Äääääntligen

Äntligen har vi fått våran bebis :D Grattis Hanna & Anders till den übersöta pojken! :)
Ååååh, vad jag har längtat! Jag fick tårar när Anders berättade imorse :) Ååh, vad glad jag är!


Du, <3


Stressigt

So:n ska vara klar nästa vecka, är jag i närheten av klar? Näääe! Ska göra nåt på no:n imorron, fast som tur är så får jag ha min anteckningsbok. Ska ha hemkunskapsprov nästa vecka, kan jag alla grejer? Näääe.
Så den här veckan blire till att plugga, pluggga & plugga! Ååh, jag kommer aldrig hinna klart med so:n.

Haha, idag har det varit en knasig dag, det var bara tre personer från 9D2, & det var jag, Linnéa & Emilia. Vi ska egentligen vara fem den här veckan (killarna har prao), men Felicia & Sofie är sjuk :/
Ikväll blire dans, & fram tills dess måste jag plugga, jippie! Någon kan gärna få plugga åt mig (a)

Jag vill åka utomland, jag vill ha värme & inte kalla sverige! Jag kan komma tillbaka till jul & nyår, sen kan jag dra igen :D låter inte det som en bra idé? :) någon som hänkar? (a)


sådär ja

Ja, då var en till vecka avklarad. En galet rolig praovecka på Krikelin med Felicia :)
Vi har fått göra en massa roliga saker :) fast igår blev det lite knas med en grinig dansk. Aja, whatever :)
Jag tycker att veckan har gått alldeles förfort, skulle ju lixom inte skada om vi skulle praoa en vecka till :)

Igår så var Emilia här & spelade gh med mig & pappa :) haha, gick ju sådär i början :p
& idag har jag bara sovit känns det som, haha, oops. Men det behövdes faktiskt..

Näe, undra om man ska gå upp till Sile kanske? :)

Pusspåer :)

glad!

Är så underbart glad, jag har ingen aning om varför :o är bara så sjukt glad & är på bra humör, såhär önskar jag att det var jämt :D
Har varit en lite knasig dag idag på praon, & jag kan förstå dig Felicia :/ Aja, vi får hoppas att det blir bättre imorron! :)


åh!

Jag blir tokig på min hals, den är bara tjock & ond. Kan knappt svälja (det känns som att man sväljer vassa glasbitar). Har inte varit på skolan sen i onsdags, yeeey! Not.. Det är ju tråkigt att bara gå hemma, iaf när man är sjuk :o Var till hc idag föratt kolla halsen, & det är bara något jag kan vänta bort, det måste gå över av sig själv. Ååh, :( Så jag får väl äta halstabletter & dricka te som aldrig förr..
Jag har iaf haft sällskap av världens goaste katt idag.

Svininfluensan

Igår så vaccinerade jag mig mot svininfluensan. När jag tog den så gick det bra, lite vidrig känsla bara. Sen så gick allting bra. Men när jag skulle äta så kände jag att jag kunde inte lyfta armen. Aja tänkte jag, skit samma. Sen så skulle jag ju dansa, & det gick ju som det gick, haha. Så imorse så mådde jag väl sådär, & nu mår jag ännu mer dåligt. Öm i hela mig, kan fortfarande inte lyfta armen, halsen är 4 gånger så tjock (kan inte svälja) & känner mig galet hängig.. Illa ;o Jag håller påatt bli hemtvingad av mina vänner, & jag tror nästan att jag ska lyssna på dom för engångs skull.. Kan inte koncentrera mig ;s
Men det var ändå värt att ta sprutan.
Om allt går som det ska, så får vi en liten bebis om 14-16 dagar, me like alot! :D

Men nu ska jag lägga mig i soffan hos mina vänner. Puuuss.

härligt

Äntligen helg, så efterlängtat. Nu ska jag sooova! Imorron blire kanske stan med Emilia, måste leta lite kläder :) Sen ska jag kanske kolla på en ny mobil med papi :) (har ju fått mina efterlängtade pengar nu!) me like alot! Inatt så slutade skärmen på min mobil att fungera, & nu får varken jag eller pappa den att fungera. Just nu har jag Siles gamla, den får duga sålänge. Så en ny mobil is needed!
Aja, den här veckan har gått otroligt sakta, men det är väl föratt det har varit lov. Men nästa vecka kommer nog gå fort, har bara två riktiga dagar, måndag & tisdag, för på onsdag & fredag har vi elevensval-dagar, & på torsdag ska vi checka gymnasium :)
Haha, idag på svenskan så kollade vi på film, den handlade om Molieré. Jag tror att det var världens drygaste & dåligaste film.. Den var dessutom på franska..
Haha, appropå ingenting, Sile berättade att dom hade hittat gamla bilder på mig, HAHA. Jag börja asgarva ;o dom bilderna vill ju inte jag veta av :p
Nä, nu ska jag gå & tvätta bort mitt smink & lägga mig & titta på film. Någon bättre än franskafilmen iaf..
Pusspåer :*


Skolan, som vanligt

Som vanligt, jag är på skolan med bästaste :) fast Felicia & Linnéa saknas.. We miss you guys!
På spanskan så hade vi ingen riktig spanskalärare, så hade en annan, som inte kan spanska, så vi tittade på 19-minutersfilm, jag höll på att somna ;o Grymt tråkigt.. Fast jag diggar Simons kommentar till henne ;) haha.
Efter rasten (som är 1,5 timmar :D) ska vi no, & som vanligt måste jag jobba skallen av mig.. Inga undanflykter nu Ida! // Din blonda vän Emilia :)
Efter skolan ska jag hem & sova! & jag ska sova tills nästa århundrade..! Jag är så sjukt trött såatt jag blir galen på mig själv ;s
Igår på dansen så var vi ju jätte seriösa ;) haha. Vi garva mest :D
Haha, imorse så tog jag bort mina lösnaglar, (jag kunde ju knappt göra något med dom på :p) & så skulle jag måla naglarna istället, & det gick ju som det gick ;o färg över fulla händerna, färg på skrivbordet.. & så hade jag bråttom för jag skulle till Emilia. Så färgen har typ försvunnit, för det hade inte torkat ordentligt innan jag tog på mig jackan.. Lyckat Ida, lyckat... Dumbo..
Men nu håller mina vänner på att bli tokig på mig, dom orkar inte stå här medans jag skriver.. Öhm.. Ja.. Så pusshej :*


Tack

Tack Emilia för en underbar kväll/natt, mycket skratt & mys :)
Kvällen började med att Emilia kom hem till mig, sen så råkade jag välta ut jätte mycket vatten :$ Oops. När jag väl hade torkat upp allt vatten så började vi laga middag, sen så spelade vi en massa spel, & såklart så vann Emilia.. Ganska stort dessutom.. Typiskt :( Sen så gjorde vi ju en massa mer, men det orkar jag inte skriva upp. Somsagt, tack för en underbar kväll/natt :)


Man måste bjuda lite på sig, fast jag kommer nog få spö av Emilia nu..
Aja, den risken får jag ta, för jag älskar bilden :D

RSS 2.0