Vaaaarmt!

Härligdag.se! Fler sånna här dagar tack!
Idag har jag, mamma, Sandra, Ove och Maj åkt båt, mycket härligt! Och igår hyrde jag och Emilia film, (som vanligt..?) The Stepfather, det är en rysare. Men den var faktiskt inte läskig alls, men väldigt bra ändå!

Ja, just nu sitter jag här i min ensamhet.. Eller ja, hunden och katten är ju hemma, men de ligger ju bara och sover.. Resten av familjen har åkt på stråket, så jag ska väl funderar på att äta, sen kanske gå ut med Miliz.. Eller nåt..

Och alla dessa rubriker..

Seriöst så är det lite tråkigt att inte jobba längre, eftersom jag har haft så gaalet kul de här tre veckorna! Och så har det varit skönt att veta att man har gjort nån nytta under dagarna.

Men iaf, i fredags hyrde jag och min blonda brud film, fast den kollade vi bara på i typ 25 minuter.. Den var dålig, Shutter Island.. Så då tittade vi på Saw istället :) gosh så bra filmer! Men tack vare Emilia&Alex har jag svårt föratt äta nu :o men jag råkade somna och jag använde Emilia som kudde, hehe.. Förlåt!
Och igår for jag och Emilia till lövsta, var väl inte så varmt som man hade önskat.. Så vi låg mest i solen ;)
Och juste, igår efter middagen så tränade jag och Malin dropkicks på varandra, och det gick ju som det gick, haha.. Och så skulle pappa och Malin se hur vig de var, och det gick ju oxå som det gick..

På torsdag börjar yran! :D Gosh vad jag har längtat, kommer bli så sjukt galet kul!! Fast det kommer saknas en person.. Det blir iaf med mina bästigaste brudar!Detta är iaf dagens outfit.. Leggings, linne, oversizetröja, håret slarvigt uppsatt och osminkad.. Men det är söndag och det regnar, så då får man se ut såhär!


Music!


I'll remember who you are
Cause you're dancing with a star
And i know you wanna dance with me

Duktig tjej!

Åååh, vad less jag blir på mig själv! Jag hittar inte sladden till kameran, den är borta(?)! Har ingen aning om vart den är.. Ååh!!!!!! Måste ringa till mamma och fråga om hon har sett den.. :(


Stackars min kamera.. :(

Härligt!

Efter jobbet så la jag&emilia oss på studsmattan, häääärligt värre! Sen drog vi och badade lite, men det var kallt :o så vi la oss på bryggan istället :)


Några bilder från idag :)

Moi med mina egentligen überfula solglasögon (y)


Bryyyggan!


Mina ben..

Äntligen helg!

Sådär ja, då vare fredag igen.. Hallå, vart tar dagarna vägen? :o men iaf, idag fyller både Gun och Felicia år, så grattis till er! Efter jobbet så for jag och Miliz till stan, vi skulle hitta present till Felicia, men det gick inte så bra, så vi kom på en annan bra idé men den kan jag inte skriva här :) Så imorron blire kalas, ska bli skoj och träffa alla igen :) iaf de flesta..

Menmen, nu ska jag hitta på nå annat.. Ringa till min Miliz kanske..? Aja, pussss!


Ibland undrar jag hur folk tänker..

Hjälp..

Emilia, hjälp.. Vad håller jag på med?

Men iaf, back to work igen.. Fast dagarna går ju ganska fort ändå, är inne på andra veckan nu, så nästa vecka är min sista. Men sen, veckan efter jag har slutat jobba är det yran :D tjohoo! Men igår, vilket elakt väder det var.. Det slutade med att jag var tvungen att ringa till Emilia eftersom jag inte vågade vara hemma själv.. Haha, ganska patetisk egentligen, men jag har jättesvårt för åska&blixten.. ^o)

Haha!

Haha, sköna brudar eller vadå?


Samhäll Internationell

Yesyesyes, jag kom in på förstahands valet :D samhäll internationell, som ni kanske förstod..? Übergladbrud.se!

Internet hos mamma har lagt av, eller det är tooooksegt så man pallar inte. Så igår rensade mamma datorn i mån om att det skulle börja fungera, men icke sa nicke. Fortfarande segt :( morr och snyft.
Menmen, om nån timme kommer allt mitt hår vara borta.. Jag ska nämnligen åka och klippa mig snart, och eftersom jag inte har klippt mig på ett år (?!) så kommer hon vara tvungen att ta bort allt mitt hår typ :( jag kommer börja grina..
Men nu måste jag åka tillbaka till mami!


Adjö mitt hår.. </3

RSS 2.0