Sunvision



Jag och mamma drog och solade, skönt. Det syns faktiskt, jag blev brun! Blir nog solning imorron oxå, fast då med Emilia och Amanda :)

Mors Dag

Idag är det Mors Dag, så grattis till världens finaste mamma!♥

Nyduschad

Kom nästan nyss från en lång varm dusch. Känns som att jag har åkt bil hela kvällen.
Har varit på 50årskalas, Rolfi's :) sen blev det en liten tripp till stan och sen tillbaka till kalaset, kallt men trevligt :)
Vi sitter just nu och kollar på filmen Upp med en paradisask i knät ;)

Älskling

Är med världens finaste. Han är i duschen just nu, sen ska vi mysa med jordgubbar och film. Bli avundsjuka nu tack!


Ond läpp

Förra helgen så bet jag mig rätt rejält i läppen, och i tisdags så bet jag mig på samma ställe två gånger inom loppet av tre minuter. Och sen igår bet jag mig där igen, så nu har jag väldigt ont i min mun. Har svårt för att äta, det svider så fort jag äter eller dricker nåt. Läppen är dessutom uppsvullen, jag har dessutom svårt för att somna ibland, för att det gör så fruktansvärt ont rätt som det är. Har inte så stor lust att lägga ut någon bild på hur det ser ut, för då skulle alldeles för många bli väldigt äcklade. Men om ni märker att jag är typ frånvarande så är det för att läppen är blä och för att jag inte kan sova ordentligt!


Promenad och brännboll

Sitter här i min ensamhet med datorn i knät och TV:n igång. Pappa jobbar sent idag, och Sile har åkt till stugan.
Idag har SPI ettorna och tvåorna varit uppe i Spikbodarna. När vi skulle gå dit började det med att vi gick lite fel, och när vi kom fram till ettornas mentorer så blev vi indelad i grupper som man skulle gå en liten till bit och göra "kluriga frågor". Vad får man om man klonar Kapten Krok? Sen så spelade vi brännboll, sen fick man gå hem. Stor mening att vi gick dit, vi kunde lika gärna ha hållit till vid Björkbacka parken..? Aja, jag ska inte klaga, jag fick sluta halv tolv.
Imorron är det fredag, vilket innebär helg, skönt! Älskling kommer hit, så då blir det mys.


Långdag

Idag hade jag ju nationella i matte b i fyra timmar, jag kan väl inte riktigt säga hur det gick, är väl bådeoch. Sen så fick vi en kvarts lunchrast (skulle egentligen haft en halvtimme, men klassen kom igång en kvart sent) så då hann vi inte äta, för vi var tvungen att gå på treornas redovisning, som varade i ungefär tre timmar, suck.
Imorron får jag sovmorgon, börjar tio istället för kvart över åtta. Ettorna vs tvåorna i brännboll i spikbodarna ;) sen så är det fredag, och Alexnader kommer hit! :) så då vet jag inte vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda. Men på lördag ska vi fira Rolf igen, med grillning och mys :)
Sile ska titta klart på ett program, sen ska hon skjutsa mig till Grönänge, för jag måste som vanligt hämta nå kläder.. Sen ska jag hoppa i säng och titta på film tror jag, är sådär trött nu.
Over and out, peace! //Idaa


Happy thoughts

Har just nu i princip ren och skär panik inför nationella i matte b som jag har idag, i fyra timmar. Jag känner mig inte alls säker, jag har alldeles förmånga frågor som jag inte har hunnit ställt. Och saken blev väl egentligen inte bättre när jag blev bästa vän med mattesnubben igår, för han får det ju att se så enkelt och självklart ut..
Men nu måste jag gå upp, annars missar jag väl bussen.
Over and out! //Idaa


Rain, rain, rain

Bara föratt jag slutade tidigt idag så regnar och blåser det som bara den. Fast då kan jag ju sitta inne utan att få dåligt samvete.


