Torsdag = Nästa dag är fredag = HELG!

Jag tittade på Prince of Persia när jag kom hem idag. En helt okej film faktiskt :)

Imorron börjar jag halv tio och slutar tio i elva. Känns egentligen lite meningslöst att åka till skolan, vi kunde ju ha fått några hemuppgifter istället? Men iaf.. Imorron eftermiddag åker jag till stugan med Alexander och pappa, härligt! Och jag tänker inte göra någonting. Bara andas ut och ta igen tiden. Och lugna ner mig lite.. Men nu ska jag gå och torka håret, sen blir det väl film.. ;)


Jag vet, dålig bild. Men jag tog den med mobilen..

Plugg, plugg och plugg

Det här är vad mina dagar består av..


Matte, svenska och geografi.. + engelska och samhälle..

Prov..

Mitt prov i geografi imorron kommer gå dååååligt..

Blanktjärn, Vålådalen

Lite bilder från idag!

Det är jättemycket snö på fjällen! Det fanns ganska mycket där vi gick oxå.


Vi hade ju med oss lillskrutten oxå!


Malin och Joel


Det jättefina och jätteblåa vattnet!


Snart är det vinter..

Snart så åker jag, mamma och Malin till antingen Ansätten eller Vålådalen för att sedan gå vidare en bit. Och juste, vi ska ha med oss Joel oxå! Och såklart så ska Kakan (Lex) få följa med.  När jag satt och käkade frukost så kollade jag på termometern och fick en chock. Det står att det är 0,1 grader ute :o omg, jag kommer frysa ihjäl.. Förhoppnings så blir det väl varmare under dagen, men ändå.. Haha, som ni kanske har märkt så är jag en ganska frusen person, och det känns som att jag nästan alltid skriver att jag kommer frysa eller att jag gör det :p
Men nu måste jag gå och göra mig i ording, vi får se om jag har några bilder när vi kommer hem!

Over and out, peace! // Idaa


Jag och mami for in till stan en sväng idag, blev inget för mig. Men vi fikade istället med Malin :) Sen när vi kom hem så blev det lite bråttom, för mormor&morfar skulle hit och äta. Så det blev till att kasta sig på dammsugare och städa det Lex så vackert stökade till igår.
Och vid matbordet så kom vi fram till att Joel blir 10 månader idag!♥ Lillskrutten som inte är så liten längre..
Näe, nu ska jag och mamma gå ut med hunden..

Over and out, peace! // Idaa


Joel i somras på examen.
Anledningen till att jag bara lägger upp gamla bilder är att min kamera är sönder, och jag hittar inte papperna om den.. :'(


Uppdate!

Lite upptade om kvällen. Det blev ingen bio för mig och mamma, utan vi hade filmmys hemma istället med Apollo 13! Mysigt.


"Housten, we have a problem."


Musik

Passar på att lägga upp en låt oxå!

Mr Big - To Be With You. En låt som jag nästan alltid går runt och sjunger på♥



Regn

Det har regnat heeela dagen idag, inte kul. Det är iskallt ute dessutom. det var ju ingen mening att fixa håret och allt imorse egentligen, det blev ju förstört så fort man satte foten utanför dörren..
Menmen.. Idag hade jag två fredagar (eller, det har jag ju varje fredag ;)) Börjar kvart över åtta och slutar tio i elva, härligt! Iaf, morgonen började med ett matteprov som gick åt helt fel håll. Gick inte alls bra.. Sen så hade vi engelska, där vi hade glosförhör. Det gick oxå åt helt fel håll, jag har varit alldeles tankespridd idag.. Efter skolan gick jag till Malin och Simon (i ösregnet) föratt lämna lite saker till Malin, sen for jag hem till en översocial hund. Katten kikade lite på mig och la sig sen igen..
Ikväll hoppas jag på bio med mamma, annars vet jag inte vad jag ska göra.. Måste ha någonting att göra känner jag..

Lägger ut en bild på min überdåliga mobil.. Den håller på att ge upp tror jag.. Ååh..!

S5230. Man tror att det ska vara såå roligt med touch, men tänk om. Man blir bara less och irriterad på det..


Off to school

Okejdå, snart iallafall. Sitter här med mitt te, försöker desperat för att få upp värmen i min kropp, jag fryser nämnligen som en toook. Fick lite värme inatt av en galet övergo katt (hon blir det så fort hon har varit ute några dagar). Det dåliga idag är att vi ska ha idrott ute, orientering.. Och jag lovar, det spelar ingen roll hur mycket kläe
der jag än tar på mig, jag kommer ändå frysa mest..
Igår kväll var jag, mamma och Rolf och tittade på en Alsen match, de spelade mot Undrom. Alsen fick en förlust på 3-4, attans..
Men nu borde jag börja röra på mig igen, så jag inte missar bussen!

Over and out, peace! // En frusen Idaa


Jag och mina bästaste systrar♥


Ego girl!

Jag har fortfarande ingenting att skriva om.. Så just därför får det bli en egobild, föratt jag har haft en bra dag och jag har varit väldigt snäll med mig själv idag. Fler sånna här dagar tack!


