It really hurts..

Det här kommer aldrig att ta slut, det kommer alltid nya saker. Snart är det dags igen, det gör så ont att tänka på det. Jag blir tårögd såfort jag tänker på det. Snälla, ge oss ett slut. I söndags fick jag ett oväntat samtal, som fick mig att tänka till. Föratt vara ärlig så saknar jag dig. Och dom små då, hur mår dom egentligen? Vad är det för tankar som snurrar runt i deras huvud? Det där som han sa, det fick mig verkligen att bli så glad, jag saknar er oxå. För jag ser er aldrig längre, och det är väldigt tråkigt..
Snälla, ge oss ett slut så vi kan gå vidare..

1,2,3,4

Sådär ja, då vare ett tag sen jag skrev..? ^o)
Iallafall, i helgen var jag ensam hemma. Så då följde jag med upp till åre på lördag förmiddag, sen fick jag finbesök av Emilia som sov hos mig :) tack för en rolig kväll/natt/förmiddag! <3 Så på söndag förmiddag var det ju så härligt väder så vi gick på en liten promenad :)

Idag hade jag utv-samtal, gick bra. Fick höra fina saker :'D yeeay!
& jag ska lära mig att ha med mig huvudvärkstabletter till skolan, för gosh vad jag kan få ont i huvudet. Och det blir lixom jobbigt när man inte får tag i skolsköterskan som kan ge mig en..
Näe, nu ska jag tvätta bort mitt smink sen lägga mig i sängen :)

Snorunge

Hah, det är jag. Jag har blivit förkyld.. Igen? Har knappt haft någon röst, men den börjar iaf komma tillbaka nu.
Idag så har 9D varit på ungdomsmottagningen i stan, vi har samlevnadsdagar tis-ons. Så vi brudar gick till ett rum & grabbsen gick till ett annat. Ehm, så nu har man ett "körkort" ;) haha, ja.. Imorron ska vi göra nå samarbetsövningar på idrotten typ, så vi får se vad det kommer innebära :)
& juste, i söndags gick jag på en promenad med gos-Joel :') & sen så var jag med honom i princip hela dagen, & han bara skrattade :) det finns nog inget bättre än när en liten knodd bara ler & skrattar :')


Såhär glad var världens finaste grabb <3


Helg & kinarestaurang

Sådär ja, då var det helg igen. Veckorna går ju så galet fort nu :o det är två månader tills vi slutar nian. Åh, 9D♥

Idag hade vi nationellt prov igen, i matte. Första delen gick väl bra tror jag, men andra delen gick sämre :p haha. Och vi hade bara två lektioner idag, två var inställd. Så vi började med provet, sen lite längre rast, sen lektion, håltimme, idrott & sen slutade vi :D & vi fick sluta tidigare igår oxå, föratt vi skulle missa våran sovmorgon idag. Haha, galet härlig vecka :D
Ikväll blir det Easten Palace med mina fina brudar, eftersom Emilia fyllde år i måndags ska vi fira henne ikväll, mysigt :) så nu borde jag gå & göra mig i ordning.

// idaa♥


Mina fina brudar

Sweet Sixteen!

Idag fyller världens bästa Emilia år, 16 faktiskt :) get out on the road now!

Igår kom jag hem från stugan, som inte heter "buan" längre, utan "vargmyren". Ja, vi har köpt en ny stuga, en stööörre. Så vi har flyttat grejer, städat & firat pappa! :) & vi har ju legat ute i solen & myst, härligt värre.
& appropå ingenting, idag tog vi moppen, snön börjar försvinna, solen skiner hela dagarna, det är våååååååååååår :D äntligen!

Näe, nu måste jag plocka ihop lite här hemma!

Men som sagt, grattis bästavän <3

Hippies

Såhär snygg var vi igår kväll.


Emilia

Du är världens finaste tjej, alla skulle behöva en som dig. Nu har jag turen att få ha just dig.
Du är en tjej som ställer upp i alla lägen, dag som natt. I regn lika så sol. Jag vetinte hur jag ska kunna förklara om hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig! Tänk om vi inte hade varit så tajt som vi är nu? Hur skulle jag då klara mig? Näe, det skulle inte gå. Du är mitt solsken, du får mig så otroligt glad när jag känner mig som sämst. Det går inte att vara arg på dig, jag kan iaf inte komma på en enda gång du & jag har bråkat? Alla minnen med dig är bäst, allting vi har gjort har varit så j*vla bäst. Som sagt, jag vetinte hur jag ska förklara hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas att du vet att jag ställer upp för dig när som helst, jag är bara ett telefonsamtal bort.
Fyra år har jag känt världens bästa tjej. Fyra underbara år som känns som 245752 miljoner år. Det känns som att jag har alltid känt dig. 
You and me honey, min alldeles egna blondin. <3

idaamadeleinehedin hjärta emiliaannalinneaaeleklint

RSS 2.0