Sweet Child Of Mind

Börja kvart i ett igår, och slutade kvart över. Och idag börjar jag kvart i tio och slutar halv två, det är inte fy skam det heller. Men imorron kommer det en helvetesdag.. Börjar med att ha nationella i matte b i fyra timmar, sen går jag till tjugo i fem, yey..! Har lite smått panik just nu, för jag är så fruktansvärt osäker på det jag gör i matten, så jag ska ta hjälp av mattesnubben på youtube, han ska få bli min bästa väl idag!
Här i Dvärsätt i princip stormar det idag och är mulet :( blärå. Jag sitter just och tittar på Big Brother medan jag äter frukost, det är bara jag hemma.
Men nu ska jag fortsätta äta.
Over and out, peace! //Idaa

Bästa vän♥

Fjädrar

Hade ingen spanska idag, så jag började kvart i ett. En halvtimme senare fick jag sluta. Man behövde inte gå på matten, såatt.
När jag höll på att packa ihop mina saker så hör jag ett fågelskrik, men tänkte inte mer på det eftersom balkongdörren var öppen. Men så hör jag det en gång till så jag går ut till hallen, och då ser jag att Pixel har dragit in en fågel i lägenheten, UÄK! Så jag får bort henne från den stackars lilla fågeln och lägger den ute på balkongen såatt jag kan dammsuga upp högen med fjädrar. Sen så går jag iväg och fortsätter och plockar ihop. Sen när jag ska åka så hittar jag fågeln inne i vardagsrummet, eller rättare sagt hittade jag bara en hög fjädrar, så jag hoppas att hon åt upp fågeln iallafall!


Nämen!

I'm alive! Haha, gubben hade fel för tredje gången, synd för honom ;)
Idag har jag inte gjort så mycket, myst med älskling som har åkt hem för en stund sen. Kramade nyss hejdå till Sandra oxå :( förhoppningsvis så åker jag ner dit snart. Imorron har jag prov i samhälle, hjälp, hur kommer det gå? Jag hoppas på att det kommer gå bra.. Så nu borde jag gå och plugga!
Over and out, peace! //Idaa

Byebye

Det här kanske är mitt sista inlägg någonsin ;) om en minut ska jorden gå under, så vi får väl se ;) haha.

Tired

Sitter här i min ensamhet med halvöppna ögon. Malin jobbar, och Sandra har dragit med sig hunden nånstans, vet ej vart. Och katten ligger och sover i soffa, undra om jag ska flytta på henne och lägga mig där..?
Kom hem för cirkus 40 minuter sen, så jag ska ta mig nått att äta snart, är hungriig!
Ikväll kommer världens finaste Alexander hit, mys. Och imorron blir det nog bio, mys.
Nä, nu ska jag äta, sen lägga mig i soffan och ta en powernap tror jag.
Over and out, peace! //Idaa

Bästaste du♥

Ida

Dum spiro, spero


Hårboll

Våran hårboll är tillbaka! Jag hittade henne tio minuter innan bussen gick, vilken lättnad.
Idag kommer Sandra hem, jippie! Om vi har tur så kommer Malin oxå hem, jippie!

Blä

Kan inte sova, vet inte varför. Är egentligen jättetrött, men finner lixom ingen ro i kroppen. Orolig för katten, vart är hon? Saknar älskling som en tok, och det gör inte hela saken bättre. Är själv i lägenheten, fast jag har ju hunden iofs. Har lockat med honom till mitt rum, för att ha något sällskap, men kan ändå inte sova. Gosh vad jag inte gillar det här..

