I väntan på älskling

Sitter och väntar på Alexander, som åker ifrån Sundsvall, vilket gör så det tar såhääääääääääär lång tid innan han är här, haha. Vi ska åka upp till stugan, pappa och Sile är redan där.
Idag på pedagogiska ledarskapen (ett av mina i-val) så hade vi 60 (!) ungar. Vi blev uppdelade i grupper om två, och varje grupp hade vi 6st barn, och dessa barn skulle göra olika samarbetsbanor. Haha, det var kul. Det var ungar ööööverallt verkligen.
Over and out, peace! //Idaa

Det är ju rätt härligt i Vargmyren

Vatten och dum mage

Mår fortfarande illa. Kom typ nyss hem, har varit och tagit in katten. Ska snart gå och duscha, sen ska jag slänga mig i sängen och hoppas på att jag mår bättre imorron. Om jag mår som jag gör just nu så blir det ingen skola..


Hemma

Idag kommer jag att spendera min  dag hemma. Mår inte alls nå bra, mår illa, yr och öm i kroppen, dessutom är mitt vänstra öga jätterinnigt, tror att jag håller på att få ögoninflammation eller nåt..
Ska gå ner till mitt rum, sätta igång en film och ta en liten powernap, i hopp om att magen blir bättre.
Saknar älskling som en tok oxå, så därför har jag tagit på mig hans tröja, hihi.

Dumma

Har ingen ork för detta just nu, så jag slänger in två bilder på mig. Min mage är elak, har jätteont i magen. Hoppas att det går över tills jag ska sova. Om det inte gör det så kan jag ju hälsa hejdå till min sömn inatt.



Tomt

Nu är det tomt igen. Har fortfarande inget intressant att skriva om. Eller ja, jag kan ju berätta lite om min helg.
Har ju varit med min fina. I fredags så gjorde vi inte alls mycket, skjutsade farbror. I lördags så for vi till stan och fikade på Törners efter många om och men, mys. Igår var vi med en mysig Joel, som har börjat pussats och kramats jättemycket, gosen. Sen blev det till att pussa hejdå till Alexander, alltid lika blä :(
Har iaf just nu historia, ska ha det i två lektioner. Och om jag inte tar någon rast förens båda lektionerna är slut så är jag klar vid kvart över tolv, men då måste jag vänta till klockan två för då ska vi på någon konsert som man tydligen måste gå på.. Så då tar jag nog lunchrast vid elva, för då kan jag äta med Linda.
Apropå historia, om det är någon snäll själ som kan något om Indus (eller mest om deras politiska system) så får ni gärna säga till, för jag hittar ingenting!

Gosen♥


Ta med hunden på en springtur..

.. check på den!
Kom precis in från en blåsig springtur. Haha, vad jobbigt det blir i motvind.. Har den där härliga trötta känslan i benen nu, tror dessutom att hunden blev mer trött än vad jag blev, för han la sig pladask i mamma säng. Men mitt motionspass är inte över än, tänkte göra lite ben- och armövningar innan jag lägger mig pladask i soffan!

Aloe vera

Nu börjar det på att bli lite glest här.. Men det blir så när man inte har nåt vettigt att skriva om. Det enda jag skriver om är att jag har varit på skolan och om hur trött jag är, ungefär. Och hur kul är det på en skala?
Aja, har iaf varit på en aloe vera visning nu ikväll, mamma köpte en body scrub till mig och en liniment-salva åt sig själv.
På fredag slutar jag 10.55 (YES!) och så kommer min käresta hit. Och eftersom jag slutar så tidigt så kommer jag vara hemma typ kvart i tolv och då tänkte jag vara hurtig, för första gången på länge. Jag tänkte ta med mig hunden ut på en springtur. Vet dock inte än om jag bara ska ta golfrundan eller om det blir längre, det beror på om min rygg tänker bli snällare med mig. Är fortfarande stel och ond i ryggen..
Men nu ska jag äta något att äta innan min mage börjar skrika, sen gå och lägga mig.
Over and out, peace! //Idaa


Hos mami

Är hemma hos mamma igen. Kom nästan nyss in efter att ha hämtat en blöt katt, som vanligt var övergo.
Är jättetrött, så jag funderar på att tvätta ansiktet och sen gå och lägga mig i sängen, läsa någon bok kanske.

