Första Advent

Idag är det extra okej att ta en långfrukost, det är extra mysigt dessutom. Det har iallafall jag och grabbarna gjort. Ceasar tyckte att jag var alldeles för seg (jag gav han ingen skinka), så han tog tag i saken själv. Slurp så hade han snott en skinkbit. Hans, i normala fall stora ögon, blev ännu större när han insåg att han hade gjort något fel. Han tittade länge på mig, men jag hade inte samvete att skälla ut honom. Han ville ju bara ha skinka. 
Det är lite tråkigt att äta långfrukost själv, menmen. Jag får tänka på att jag får sällskap i eftermiddag, adventsmys med världens finaste familj♥
 
 

Mys i Ytterån

I fredags så tog jag med mig katterna och åkte hem till Ytterån, även Malin och Sandra var hemma i helgen. Igår så hade vi kusinpyssel där bland annat pepparkaksbak och dekorering av glasburkar stod på listan. Idag for vi in till stan, gick runt på Expo och jag fick med mig lite julsaker hem. Sen for vi till Dvärsätt där fika med resten av familjen stod på listan. En myshelg.
 
 
 
 

Köpmangatan 47C

Jag har bott på Köpmangatan i nästan 8 månader, men det är inte förrän nu som det börjar kännas som ett riktigt hem. Det är några få större grejor som ska göras, sätta upp tvn på väggen, sätta upp en hylla under tvn och hämta hit mitt skrivbord som jag har hos pappa. Sen är det lite småsaker, som att sätta upp hyllor ovanför soffan, sätta upp lite tavlor och hyllor. Det som är tråkigt är att jag kan inte sätta upp något själv, för det är betongväggar, utan måste be någon om hjälp. Men jag står på mina egna två ben, och det går bättre för varje dag som går. 
Jag hittade en bild på hur det såg ut när jag flyttade in hit; gul tapet överallt, på många ställen hade tapeten lossnat, gult tak. Och idag? VIT ÖVERALLT. Förutom badrummet dock, där skulle jag vilja måla väggarna.. Men jag har vita tapeter i alla rum, en grå fondvägg vid sängen, och vitt tak. Målaren tog till och med listerna, fastän han egentligen inte skulle det. I söndags så kom mamma hit med lite saker, och det är de där småsakerna som gör så att det känns mer och mer som ett hem.
 
Hur det såg ut för 8 månader sen
 
Hur det ser idag
 
 

Lördag

Lördag idag och jag har inte gjort mycket alls, tagit det lugnt efter en vecka av tentaångest.
Blev bjuden på tacomiddag hemma hos momma och moffa, med Anders, Hanna, Sandra, Malin, Joel och Emma. Mums!
Ceasar har kräkts idag och känts lite orolig. Han harvarit extra mycket "mammig". Han har inte varit långt ifrån mig, utan har mest legat så nära som det har gått. Vet inte varför han har kräkts, om han har ätit för snabbt eller något.. Stackars fluffbollen..
Imorron blir det en heldag i Dvärsätt, fars dags-uppvaktningar och födelsedag. 
Nu ska jag ta och gosa med Ceasar!

Hårt liv

Det är ett hårt liv att vara katt
 
 

Jobba och plugga

Idag så jobbar jag faktiskt, fast hemifrån. Jag har haft telefontid från kl 9, och ska ha det fram till kl 15. Det är en person som har hört av sig hittills, så jag försöker plugga. Det går sådär. Nä, det går riktigt dåligt. Sociologiska metoder och jag är inte i närheten av att vara vänner. Hur mycket jag än försöker räkna ut och göra formler så fattar jag INGENTING. Jag tror att jag förstår, kollar i facit, inser att jag inte alls har förstått, blir arg och lägger undan böckerna. Ungefär så går det till. Blir bara mer och mer frustrerad. ÅÅÅÅÅH...
 
 

Halloween

I lördags så var jag på Marités halloween fest med Sofie, Emilia och Amanda. Jag och Sofie var utklädd till djävular (vi gick på stan i fem timmar på fredagen för att komma på något att klä ut oss till..). Jag och Sofie spelade kort tills att Emilia och Amanda kom hit, sedan körde vi ett drickspel. Kom till Marité redan vid halv elva, jag och Amanda drog till Kebabbaren strax efter ett, käkade nachos. Mumma. En väldigt rolig kväll!
 
 
 
 

RSS 2.0