Africa's future

Är det någon som kan något om Africa: framtidens kontinent? Jag, Madde och Linda ska skriva om det på geografin, men hittar ingen information, så vi har lite panik här!
Jag ska hälsa att Linda tror att hon har hittat ett trollstavsgevär och vägrar dela med sig till Madde.. Hm..
Och nu får vi tillbaka våra prov, HJÄLP! Fast jag klarade det iaf, det nöjer jag mig med.
Sen har vi prov i svenska, det kommer handla om Medeltiden.. Kul.. Och idag går jag länge, JIPPIE! Haha, gud vad jag kunde klaga idag..
Ikväll åker mamma till Sälen, och kommer hem på fredag med Sandra :D jag får förhoppningsvis sällskap av Malin så jag slipper vara själv (eftersom jag har ganska svårt för det..) och så måste jag leta efter katten, eftersom hon är fortfarande borta.. Så om någon har sett henne så hör gärna av er!!!

Vart håller du hus, tjockiskatt?

Barnvakt

Idag åt jag mat hos mormor och morfar, pannkakor, muums. Sen så var jag barnvakt åt världens sötaste charmtroll, Joel :) vi gick på en liten promenad, kollade på hästarna och så. Sen blev Joel så trött så jag gick hem med honom. Då tog han (observera vi) ett bad, jag tror att jag blev mer blöt än Joel.. Sen tittade vi på Byggare Bob och myste lite. Så jag kom hem för bara en liten stund sen, har varit ute med hunden och lockat på katten, hon är borta..
Nu ska jag tabort sminket sen gå och duscha, sen blir det väl film.
Over and out, peace! //Idaa

Joel åt pannkaka med hela ansiktet


Myspromenad i solen


Ett trött charmtroll

Söthund

Haha, hunden fick för sig att han skulle ligga i soffan, så han hoppade upp där. Och när jag märkte att han låg där så ställde jag mig och bara kollade på honom. Då var han väldigt snabb på att hoppa ner!
Det är något fel med blogg.se, det går inte att ladda upp bilder..


Hey baby girl!

Har precis städat klart på mitt rum, nu drar jag till mami.
Ciao!

Monday

Jag vaknade en timme före klockan imorse, hade ställt klockan på tio, men vaknade nio och var pigg. Så det var skönt! Jag har ingen spanska idag så jag börjar kvart i ett.
Just nu sitter jag och tittar på Pearl Harbor, Malin klev nyss upp, så vi ska åka om en timme ungefär.
Det var tomt att sova själv inatt dessutom, blä :( jag vet inte riktigt när jag får träffa älskling nästa gång..
Men nu ska jag fortsätta titta på filmen.
Over and out, peace! //Idaa

Aj!

Haha, ajje! Ser kanske inte så ont ut, men det gör oooont! Haha, säger hon med högsta smärttröskeln..

Back to before

Har varit på konfirmation i Ånge, det var Liza's tur den här gången :)
Nu har dessutom älskling åkt hem, så nu är det jättetomt nere på rummet :( blää. Menmen, får tänka positivt, det är snart lov!

På riktigt!

Seriöst, checka in den här snyggingen. Hur snygg kan man vara lixom? Jag DÖR, på rikigt! Jag sitter här och dregglar, på riktigt! O-M-F-G!


Hälsningar Madde

Jag fick order om att visa hur döskallen som Madde ritade på min hand såg ut, så varsågod! Kan du sluta hota mig med pekpinne nu..?

Sista lektionen innan helg!

Har just nu min sista lektion innan helgen, det är geografi. Och varken jag, Madde och Linda är ju helt seriösa.. Vi har en sal för oss själva och en whiteboardpenna.. Ni fattar? Och dessutom har Madde en pekpinne som hon hotar mig. Och nu ska jag skriva att hon har ritat en JÄTTEfin döskalle på min hand, en röd dessutom.
Men nu ska iaf jag jobba ;)
Over and out, peace! //Idaa

Hoppsan

Nu är det sådär lite skrivet igen, men jag har som sagt inte så stor ork varje dag lixom. Menmen, tänkte berätta att jag lever iaf. Jag sitter just nu och väntar på världens finaste som är i duschen, sen ska vi lägga oss och titta på film, mys.
Idag hade jag kursprov i spanska, hjälp vad dåligt det gick. Allvarligt, det kan inte ha gått så bra.
Men nu är älskling tillbaka, så nu blire film!
Over and out, gnatt! //Idaa