4/8-10♥

Jag älskar dig, mitt hjärta



Blä för magsjuka

Är hos min fina. Har varit här sen i fredags, har inte gjort något mycket alls eftersom det har gått magsjuka här.. Så nu har min fina oxå åkt på det, så nu hoppas jag att jag har ett stark immunförsvar! Blä för magsjuka..

Väst och korshalsband

Såhär ser jag ut idag.
Oj, det blev en megastor bild..

Dans in my ♥

Fybubblan vad jag gillar att dansa! Asamegajättekul!
På bilden är det gruppen Bounce, som så såhäääääääääääääär bra på det dom gör, nämnligen att dansa!


102 minutes that changed America

Tårarna är nära.

Trött i ryggen

Kan man vara trött i ryggen? Jag är iaf stel och kommer att ha ont imorron. För vi har nämnligen grävt ett dike hos mormor och morfar idag, hela dagen ungefär. Det är inte riktigt klart än, det fixar vi imorron.
Igår fick jag vara med min älskade lilla skrutt Joel. Vi busade, tittade på Byggare Bob och badade. Fick ju träffa honom idag oxå. Och idag hände det en lite dramatisk händelse. Jag vet inte hur, men han ramlade inne och slog i huvudet + att han bet sig. Så då var det inte alls roligt längre.


Åh nej

Min förkylning börjar komma tillbaka. Är täppt i nästan igen, börjar dessutom bli tjock i halsen igen.. Menmen, som tur så är det fredag imorron, vilket betyder helg och att jag kan vila upp mig.
Idag känns det som att jag bara har suttit ner och lyssnat. Dagen började med att vi gick upp till Mitt Universitetet föratt först lyssna på tre tjejer som berättade om "socialt arbete i Indien". Dom hade varit där på praktik osv. Det varade i 1,5 timmar, sen lyssnade vi på en kvinna som pratade om svenska röda korset i 1 timme. Sen efter lunchen så hade vi bild i 2 timmar och 45 minuter, (!) fast idag lyssnade vi i cirka 2 timmar, sen gjorde vi lite annat. Så ja, ni kan ju tänka er min svanskota nu, som förövrigt inte är bra alls.
Iaf, ska snart gå till mormor och morfar, för morfar fyller år idag. Så grattis!♥ ska nog ta mig nåt att äta oxå, det börjar kurra lite i min mage.
Over and out, peace! //Idaa

Välkommen hem, tack

Äntligen hemma!
Är jättetrött verkligen. Kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. Har ju varit på dans ikväll, och det ena gick väl bättre än det andra. Det gick verkligen inte bra på streeten, blää. Men iaf, ska snart gå och duscha, sen lägga mig sängen och gosa med katten. Och så ska jag försöka lugna ner mig lite, är så irriterad och förbannad nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Låt bli honom! Hur och vad tänkte ni med? Det är ju så löjligt att göra som ni gjorde, och det ska inte ens behöva hända. Jag skäms nå så enormt för er nu, för ni är så pinsam!
Over and out, peace! //Idaa

CSI, mamma och katten

Är hemma hos mamma igen, efter två veckor. Men nu ska jag börja med varannan vecka igen.
Idag har jag börjat skolan på riktigt. Vi har gått igenom vad lektionerna kommer handla om osv. Imorron är det dans, så jag stannar kvar i stan, och dessutom börjar jag kvart över åtta, och då går min buss tjugo över sju, vilket betyder att mitt alarm står på 05.40. Ska bli rätt intressant och se hur min kropp reagerar på att kliva upp så tidigt efter 11 veckor.
Men iaf, jag, mamma och katten sitter och trängs i soffan framför tv, (observera att det är katten som tar ALL plats, jag och mamma trängs i soffändarna) vi tittar på CSI NY. Efter det så står tvätt av ansiktet och tandborstning på listan, och packning av danskläder, får ej glömmas! Känns extra tungt att sova själv i natt, vet inte varför, men jag vill bara somna bredvid älskling..
Men nu är CSI slut, så nu ska jag checka av min lista.
Over and out, peace! //Idaa

Today


Nu drar jag till skolan. Är lite trött för jag sov lite väl lite i natt. Menmen, jag får väl hoppas att jag piggnar till. Jag börjar medd historia idag, ska väl bli intressant. Men nu måste jag göra mig i ordning.
Over and out, peace! //Idaa

Sweet dreams

Har precis sagt godnatt till älskling, så jag ska väl ta och stänga av datorn och försöka sova. Eller ja, det kommer nog gå bra att somna, är ganska trött.
Imorron går jag till fyra, sen åker jag till en efterlängtad mamma!
Nämen godnatt då!


