det, eftersom jag och Madde fick inte till några resultat (allt är nålens fel!) och våran lärare förklarar som en treåring ungefär, så jag har ingen aning om hur jag ska göra..
Men iaf, just nu sitter jag på golvet inne på mammas rum (enda stället jag kommer åt internet just nu) med en hund vid fötterna som ligger och sparkar på mig och en katt som ligger i sängen och är allmänt tjock..
Kan berätta lite om min gårdag. Eftersom jag har dans på måndagar och inte hinner hem så käkar jag hos min systeryster och Simon, så då gick jag till affären och mötte Malin. Sen efter maten så skrämde jag ihjäl både Malin och Simon med några videor från youtube, och efter det är jag en djälvulsunge enligt Malin, men kul var det och se deras miner :) efter dansen så gick jag och Alexander till Malin och Simon igen föratt föra över en film till dom, det tog ca. 50 minuter (?) trevligttrevligt!

Men nu håller min svanskota på att gå sönder tror jag, så jag måste resa på mig!

Over and out, peace! //Idaa


Haha, min webcam failade lite idag, vet inte riktigt vad som har hänt? För jag har då inte rört nåt..?


Hihi, ego-Ida (a)

Nytt rum!

Nu har jag nytt rum hos pappa oxå! Vi har donat och fixat hela dagarna sen i onsdags i princip, och nu är det typ klart, fattas lite grejer :) så ikväll blir det premiärsovning i nya rummet! Och sån tur som jag har så har jag bästa sällskapet brevid mig, hihi♥
Just nu sitter jag och väntar på älskling som är i duschen, sen ska vi titta på film och mysa.
Men nu ska jag dra lixom, för nu är Alexander tillbaka, så nu ska jag duscha!

Over and out, peace! //Idaa


Apollo Drive - Papercut


                                                  ♥


Wihoo!

Då var vi igång med the extreme room makeover, jippie! Pappa och Sile har börjat måla där nu, så ska jag måla hyllorna imorron tror jag, så blir det väl en massa fix i helgen :D
Men iaf, denna dag har gått så otroligt segt, trodde aldrig att sista lektionen skulle ta slut.. Jag hade väl avlidit om jag hade haft spanska imorse, för då hade jag börjat kvart över åtta, men jag började kvart i tio idag istället.
Imorron på mattelektionen kommer vi få tillbaka våra Nationella prov tror jag, är nervös som en tok. Jag vill verkligen inte se pappret, utan bara veta resultatet. För jag tror inte att det blev nåt bra resultat om jag ska vara ärlig, känns inte som så iaf..
Tänkte bjuda på en (som vanligt eftersom jag inte har nån kamera och är för lat föratt använda mobilen) lånad bild på sötsaken Joel, där stuten som han äter är större än han själv!


Day two

Då var dag två av denna vecka avklarad, sakta men säkert så går det mot fredag och förhoppningsvis så kommer älskling hit då. Och appropå helgen, så blir det extreme room makeover för denna familj på mitt rum :) eller ja, extreme och extreme var kanske att ta i, men vi ska iaf måla om och så, eftersom jag ska få ta över Malins rum :)
Men nu ska jag fortsätta dricka mitt varma apelsinte och titta på CSI NY med Silepile :)

Over and out, peace! //Idaa


RSS 2.0