Världens bästa

Fin fint

Igår (och i måndags) var det fin fint väder, så när jag kom hem satt jag mig ute på altanen med älskling och hade allmänt mys, dos♥ Idag är det inte lika fint väder, och imorron ska det regna, buhu :( har spanska nu iaf, men vill hem som en tok, less på skolan, längtar efter älskling, och så slutar jag tjugo i fem idag :( fast om jag har riktigt tur så kanske jag får sluta vid tre-halv fyra.
Men nu måste jag fortsätta med spanskan.
Over and out, peace! //Idaa

Dumma, dumma, dumma

Imorse så skulle jag dra upp benen (jag tror att jag skulle göra så att katten flyttade på sig) och då låg jag lite närmre elementet än vad jag trodde, så då smällde jag i knät rätt rejält, men jag var alldeles för trött för att tänka på det då, så jag somnade om. Sen när jag skulle fixa håret så satt jag på knä framför spegeln, och det var ju ett stort mistake.. Jag kan inte gå ordentligt! När jag har suttit ner och ska ställa mig upp så låser knät sig och jag kan inte gå.. BLÄ!
Har just nu spanska iaf, håller på att skriva om påsken.. Sitter dessutom och gruvar mig, för vi ska börja med de muntliga proven idag, hjälp! Haha, men alltvarligt talat, jag kan inte prata spanska!

Till lite bättre saker, idag fyller världen finaste pojkvän år, grattis älskling!♥


Tjockis

Jag får inte äta min müsli ifred.. Min katt försöker komma åt den, hon sitter här och ser allmänt evil ut..

Trötta ögon

Sitter just nu och gosar med hunden. Börjar få lite ont i ögonen, har överansträngt dom, he-he.. Så jag ska gå och leta lite efter katten ute, sen blire till att dejta sängen. Och så mår jag illa igen.. Imorron blir det stan iaf, med Miliz, mys :)
Haha, man ser hur trötta mina ögon är!

Middag


Ska ju på middag om en liten stund, så jag tänkte visa hur jag ser ut.

Congrats!

Idag säger vi ett stort grattis till Rolf som fyller 50 år, hurra!
Kom nyss hem till en i princip tom lägenhet, mamma är inte hemma, katten måste vara ute (?) hur dom nu fick ut henne är ett mysterium.. Visst, hunden är hemma, men han är slö och blöt. Blä! Jag ska försöka äta nått, får se om min mage tänker vara snäll. Sen ska jag väl börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll. Haha, alltid ett lika roligt problem..
Over and out, peace! //Idaa


Ojdå

Här var det inte mycket skrivet, men jag har inte haft någon lust över huvudtaget..
Jag kom hem för en liten stund sen, mår inte alls nå bra. Så jag ska lägga mig i sängen och titta på film tills att Alexander kommer hit med lite saker åt mig, sötstruten min♥
Vi har faktiskt varit tillsammans i nio månader idag, me love you


Slut

Då var påsklovet slut och det kändes tungt att kliva upp imorse, haha! Äh, det är inte länge kvar till sommarlov ;)
Ja, då var det måndag igen, och min buss går om 45 mintuer, och då måste jag sitta på skolan i cirka 40 minuter innan jag börjar.. Drygt.. Efter skolan drar jag ju som vanligt till Malin och Simon, eftersom jag har dans, vi får se hur mycket dans min hals kommer tillåta, blääää.
Men nu ska jag fortsätta göra mig i ordning,
over and out, peace! //Idaa




Jag vet inte vad jag ska tro längre, var inte allt bra? Hur ska jag kunna tro på det du säger när jag ser saker som säger det motsatta? Jag trodde att allt var bra.


RSS 2.0