13 månader

Då var man hemma igen efter en helg i stugan. Jag och Alexander kom upp dit ganska sent i fredags, så vi hann inte göra så mycket innan båda somnade, vi somnade runt elva. Eftersom vi somnade relativt tidigt så vaknade vi kvart över åtta, men låg kvar och mös till kvart över tio. Efter frukosten så for jag och Alexander till Föllinge, vi behövde nässpray och halstabletter. Och jag kan ju nämna att damen i kassan var rätt rolig, hon tyckte att Alexander såg så ung ut så först tänkte hon inte låta honom köpa nässpray, haha. Sen har vi inte gjort så mycket mer faktiskt. Har iaf pussat hejdå på älskling :(
Jag sitter just nu i soffan och tittar på tv, börjar bli lite trött. Har som tur sovmorgon imorron, börjar fem i tio, men måste åka kvart i nio.. Menmen.
Jag och min käresta har varit tillsammans i 13 månader idag, jag älskar dig♥


Bara så ni vet


Såhär har jag sett ut idag, har lekt skogsmulle, så då får man se ut såhär. Förlåt för att jag cencurerade ansiktet, men jag lyckades göra en jätteknasig min..
Älskling är inte här förrän om typ 2,5 timmar, så jag har lite tid att ta död på. Ska gå bort till katten och pussa lite på henne, sen ska jag kasta mig i duschen, känner mig äcklig.

Freedom comes when you learn to let go

4,8 grader står termometern på, och det är dimmigt. Fybubblan vad jag inte vill åka till Isakssonsvallen nu..
Kan inte påstå att jag har blivit nå bättre. Hostar och snorar om vartannat. Är nästan rädd att jag ska väcka Sile när jag hostar..
Vill som sagt inte gå ut, fryser bara ännu mer när jag bara tittar ut. Och det ska tydligen vara halvdåligt väder hela dagen.
Nä, nu vill jag att det ska bli eftermiddag så jag får åka till stugan. Det ska bli skönt att vara där uppe innan skolan verkligen börjar.

Såhär ser det ut utanför mitt fönster, blä.


Konstigt

Det är nåt konstigt med blogg.se just nu, mina inlägg kommer inte upp, det blir lixom inte uppdaterat, vilket jag finner väldigt störigt.

Trött och hostig

Har blivit jättehostig nu, måste se om vi har nå strepsils så jag kan "lena upp" halsen.
Imorron ska jag vara ute hela dagen, så jag får se till att klä på mig ordentligt. och imorron åker jag till stugan oxå, härligt. Pappa åker upp så fort han har slutat, jag ska vänta på Alexander, och Sile åker upp på lördag eftersom hon jobbar i helgen. Vi ska hålla på och måla osv. Får hoppas på bra väder så man kan vara ute nåt.
Jag längtar efter Joel, som jag inte har träffat på verkligen jättelänge. Tror jag träffade honom sist den 14 augusti.. Inte okej, jag vill gosa med min plutt! 
Men nu ska jag koka tevatten och lägga mig i soffan, är trött.
Over and out, peace! //Idaa
PS. Katten är hemma nu. Hon kom springandes och jamandes. Hon blir alltid lika go efter hon har varit ute, myskatten.

Hur kan man inte längta efter att få gosa med denna sötsak?


Frusen

Förlåt mig föratt jag gnäller nu, men idag är det en sån dag då jag vill bara gå och lägga mig under täcket igen, men massa kläder på mig. Jag är så frusen och så har jag ont i hela kroppen efter att jag har hostat. Kan knappt andas föratt jag är täppt i näsan. Har jag tur så ska vi mest sitta i bussen hela dagen idag, och inte gå ut så mycket, för jag börjar bara frysa änu mer när jag tittat ut. Grått, blött och 8 grader varmt, mums.

RSS 2.0