Te och plugg

Tråkig blogg, I know.
Sitter just nu och skriver lite historia, var tvungen att börja om helt föratt det jag hade skrivit har försvunnit (det ska vara inne imorron, jätteroligt..) så jag håller på att bli galen, och Sile sitter bara och skrattar åt mig.
I helgen kommer Sandra hem, så då får jag mysa med båda systrarna, plus att jag ska få mysa med min finaste grabb. Ska agera städerska i helgen också, Alexanders lägenhet ska storstädas och då ska jag vara snäll och hjälpa till att städa den. Får se om jag kanske kan sno åt mig Joel en stund, jag fick busa lite med honom i söndags, och ack vad länge sen det var sen jag fick gosa med honom. Fick även träffa en efterlängtad Emilia idag en liten stund också, hade inte träffat henna på tre veckor, not okey.
Men nu måste jag återgå till min historia så jag blir klar någon gång.


Helg och trött

Sitter i uterummet med en mysig katt at the moment, mys.
Är trött som en tok, så jag funderar på om jag ska lägga mig och titta på någon film.
Har verkligen inget intressant att skriva om, kul.
Kan lägga upp en bild på katten, som vanligt. Hon var med ute när vi andra eldada ris.Hemma igen

Är hemma igen efter några härliga dagar i stugan med sol och fiske. Har i princip bara legat på renfällen ute på isen och mått gott. Förkylningen har släppt någorlunda, hostar inte lika mycket, men är fortfarande väldigt täppt i näsan och är öm i kroppen. Även mamma har blivit förkyld nu, hm..

Stugan imorron

Sitter just nu i min ensamhet i Dvärsätt, Alexander leker mekaniker. Imorron åker jag till Vargmyren, skönt. Ska oxå försöka bli frisk, börjar som bli lite less på att vara sjuk. Fick kycklingtacos till middag, mums, men svårt att äta. Sitter just nu och tittar på Simpson, men ska nog byta till The World At War, ack så intressant.

Påsk

Världes bästa misse♥


Idag har vi varit nere vid isen, grillat kolbullar och fiskat. Sen vankades det middag, mums. Dock så säger min hals till på engång, det blir inte bättre alls, nu känns det snarare sämre.


Hela veckan

Jag har varit hemma hela veckan (eller ja, jag var ju på en lektion igår..), det var länge sen jag blev såhär dålig så jag har varit tvungen att vara hemma, oftast så brukar det räcka med en dag, men icke. Fick påsklov idag, skönt. Antar jag..
Idag har jag gosat med missen, samlat kraft föratt gå ut till statiol och sen kollat på en stackars liten fågel som flög in i fönstret. Han överlevde tur nog och kunde flyga därifrån efter en liten stund.
Jag hoppas till gudarna att jag känner mig någorlunda bättre imorron, för tydligen ska Joel komma hit och då har jag inte så stor lust att vara sjuklig.
JUSTE! Jag har ju (som alla andra nu) skaffat Instagram, så följ mig där: idaahhedin


20 månader

Vilket är 1år och 8månader. Puss älskling♥


Allmänt mysig

Var på skolan från åtta till elva idag, sen for jag hem. Kände att kroppen inte orkade, känner mig sämre idag faktiskt. Snorig, hostig och har mer ont i bröstkorgen (pga hostningen, får tungt att andas oxå..), så jag känner mig allmänt mysig. Ska försöka pallra mig iväg på skolan imorron, får lov, ska bli skönt.
Sitter just nu och tittar på Big Brother, ska sno mammas tjocka kofta,  asmysig, sen lägga mig i soffan sen och titta på film, sova kanske vore det bästa. Ska försöka tvinga katten att gosa med mig oxå, haha.

Haha, demonkatten

Hemma, still ill

Stannade hemma idag, blir hemma imorron oxå. It sucks to be sjuk. Ont i bröstkorgen pga att jag har hostat så mycket, får tungt att andas, vill inte hosta ordentligt för det gör ont i hela mig, men om jag inte gör det, så blir halsen bara mer irriterad.. Fryser och svettas om vartannat, feels good.
Skickade precis in min uppgift i samhälle, det feels good på riktigt. Check på den! Nu ska jag bara läsa lite om religion, bra att jag kan göra det hemma eftersom jag har boken här. Jag blir ju lätt tokig på att bara gå hemma, men nu känner jag att jag måste göra det, min kropp orkar ingenting.


Sjuk

Blä, jag är sjuk. Har ont i halsen och hostar som en tok. Så nu har jag oxå jätteont i bröstkorgen och har tungt att andas, yr och öm i kroppen. Ni vet, det vanliga förkyldsymptomen, fast feber tror jag inte att jag har, iaf hoppas jag på det.. Sitter framför brasan i tjocksockar, tofflor, kofta och en tjockare hoodtröja, bra där. Så just nu känns det inte så peppande att gå på skolan.
I helgen har jag iaf hunnit mysa med de jag tycker om. Familjen, djuren, vännerna och älsklingen. Tack för att ni är med mig♥

Mys med älskling, som ville visa sig stark ;)


Mys med Pixel


RSS 2.0