Illa

Ja, jag vet att uppdateringen är väldigt torr just nu, men jag har ingen ork att skriva, och jag har inget att skriva om.. ^o) Menmen, nu är det iaf äntligen fredag, och i helgen får jag sällskap av världens bästa, och imorron ska jag på bio med mina finingar :) Sen ska jag soooova hela helgen, närå, men typ..

Eftersom jag inte har nååågonting att skriva om, så får det bli en bild på mina vackra brudar när vi kalasade hos Felicia, en kväll som man inte glömmer!♥


Trött

Såhär trött har jag inte varit på länge, är konstant trött känns det som. Jag höll helt ärligt på att somna på geografin idag..
Jag har lagt mig i soffan med hundra filtar och hundra kuddar ungefär, fryser som en tok gör jag. Imorron ska vi typ fjällvandra, eller ja, man kanske inte kan kalla det för fjällvandring. Vi ska ha nån friluftsdagtjosan iaf.

Katten vill inte komma hem, nu har hon varit borta i en vecka tror jag att det är, så jag måste gå ut och leta reda på henne. Men haken just nu är att det regnar.. Menmen, jag får klä på mig, ta ett paraply och ipoden så går det nog bra!

Over and out, peace! // Idaa


Liten Pixel. Vart är du dum-katten?


Bra, bättre, bäst

Den här helgen har varit bättre än bäst, den har spenderats med två av mina favoritpersoner. Gosh vad jag älskar er!♥

Hallelujah

Jag har inte haft tid föratt blogga, jag har inte haft ork föratt blogga..
Jag känner mig trött hela tiden, känns som att jag sover jätte mycket med ändå inte.. Men det är jätte kul på SPI och jag har en jätte bra klass!
Jag har nu fått reda på att jag har lyckats smitta mamma, flååt! Och det här kändes som ett väldigt meningslöst inlägg.. Jag kan ju berätta att jag har pappa har gjort om inne på mitt rum lite, blev bra (y)
Imorron blir det stan med Emilia och kanske Alexander, mys. Näe, nu tänker jag gå och mobba pappa eller nåt..


Dagens bild fick bli på världens finaste brud som jag saknar!

We gonna march on

Okej okej, nu har jag varit dålig på att skriva igen.. Jag som hade varit duktig och skrivit varje dag ett tag nu.. Men jag har faktiskt inte haft tid, eller ja, jag har haft bättre saker för mig!
Och egentligen har jag ingenting att skriva om, helt tomt i skallen.. Jag sitter och sjunger här i min ensamhet på en låt som jag har haft i hjärnan heeela helgen.. When you're good to mama, mama's good to you. You know, en av låtarna från Chicago. En av världens bästa filmer helt enkelt.

Varför ältar vi saker alldeles förmycket? Varför kan vi inte bara acceptera att så här är det, att så här kommer det vara?

Time stod still

Idag så var SP tvungen att vara ute i kylan, för vi skulle ha nå förberedningsgrejs tills fjällvandringen -.- jippie vad tråkigt och kallt det var. Menmen, efter lunch så drog jag och några av mina fina classmates ner på stan. Jag drack en latte, den var varm.. Så jag brände mig på tungan.. Det känns fortfarande..
Jag har varit duktig och rensat mitt skåp som står inne på mitt rum, det behövdes kan jag säga. Massa heeelt onödiga papper har jag kastat nu. Men fortfarande inte hittat mina papper på kameran.. Jag får ta och ringa till Elgiganten och berätta att jag är slarvig och har tappat bort dem. Och sen skämmas.. Duktigt Ida. Om det inte är datorsladden till den så är det nåt annat. Alltid är det nåt.. Ååh, vad less jag blir!
Jag är hungrig, jag vill äta. Men jag orkar inte, men jag borde.. Sitter dessutom här i min ensamhet, varken mamma, Malin, hunden eller katten är hemma.. Jätte kul..
Imorron är det fredag, härligt. Jag slutar tio i elva, härligt.
Nä, nu ger jag upp! Min mage skriker!

Over and out, peace! // Idaa

Usch, fy och blä

Känner mig fortfarande inte helt frisk, huvudet känns tungt, jag är öm, typ kallsvettas till och från och jag vill bara sova men kan typ inte.. Men jag tog mig igenom hela dagen, med hjälp av en alvedon som jag fick av systers snälla chef!
Imorron ska vi ha nå utegrejstjosan på morgonen, och hur i hela friden kommer det gå? Kommer vara tvungen att ha på mig en miljon plagg, för annars blir det hej till en ännu mer sjuk Ida..
Idag efter skolan så gick jag till Malin, hon satt och tittade på Top Model, jag käkade, jag var überhungrig. Sen drog jag hem typ, haha. Kändes som att jag bara gick dit föratt äta, men så var det inte! Ville ju såklart träffa syster oxå, och myskatterna. Och när jag kom hem idag så fick jag höra att jag har lyckats smitta mamma, hon har oxå ont i halsen nu.. Duktigt Ida! Inte alls..

Näe, vet ni vad. Jag tänker gå och lägga mig och läsa ett nåt nu.. Och så ska jag ringa till hun', hoppas att jag inte är allt för tråkig att prata med just nu..?

Over and out, peace! // En sjuk Idaa


Mitt fina armband som jag fick av Sandra och Dan i examenspresnt. Fick ett matchande halsband oxå!

RSS 2.0