Thank you

Tack mamma för kläderna♥
Tröjan och shortsen kommer ifrån Lindex
 

Mys framför tvn

Äter popcorn och dricker cola framför tvn, har filmkväll med Sanna och Malin

En lugn helg

Med världens vidrigaste huvudvärk sitter jag och letar efter en klänning jag kan ha på ett dop, hittar inget roligt. Jag tror att jag snart säger godnatt pga huvudet, blä.
Var ju som sagt i Sörbygden i helgen, för min del blev det inte mycket gjort, tog det bara lugnt. Var till Bräcke för att kolla på crusingen, wihoo vad roligt. Eller?
Sitter och hoppas på att det ska vara fint väder till veckan så jag får träffa Madde och Linda. Träffade dom i torsdags då vi var på bio. VI såg The Dictator, en rätt brutal film.. Men äntligen är dom hemma, Madde har ju varit i USA på ett utbytes år, och Linda har oxå varit i USA, på en liten tripp. Men som sagt, äntligen.
 
Fina brudar, cirka ett år sedan

I bilen

Är nu påväg till Sörbygden med Alexander och Dennis. Jag tycker dock att det är astråkigt att åka bil, menmen. Hörs när jag är back home!

Gos

Min misse är världens bästa, sådeså.
 

Fikaa

Mums


Det ekar här

Jo, här ekar det. Som vanligt? Sitter nästan inte vid datorn längre, använder mobilen istället, he-he.. Och eftersom blogg.se inte har någon app till android så kan jag inte blogga ifrån mobile, vilket är surt för då skulle det nog bli lite mer inlägg + lite mer bilder.
Åkte till Ytterån igår, ska vara här i två veckor, och nästa vecka får mamma semester, skönt.
Idag har jag rensat lite ogräs, städat mitt rum och bråkat med katten. Har även hjälpt mamma med att göra skyltar till trädgårdslandet, de blev fina.
 

Somrig

Kände mig lite somrig idag, hihi.
 
Oj, det blev en megastor bild..

Last week

Är nu inne på min sista jobbvecka, sen börjar mitt sista sommarlov på riktigt. Ja, mitt allra sista sommarlov, a little bit sad.
Idag har jag varit ledig, så jag har inte gjort så mycket, mest suttit ute på altanen. Efter middagen gick jag till Joel och Anders, busade lite med Joel och så. Imorron blir det jobb, och förhoppningsvis så kommer Alexander hit imorgonkväll.
 
Äh, nu ska jag fortsätta titta på Harry Potter. Godnatt!

RSS 2.0